SILVESTER 2007 !!!!
- Toto téma obsahuje 303 odpovedí, 44 hlasov, a bola naposledny upravená pred 18 rokmi, 7 mesiacmi od .
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.
Domov › Diskusné Fóra › Zrazy a akcie › SILVESTER 2007 !!!!
kuky optický klam 😈
😇
pitbulka 😠 😠 😠
Len sa nepobite pri tom PC 😎
Heavy myslela som od radosti 😁
pitbulka – akože sama, všetky lístky by si kúpila… 😁
😀 😀 Nevrhol k nohám? Veď teraz môžeš s kľudom Angličana prehlasovať, že je na hlavu padnutý… 😀
Teraz trochu vážnejšie:
PS: V sobotu okolo obeda, až klesne promile, by sme mohli kolektívne na Šturci zapáliť nejaké sviečky… 🙂 Je to kúsok odtiaľ a mohla by to byť taká symbolická bodka za sezónou a aj za tohoročnými nehodami, ktorých bolo neúrekom. Čo Vy na to?
Myslíš pešo ?
crazyman – nemyslím pešo, ale ak sa zmestime do pár áut čo tam budú…nie je to ďaleko…cca 15 km. Je to iba návrh, to ma len tak napadlo, ak nebude politická vôľa v koaličných stranách, tak to realizovať nebudeme, ale dal som to aspoň do parlamentu, nech sa Hovadá vyňadria… 🙂
Ja sa vyňadrujem súhlasne 🙂
Heavy on už bol dávno 😁 len teraz to môže zlegalizovať 😁
okrem kravaty bereme aj svičky 🙂 dobrý nápad, predseda 😉
Na Šturec? Zoberem si aj kolobežku… 🙂
.. berte lyže, berte sánky, začali sa radovánky… 😁 😁 😁
… naje…balo sa 40 cm snehu.. 🙂 🙂 🙂
Kua ja vam dam!!!!!!!!!!!!!mna do tomboly? 😕 😕 😕 😕 😕 😠 😠 😠 😠
ALL hádžem do pľacu: kto by bol ochotný presunúť moju mini telesnú schránku v piatok z BB na miesto určenia? 🙄
PS: alebo aj priamo z VK, ja sa nebránim 😁
kuky 😀 😀 Teba do tomboly?? Ale to niééééé, veď sa nepredá ani jeden lístok…KUA 😁
09.11.2007
Takže predbežný zoznam prihlásených …
Šani + Vierka
Amis + Amiska
Dračiato + Keny od soboty
CBR900 + Puma od soboty
Kuky + Pitbulka od soboty
Amazonka + Oskar
Heavy
Blueeyes
Lanie
Vampirelady
CBR900RR
Mayor
Furby
Pedros + Erik od soboty
Wewe + Daro
Stingi +Vlastička + Goro
Milan3232 + Miška
Milky + 1
Doctor od soboty
Siuzen
Crazyman
Venco od soboty
Farár + 1
Sused
Matooo
.. ak sa niečo zmenilo dajte mi vedieť…
| Cookie | Dĺžka trvania | Popis |
|---|---|---|
| cookielawinfo-checkbox-analytics | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics". |
| cookielawinfo-checkbox-functional | 11 months | The cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional". |
| cookielawinfo-checkbox-necessary | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary". |
| cookielawinfo-checkbox-others | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other. |
| cookielawinfo-checkbox-performance | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance". |
| viewed_cookie_policy | 11 months | The cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data. |