Connect with us

Spájanie plastov – gumový medzikus

Domov Diskusné Fóra Motoporadňa Spájanie plastov – gumový medzikus

Zobrazuje sa 8 príspevkov - 1 až 8 (z celkového počtu 8 )
  • Autor
    radoo
    Účastník (Participant)

Zdravim vospolok.

Mam taky mensi problem. Kedze mnohonasobne rozoberanie motorky sa musi niekde prejavit, odislo mi velke percento gumovych medzikusov na spajanie plastov. Pre jasnejsie pochopenie co to je je tu aj obrazok. Ide o to ze ked ich zapichnem pod spodny plast, horny uz iba srobujem a nestaram sa o matku pretoze ta je zaliata v gume a pritahovanim sa uz nepootoci. NO hlavny problem je ,kde to zohnat. Bol som v dvoch motoschopoch a tam ma poslali za vyrobcom alebo niekym kto vyraba spojovaci material…(wurth take nema)

NEviete niekto poradit kde take zohnat za prijatelnu cenu? (sustruzit ani odlievat z lukoprenu sa mi nechce 🙂

obrazok je tu:

http://www.kemada.sk/guma

motokocur
    Účastník (Participant)

Predajna suzuka,honda atd. cena za kus asi 80sk a to je dobrá cena

FERRARIMEN
    Účastník (Participant)

A v akom meste sidlia tie predajne ? V Kosiciach v HONDE este take ani nevideli

MaAT
    Účastník (Participant)

Louis, M5/M6 6ks – 7,95EUR

[linka]

motokocur
    Účastník (Participant)

MaAT 🙂

radoo
    Účastník (Participant)

Tie louisacke sa celkom daju, ale co ostatnym kape na karbit? AK je to s tou cenou ozaj tak, idem ich vyrabat:)

eXeBaT
    Účastník (Participant)

Za prkotinky si vedia zapýtať neuveriteľné peniaze.

kawamiro
    Účastník (Participant)

radoo si normalne hotovy inzinier, pekne si to nakreslil, len ked to mas nove tak ta guma nema ten obluk. Myslim ze to vyrabanie asi nebude spravna volba. Zrejme ti to vyrobene dlho nevydrzi. Tiez som si taky jeden musel kupit. Ale uz som videl aj sadu s eloxovanymi skrutkami. Cena je cca tiez 6ks okolo 400,-

Zobrazuje sa 8 príspevkov - 1 až 8 (z celkového počtu 8 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.

Partneri