Retaz alebo alarm
Domov › Diskusné Fóra › Motoporadňa › Retaz alebo alarm
- This topic has 13 odpovedí, 8 hlasov, and was last updated pred 18 years by Albion.
-
AutorPríspevky
-
5. novembra 2006 o 19:05 #70258slimakÚčastník (Participant)
caute vsetci chcem poradit ohladom zabespecenia motorky .alarm [linka] alebo nejaka retaz 🙄 mne sa viac pozdava alarm.dakujem pekne
5. novembra 2006 o 20:11 #70259cbr900Účastník (Participant)slimak zdravím ťa… na jednej strane reťaz so sebou nebudeš nosiť (jedine,ak by si mal sajdku 😁 ), takže ak niekam, tak alarm… aj ked osobne ho nepoužívam a ked ju parkujem v garáži, používam kvalitne hrubú reťaž 😀 … najlepšie hodiť imidž, ktorý sa nikomu nepáči 😁
5. novembra 2006 o 23:10 #70260doctorÚčastník (Participant)Radsej si tam daj obe.
6. novembra 2006 o 8:58 #70261VidiconÚčastník (Participant)CBR900: a co mas za kvalitne hrubu retaz? Pokial nestoji 5000, tak ti ju precvaknem s kliestami.
Slimak: oboje, a este aj zamok na kotuc a kvalitne zabezpecenu garaz. Ak nemas peniaze, zacni retazou, kvalitna retaz (a kotucovy zamok) je lacnejsia ako kvalitny alarm.
6. novembra 2006 o 9:16 #70262cbr900Účastník (Participant)vidicon už ťa vidím, že si ich nosíš so sebou a že to nimi presvakneš…to skôr rozbrusovačka 😁 … na garáži 3 zámky, plus zámok na kotúči
6. novembra 2006 o 12:27 #70263VidiconÚčastník (Participant)CBR900: no neodpovedal si mi, aku mas retaz 😉 Videl som, ako 1 cm zelezny roxor precviknu noznice ako maslo 😀 Detto s retaziami zo zeleziarstva.
6. novembra 2006 o 14:55 #70264milan3232Účastník (Participant)vidicon ma pravdu. Take noznice mame doma a vobec nie su urcene na zelezo. By ste sa divili, co vsetko sa da postrihat s kvalitnami svajciarskymi noznicami na 1m ruckach…
Najlepsie je kombinacia – zamok na kotuc, dobra garaz, zurivy pes/ svokra 😉 retaz alarm…6. novembra 2006 o 15:23 #70265cbr900Účastník (Participant)vidicon akože je 1 cm hrubá…takže asi by „pošla“ 😁 … ale to by si musel poradiť s garážovými dverami (3 zámky) jedine rozbrusovačka… potom sa vlámať do auta, vyjsť s ním von a to mu v ceste stojí ešte minibike 😀 …až ked ten odtlačí, tak má pred sebou RR so zamknutým volantom, zámkom na kotúči a tou spomínanou reťazou…aaaa, zabudol som v aute je alarm 😀 … a kľudná štvrť, kde si ani nepamatám, že by sa vykrádalo 😁 … a ešte čosi…no chcel by niekto moju motorku?? však je na nej ešte toľko robiť 😁 😁
6. novembra 2006 o 16:01 #70266VidiconÚčastník (Participant)CBR900 : zamky na brane, no, nalejem ti sekundoveho lepidla do zamkov a ty sam ich odrezes 😁 Ale ked das alarm aj na minibike, to nikdo cakat nebude 😁
6. novembra 2006 o 19:06 #70267SkuloÚčastník (Participant)no, 1) roxor 1cm ide z noznicami jak malina, ale s kalenou ocelou co je na retaziach na biky by si asi poradil len silny chlap a velmi, velmi velke noznice. Predavaju sa aj titanove retaze…
2) odporucam zamok na kotuc(trebars Xena – tie v sebe maju aj alarm, takze nikto nanho nemoze sahat bez toho aby zacal hulakat – moj stal 69EUR)
Takze celkovo je asi najrozumnejsie mat dobru retaz, zamok na kotuc s alarmom a ked je clovek velky paranoik alebo nexe aby sa vobec niekto k biku priblizil tak aj normalny alarm.
Alarm sam o sebe je vsak nic – to hocikdo dojde s nakladiakom, nalozi a ide – takto sa to robi bezne. Ludom okolo je vacinou jedno ci naky alarm huka… 😁6. novembra 2006 o 20:50 #70268cbr900Účastník (Participant)ALL … takže z toho vyplýva… že tí čo si chcete kúpiť motorku, tak ju ani nekupujte, lebo vám ju čornú 😀
7. novembra 2006 o 7:50 #70269VidiconÚčastník (Participant)Skulo , vsak preto v prvom prispevku hovorim, ze ak nema retaz za 5000, tak ju prestrihnu. Mozno aj za 3000 sa uz da zohnat celkom dobra, tak ako ty nazyvas, kalena ocel alebo este nieco lepsie… 😉 Akurat problem je este v garazovani, lebo vacsina garazi ma elektricku zasuvku a tam uz ani akumulatorove rezacny nemusia pouzivat, ale rovno napoja elektricku karbobrusku a dovidenia… 😕
7. novembra 2006 o 9:22 #70270matoTLÚčastník (Participant)je to smutne ale je to tak…..ak niekto niečo chce ukradnut tak to ukradne!!!!!!!!a nepomôže žiaden zámok… 😟
1. decembra 2006 o 17:14 #70271AlbionÚčastník (Participant)Najlepšia kombinácia je reťaz aj alarm…
-
AutorPríspevky
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.