SILVESTER 2007 !!!!
- This topic has 303 odpovedí, 44 hlasov, and was last updated pred 17 years by .
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.
Domov › Diskusné Fóra › Zrazy a akcie › SILVESTER 2007 !!!!
Ahojte.. Na upresnenie……………….
SILVESTER 2007 je na Starých Horách !!!!! ,tam kde bola Salašnícka guma…
Stará Hory cca 15 km od BB smerom na Donovaly.. v strede dediny pri ceste je penzión Pod Horou a má modrú strechu.
all … to pre tých, čo si NEPOZORNE prečítali diskusiu !!! … novšak cbr900 😀
cbr900 akože si nepamätáš? Pre upresnenie: to je tam kde si zadrel fiata… 😁
Furby 😀 😀 😀 … už viem… a kde si ty skúšal Šaniho Pajero 😁
cbr900 ale však… tam bol spešl imobilizér… kto by to naštartoval? 😇
😠 a od sobotky… aj … nasa .. posadka
😇 🙄
Štrnásta strana…a to ešte ani nezačalo…Vy ste fakt Hovadá… 😀 😀 😀 😀
Môj príspevok sa netýkal nehovád… 😉
Furby tebe to vôbec nerobilo problém… 😁 za to sme mali problém otvoriť dvere spolujazdca 😁 🤐 😁
Furby ja ťa vezmem z B.B. saj vedieť o koľkej
blueeyes to som naschvál… Aby si musela preliezať cez vodiča… 😈 😁
crazyman idem Ti zamobilovať 😎
Furby mne to bolo hneď podozrivé..nabudúce si dám riadne bedrové rifle 😀
blueeyes zajtra? 😈 😈 😈 len už neviem či Šani požičia pajero po minulej skúsenosti… 😀 😇
Furby 😀 Určite Ti nepožičia Pajero, lebo on má Patrola 😛 Ja sa už tak veľmi teším, že gitara už čaká pri dverách !!! 😈
Kua tak a dnes to vypukne 😁 a zas v nedelu podla fotiek zistim,ze som tam vlastne ani nebol 😈 😈 😈 😈
Cookie | Dĺžka trvania | Popis |
---|---|---|
cookielawinfo-checkbox-analytics | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics". |
cookielawinfo-checkbox-functional | 11 months | The cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional". |
cookielawinfo-checkbox-necessary | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary". |
cookielawinfo-checkbox-others | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other. |
cookielawinfo-checkbox-performance | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance". |
viewed_cookie_policy | 11 months | The cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data. |