SILVESTER 2007 !!!!
- This topic has 303 odpovedí, 44 hlasov, and was last updated pred 17 years by .
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.
Domov › Diskusné Fóra › Zrazy a akcie › SILVESTER 2007 !!!!
Furby – to ja nie, to točil Kuky…ja som iba jazdil… 😈
Heavy ale dobry si bol 😁
kuky …ja viem, aj Pitbulka hovorila… 😈 😀 😀
Heavy ved ja to viem od nej….povedala ze takeho sasa este nevidela na mopede 😛 😈
kuky povedala to inak…povedala, že takého šaša na motorke nevidela od vtedy čo si predal Jinluna… 😁
Vonku snehu po nosné dierky – vianoce – o týždeň silvester – Monty – perfektne načasované… 😉 😀
Ano,to vam teda perfektne vyslo…. 🙂
Heavy nejaký ťuťmák už tú čínu musel kúpiť a zbaviť Kukyho starostí… 😁 😁 😁
kua, tento rok je Silvester skôr ako Vianoce? Čo máme polo-pravoslávne sviatky? 😶 😀
Furby kua maskot teraz si zabodoval 😁
kuky to lebo som dúfal že mi tým odpustíš členské… 🙄 🙂
Furby 😁 ok clenske mas odpustene,ale za urazanie predsedu ktm ta trest aj tak neminie 😁
kuky juhúúúú aspoň niečo 😁 no potrestaj ma, som neposlušný 😈 😀 😀 😀
Monty, ty nas krasny chlapce, najde sa dvojka pre mna a Misku?
Mam blbu otazku – kde to vlastne je? Tot? [linka] Z BB smerom na Ruzomberok?
kuky – čertovo kolo pre Furboša… 😈 😀
Heavy zase iba prázdne sľuby ako už niekoľko rokov… a môj kakáč je stále panenský ako toť sniežik čo mi napadal na parapetu… 😇
ale k veci: milan3232 to neni ono 😁
Cookie | Dĺžka trvania | Popis |
---|---|---|
cookielawinfo-checkbox-analytics | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics". |
cookielawinfo-checkbox-functional | 11 months | The cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional". |
cookielawinfo-checkbox-necessary | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary". |
cookielawinfo-checkbox-others | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other. |
cookielawinfo-checkbox-performance | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance". |
viewed_cookie_policy | 11 months | The cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data. |