SILVESTER 2007 !!!!
- Toto téma obsahuje 303 odpovedí, 44 hlasov, a bola naposledny upravená pred 18 rokmi, 7 mesiacmi od .
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.
Domov › Diskusné Fóra › Zrazy a akcie › SILVESTER 2007 !!!!
milan3232 – všetko je v pozvánke – nájdeš ju na prvej strane tejto diskusie 🙂 Je to v Starých horách, prvá obec za BB v smere na Donovaly. Už tam jedna akcia bola…a chcú nás tam znova 😀 ja neviem ako ich Monty presvedčil, asi použil svoj rodený šarm… 😇
Furby zase iba prázdne sľuby – a čo si čakal, jahody od Hovada? 😁
PS: ťuťmák je niečo ako ogrgeľ? 😀 Furboš, ja Ti dám Ťuťmáka… 😁 😁
Heavy dáš mi?? No konečne!!! 😈 😘 😀
09.11.2007
Takže predbežný zoznam prihlásených …
Šani + Vierka
Amis + Amiska
Temny + Santal
Dračiato + Keny od soboty
CBR900 + Puma od soboty
Kuky + Pitbulka od soboty
Kikena
Amazonka + Oskar
Heavy
Blueeyes
Lanie
Vampirelady
CBR900RR
Mayor
Furby
Pedros + Erik od soboty
Wewe + Daro
Stingi +Vlastička + Goro
Milan3232 + Miška
Milky + 1
Doctor od soboty
Siuzen
Crazyman
Venco od soboty
Farár + 1
Sused
Matooo
.. ak sa niečo zmenilo dajte mi vedieť…
milan3232 ubytovanie je v dedinke Staré Hory… od BB cca 15 km smer Donovaly
Monty kukni sukromnu postu 😉
Monty mrzí ma to, ale musím odvolať svoju účasť…..bohužial mi to nevychádza, hodili na mňa pracovný víkend😟 a nedalo sa s tým nič spraviť….takže snáď nabudúce…..
kikena 😟
Monty 😀 😁 My sa už so Šanim tááák tešíme !!!! 😈 Len neviem stále, čo si obliecť na takú slávnostnú príležitosť – baby, prídete v róbach ? 😶 A ten odznak, ktorý stvoril CBR 900 je fantastický – dúfam, že ich bude dosť pre všetkých 🙄
Vierka .. aké róby??? čo za róby??? … ale ten diamantový náhrdelník si zobrať môžeš …. 😁 😁 😁
… oblečenie podľa potreby a chuti …. páni, ale kravata je povinná!!!
Ako som sa dozvedel, od soboty sa začína aj lyžiarska sezóna na Donovaloch…. budú spustené vleky.
Kto by si mal chuť isť zohriať kosti… nedaleko od nášho penzionu je aj sauna a bazén s protiprúdom…
Monty my si kosti zohrejeme nejakým nealko nápojom a potom sa vyváľame v sňahu… to musí Hovadám stačiť 😁
kuky 😠 ja som sa na vás tak velmi tešila……tak snád to klapne nabudúce……
| Cookie | Dĺžka trvania | Popis |
|---|---|---|
| cookielawinfo-checkbox-analytics | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics". |
| cookielawinfo-checkbox-functional | 11 months | The cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional". |
| cookielawinfo-checkbox-necessary | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary". |
| cookielawinfo-checkbox-others | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other. |
| cookielawinfo-checkbox-performance | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance". |
| viewed_cookie_policy | 11 months | The cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data. |