Stretnutie motorkarov v turci
- This topic has 94 odpovedí, 23 hlasov, and was last updated pred 18 years, 5 months by .
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.
Domov › Diskusné Fóra › Zrazy a akcie › Stretnutie motorkarov v turci
Dúfam žťe tam najdem tú chatu prídem asi v sobotu poobede 😉
draciatko to je hned pri ceste areal penzionu babia hora neboj najdes
je tam cesta do ľava aj do prava tak do ľava?
draciatko v jasenskej od vlekov smerom do doliny asi 100metrov
no, tak s raptorom sme dohodnutí na 80% … ak nebudú padať krúpy, v piatok večer rozkladáme medzi vami stan!!!
Kto sa pridá a pojde z Bratislavy???? 😉
Natalka 😁
Padre – takze je to v areali penzionu babia hora ( http://www.babiahora.sk)? Ako je to tam s veckami a sprchami? To je kemp ci co?
DrTic vecka budu von prenosne popripade v penzione ,sprchy len na izbach pre ubytovanych nie je to kemp
a miesto na stany je teda vybavené? alebo akým štýlom to riešiš??? 😕
Natalka miesto je vybavene je to kusok od miesta diania bude vidno aj na stany
Skoda, ze ten penzion je tak drahy. 1 200.- za izbu nie je malo…
DrTic neboj sa ceny na zraz su ine tusim okolo 350sk na osobu
No tak vyzera ze teda pridem aj ja s Yamaxxom..
andoo velmi dobre rozhodnutie 😁 ….dufam 😁
Padre zajednaj mi prosim ta izbu na 2 noci ak sa da…ja v stane rozhodne nebudem.. 😁
andoo ja chcem ist s yamaxom! pobime sa o neho 😁 🤐 kedy tak vyražate z Blavy?? aj chorche chce ist
Cookie | Dĺžka trvania | Popis |
---|---|---|
cookielawinfo-checkbox-analytics | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics". |
cookielawinfo-checkbox-functional | 11 months | The cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional". |
cookielawinfo-checkbox-necessary | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary". |
cookielawinfo-checkbox-others | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other. |
cookielawinfo-checkbox-performance | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance". |
viewed_cookie_policy | 11 months | The cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data. |