Connect with us

Šťastné a veselé

Domov Diskusné Fóra Kaviareň Šťastné a veselé

Zobrazuje sa 12 príspevkov - 16 až 27 (z celkového počtu 27 )
  • Autor
    yagiza
    Účastník (Participant)

Mery krismes end hapy nju jer tu ju ool, yagiza from inglend

strela1111
    Účastník (Participant)

Čo viac si môžem priať? Všetko ste tu už napísali a vzali mi z pier to čo som vam chcela popriat…ale keďže zdravia a lásky je vždy malo tak si prajem pre všetkých hlavne to… 😘 samozrejme by som chcela aby buduci rok bol plný prekvapení a šťastných stretnutí po zrazoch,alebo po naších suprových partičkách….pripijam na krásny NOVÝ ROK 2006

draciatko
    Účastník (Participant)

Sviečku zasvietiím aj ja a všetkým vám prajem len to dobre. 😁 😘 a

ťeším sa na Vás budúci rok na cestách.

nimo
    Účastník (Participant)

aj ja sa pripajam.nech buduci rok je este lepsi ako tento 🙂 🙂 a tesim sa na vas. na zrazoch,akciach a cestach.pripijam na novy rok06 😎

mongose
    Účastník (Participant)

Pripájam sa aj ja, želám všetkým šťastné veselé a pokojné sviatky a do nového roku veľa zdravia, lásky, priateľov a šťastných kilometrov. Na mňa tie prvé motorkárske len čakajú 🙂

Maťo

cbr900
    Účastník (Participant)

Zdravím všetkých kolegov motorkárov…

ako čítam, bolo tu už všetko povedané, tak nejdem opakovať, aby sa Vám to chcelo aspoň do konca prečítať…len toľko, aby ste na tieto Vianoce dlho spomínali a budúca sezóna bola oveľa lepšia ako táto…hlavne nižšia nehodovosť….

* Pripájam sa k Tebe so sviečkou….

ŠŤASTNÉ A VESELÉ VIANOCE

Sani
    Účastník (Participant)

Šťastné a veselé, a hlavne veľa, veľa zdravia v novom roku. Pripájame sa ku všetkým želaniam a ďakujeme vám všetkým za to, že tu ste. Aj kôli tomu sa oplatí žiť. Ďakujeme a želáme všetko najlepšie …

Klimoni.

t.j. tri endurká z Harmónie

duggo
    Účastník (Participant)

Houuu houuu houuu deturence moje , stastne a vesele Vianoce Vam prajem ,nejaky ten darcek pod ukradnutou jedlickou so statneho lesa 😁 , zevraj Americania stavaju stromceky hore hlavou 😀 aby sa im tam zmestilo viacej darcekov , ja budem rad ,ked budeme mat aspon stromcek 🤐

Pekne pocasie na buducu sezonu , vela peknych zakrut , vela zabitych komarov na prilbe , malo poruch na motorkach , nejaky ten sex a lasku , zopar penazi na nove gumy a na lacne 20 eurove kempy .

duggo
    Účastník (Participant)

z lesa 🙂

yagiza
    Účastník (Participant)

dufam ze to bude fungovat:

[linka]

Monty
    Účastník (Participant)

Všetkým Vám želám vagón zdravia, lebo toho nikdy nieje dosť, kilometre nových ciest, desiatky nových priateľov, veľa slnečných dní,

a nech Vám slza z oka vypadne len od smiechu. PRAJEM ŠŤASTNÝ NOVÝ ROK 2006 !!!!

xGABRIELAx
    Účastník (Participant)

Ja sa tiez pripajam k tym predomnou 🙂 vela zdrawia, stastia, lasky a kilometrow 🙂

a stastny nowy rok 2006!! 🙂

Zobrazuje sa 12 príspevkov - 16 až 27 (z celkového počtu 27 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.
Advertisement

Partneri