Potrebujem radu
Domov › Diskusné Fóra › Motoporadňa › Potrebujem radu
- This topic has 22 odpovedí, 12 hlasov, and was last updated pred 18 years, 12 months by mongose.
-
AutorPríspevky
-
11. decembra 2005 o 14:16 #64450mongoseÚčastník (Participant)
Ahojte vsetci po dlhsej dobe sa vraciam na exebat podelit sa s vami o moju radost. Po dlhsom hladani a citani vsetkych moznych aj nemoznych stranok okolo roznych znaciek moto a aj vzhladom k financiam som nakoniec kupil noveho choprika yuki soft 250. Je super celkom obstojne vizera /teda mne sa lubi naramne/ a aj chalani ktory do toho robia profesionalne / nemyslim tym team yuki/ hovoria ze je celkom v pohode. Takze som si dal urobit par uprav a masinka uz caka na prve jarne dni. Dakujem krivoklatovi lebo presne s tymto zamerom som si chcel moto kupit aj ja kludna pohodova jazda ziadne blaznenie aj ked verim ze sa na nej vyblaznim ale svojim sposobom. Po pravych kilometrikoch prinesiem podrobnejsie info a foto, clanok o mojich zaciatkoch mam uz rozpisany len ho treba dokoncit.
Martin11. decembra 2005 o 15:45 #64451raptorÚčastník (Participant)mongose chopper znacky yuki 😕
urcite vyzera pekne, lebo je to prave vzhlad co predava tieto motorky a samozrejme nizka cena s kt. ide ruka v ruke aj nizsia kvalita ale prajem ti nech tvoj kus bude vynimka co potvrdi pravidlo
12. decembra 2005 o 16:21 #64452mongoseÚčastník (Participant)Cau raptor, ja viem yuki znie to blbo viem. Ale viem aj to ze sa na nej dobre sedi a viem aj to ze dobre jazdi, nie moja skusenost ale chopraka co sa tym zaobera. Dufam ze sa po zabehu stretneme na nejakom tom zraze. Este raz diky snad bude vynimka. 🙂 😀
25. decembra 2005 o 14:02 #64453matesoÚčastník (Participant)Ahojte, potrebujem radu. Chcel bi som si kupit nohavice na motocykel. Moja depka spociva v malych obchodoch, cim mensi obchod tym je moja depka(depresia) vedsia… Mam rad velke obchody, kde si clovek moze nerusene prezred vyrobok o ktory mozno prejavy zaujem… Dajte typ…
P.S. : Slovensko, sever Madarska, Cechy…26. decembra 2005 o 9:34 #64454milan3232Účastník (Participant)aj na SK su sikovni predajci, ktori ti poradia a pomozu.
skus
http://www.psik.sk
http://www.styx.sk
albo v Rakusku http://www.louis.at
Najlpsie vsak bude, ked sa nakontaktujes na nejakeho skusenejsieho motorkara pobliz tvojho bydliska. Ten ti pomoze. Priprav sa, ze ak sa chces naozaj a kvalitne obliect, bude to stat okolo 20 000.-28. decembra 2005 o 8:03 #64455mongoseÚčastník (Participant)Cau mateso,
milan Ti poradil dobre. Ja som mal to stastie ze som sa dostal k motuzovi do styxu, ich adresu najdes na nete su v Ivanke pri Dunaji.
Mozem sa podelit s mojou skusenostou, chalani su naozaj skveli velmi ochotne Ti poradia pomozu a venuju tolko casu co Treba. Ja som tam prisiel najprv som zavolal a dohodol si stretko. Na prvy krat tam so mnou stravili asi tri hodky kym som sa okukal a povypytoval co som chcel. Isiel som s urcitou predstavou a nakoniec som si vybral po porade ine oblecenie a mozem Ti povedat ze som nadmieru spokojny. Mna koza stala aj s topankami a prilbou do dvadsat. A este jeden poznatok ked som si vybral a nemali na sklade tak mi ochotne a hned objednaqli a este mi aj zavolali aby som sa nemusel namahat, skratka full servis za velmi rozumnu cenu kde starostlivost nekonci predajom tovaru.
Motuzovi DAKUJEM.
Fakt vrelo odporucam. 😉 🙂 🙂
Martin.28. decembra 2005 o 12:04 #64456matesoÚčastník (Participant)Diky. Do toho Styxu sa uz chistam dlhsie. 🙂 Viac nieje?… 😟 To je asi dost slaby vyber…
28. decembra 2005 o 12:45 #64457mongoseÚčastník (Participant)🙂 mateso ked tam prides viac nebudes chciet a vyber je taky ze sa Ti bude hlava krutit lebo motuz ma vela aj katalogov a ak Ti doda z katalogu neznamena ze musis kupit ked Ti nebude dobre. Myslim ze styx staci a som presvedceny ze budes spokojny. Ja som tiez chcel vacsiu predajnu nech mam vyber a nakoniec som bol nadmieru spokojny s tymto.
Martin -
AutorPríspevky
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.