Connect with us

Šťastné a veselé

Domov Diskusné Fóra Kaviareň Šťastné a veselé

Zobrazuje sa 15 príspevkov - 1 až 15 (z celkového počtu 27 )
  • Autor
    eXeBaT
    Účastník (Participant)

… a máme tu koniec roka, ktorý bol poznačený smutnou bilanciou nehodovosti motorkárov.

Želám vám šťastné a veselé prežitie vianočných sviatkov a do nového roka cit na plyne, dobré brzdy, rýchlejšiu predvídateľnosť a postreh, chladnú hlavu a svieži pohľad na svet.

Na mojom stole bude jedna sviečka zapálená za tých, ktorý už nie sú medzi nami.

Jozefko
    Účastník (Participant)

eXeBaT Dakujem napodobne a Vsetkym uzivatelom a aj navstevnikom pripajam to iste prianie ako exe

PS > sviecku zapalim aj ja …

Natalka
    Účastník (Participant)

Šťastné a veselé!!!!

Myslite hlavne na svoje rodiny, tá je najdôležitejšia…

…a sviečku zapálte za zosnulých rodinných príslušníkov!!! 🙄 😘

charym
    Účastník (Participant)

stastne a vesele zela aj charym a nie ze sa na novy rok opijete a a budete sa drzat prislovia ako na novy tak po cely 😁 😁 a kazdemu z vas zelam dobru sezonu a suche cesty a stretnutia tretieho druhu ….

milan3232
    Účastník (Participant)

Dakujem, prajem to iste vsetkym dobrym ludom, hlavne vela zdravia a rodinnej pohody. To ostatne pride samo.

Kresne prezite sviatky.

Milan

Vidicon
    Účastník (Participant)

Dakujem Vam vsetkym!!! Ja budem mat pekne Vianoce iba ak bude slnecno a teplo (aspon 5 stupnov, nech sa to biele svonstvo roztopi)

amazonka
    Účastník (Participant)

Veľa zdravia, šťastia, lásky a rodinnej pohody vám prajem. Aby sme sa budúci rok stretli všetci a mali sa radi, tak ako doteraz.

Amazonka

Traver
    Účastník (Participant)

Prajem Vám čťastné a veselé prežitie vianočných sviatkov a veľa šťastia do noveho roku,zdravie vam neprajem lebo tí na TITANIKU boli zdraví dosť len trochu toho šťastia im chýbalo…😁.Každý deň nech pocítite teplo inej dlane,nech vas anjel stražny stíha nasledovať po kľukatých cestách osudu.Peniaze vam neprajem lebo tie vas pokazia,ale nech mate furt plný bugelár.

Davam si predsavzatie do noveho roku: V roku 2006 sa s vami stretnem,aspon s tými čo chodia na chat….

TRAVER

raptor
    Účastník (Participant)

merry x-mas

za nebeskych motorkarov sviecku nezapalim, ale polovicu palenky vylejem na zem a polovicu do seba…

vyboh2
    Účastník (Participant)

Pripájam sa aj ja štastné a veselé prežitie sviatkov a do nového roka vela štastných kilometrov bez nehody 😁

Heavy
    Účastník (Participant)

…šťastné a veselé všetkým praje Heavy. Veľa šťastných kilometrov samozrejme tiež… a famózne dobré zrazy 🙂

PS: A hovadám prajem HOVADSKY dobré sviatky ( ako predseda som si to nemohol odpustiť )

PS: Santa je tiež motorkár 😉

PS: Sviečku zapálim aj ja..

jaRRo
    Účastník (Participant)

aj jaRRo pRRaje kRRasne vianoce Vám všetkym….tento RRok beRRiem ako uspesny kedze som Vás spoznal aspon takto 🙂 a tesim sa na RRok na supeRR zRRazy a aj na to Hovado 😁 😉 a sviecku aj ja pripalim dobry napad…..

milan3232
    Účastník (Participant)

…na pocatku bylo slovo Bozi a zopar svarenych trubek. To ostatni je legrace a pochopi to i ten nejvetsi blbec…

Veru, uz aj ten bol motorkar a zacal s tym.

Arnie
    Účastník (Participant)

Stastne a Vesele sviatky prajem aj ja, Arnie z Australie. 😎 😎 😎

Pedrito
    Účastník (Participant)

….chcem sa aj ja pripojiť a zaželať vám všetkým príjemné prežitie sviatkov veľa lásky, zdravia a pohody. Do nového roku preveľa kilometrov bez nehody, čo najmenej opráv a veľa, veľa spoločne strávených víkendov či už na zrazoch alebo závodoch.

PS: Hovadá nedajte sa zahambiť, nič na sebe nemente mám vás rád takých ako ste 🙂 🙂

Zobrazuje sa 15 príspevkov - 1 až 15 (z celkového počtu 27 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.
Advertisement

Partneri