Šťastné a veselé
Domov › Diskusné Fóra › Kaviareň › Šťastné a veselé
- This topic has 26 odpovedí, 24 hlasov, and was last updated pred 18 years, 9 months by xGABRIELAx.
-
AutorPríspevky
-
19. decembra 2005 o 8:19 #64802eXeBaTÚčastník (Participant)
… a máme tu koniec roka, ktorý bol poznačený smutnou bilanciou nehodovosti motorkárov.
Želám vám šťastné a veselé prežitie vianočných sviatkov a do nového roka cit na plyne, dobré brzdy, rýchlejšiu predvídateľnosť a postreh, chladnú hlavu a svieži pohľad na svet.
Na mojom stole bude jedna sviečka zapálená za tých, ktorý už nie sú medzi nami.
19. decembra 2005 o 8:44 #64803JozefkoÚčastník (Participant)eXeBaT Dakujem napodobne a Vsetkym uzivatelom a aj navstevnikom pripajam to iste prianie ako exe
PS > sviecku zapalim aj ja …
19. decembra 2005 o 10:12 #64804NatalkaÚčastník (Participant)Šťastné a veselé!!!!
Myslite hlavne na svoje rodiny, tá je najdôležitejšia…
…a sviečku zapálte za zosnulých rodinných príslušníkov!!! 🙄 😘19. decembra 2005 o 11:52 #64805charymÚčastník (Participant)stastne a vesele zela aj charym a nie ze sa na novy rok opijete a a budete sa drzat prislovia ako na novy tak po cely 😁 😁 a kazdemu z vas zelam dobru sezonu a suche cesty a stretnutia tretieho druhu ….
19. decembra 2005 o 13:15 #64806milan3232Účastník (Participant)Dakujem, prajem to iste vsetkym dobrym ludom, hlavne vela zdravia a rodinnej pohody. To ostatne pride samo.
Kresne prezite sviatky.
Milan19. decembra 2005 o 13:35 #64807VidiconÚčastník (Participant)Dakujem Vam vsetkym!!! Ja budem mat pekne Vianoce iba ak bude slnecno a teplo (aspon 5 stupnov, nech sa to biele svonstvo roztopi)
19. decembra 2005 o 14:24 #64808amazonkaÚčastník (Participant)Veľa zdravia, šťastia, lásky a rodinnej pohody vám prajem. Aby sme sa budúci rok stretli všetci a mali sa radi, tak ako doteraz.
Amazonka19. decembra 2005 o 15:23 #64809TraverÚčastník (Participant)Prajem Vám čťastné a veselé prežitie vianočných sviatkov a veľa šťastia do noveho roku,zdravie vam neprajem lebo tí na TITANIKU boli zdraví dosť len trochu toho šťastia im chýbalo…😁.Každý deň nech pocítite teplo inej dlane,nech vas anjel stražny stíha nasledovať po kľukatých cestách osudu.Peniaze vam neprajem lebo tie vas pokazia,ale nech mate furt plný bugelár.
Davam si predsavzatie do noveho roku: V roku 2006 sa s vami stretnem,aspon s tými čo chodia na chat….TRAVER
19. decembra 2005 o 16:33 #64810raptorÚčastník (Participant)merry x-mas
za nebeskych motorkarov sviecku nezapalim, ale polovicu palenky vylejem na zem a polovicu do seba…
19. decembra 2005 o 17:49 #64811vyboh2Účastník (Participant)Pripájam sa aj ja štastné a veselé prežitie sviatkov a do nového roka vela štastných kilometrov bez nehody 😁
19. decembra 2005 o 19:21 #64812HeavyÚčastník (Participant)…šťastné a veselé všetkým praje Heavy. Veľa šťastných kilometrov samozrejme tiež… a famózne dobré zrazy 🙂
PS: A hovadám prajem HOVADSKY dobré sviatky ( ako predseda som si to nemohol odpustiť )
PS: Santa je tiež motorkár 😉
PS: Sviečku zapálim aj ja..
19. decembra 2005 o 19:26 #64813jaRRoÚčastník (Participant)aj jaRRo pRRaje kRRasne vianoce Vám všetkym….tento RRok beRRiem ako uspesny kedze som Vás spoznal aspon takto 🙂 a tesim sa na RRok na supeRR zRRazy a aj na to Hovado 😁 😉 a sviecku aj ja pripalim dobry napad…..
19. decembra 2005 o 19:30 #64814milan3232Účastník (Participant)…na pocatku bylo slovo Bozi a zopar svarenych trubek. To ostatni je legrace a pochopi to i ten nejvetsi blbec…
Veru, uz aj ten bol motorkar a zacal s tym.19. decembra 2005 o 19:54 #64815ArnieÚčastník (Participant)Stastne a Vesele sviatky prajem aj ja, Arnie z Australie. 😎 😎 😎
20. decembra 2005 o 7:32 #64816PedritoÚčastník (Participant)….chcem sa aj ja pripojiť a zaželať vám všetkým príjemné prežitie sviatkov veľa lásky, zdravia a pohody. Do nového roku preveľa kilometrov bez nehody, čo najmenej opráv a veľa, veľa spoločne strávených víkendov či už na zrazoch alebo závodoch.
PS: Hovadá nedajte sa zahambiť, nič na sebe nemente mám vás rád takých ako ste 🙂 🙂 -
AutorPríspevky
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.