Stretnutie motorkarov v turci
- This topic has 94 odpovedí, 23 hlasov, and was last updated pred 18 years, 5 months by .
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.
Domov › Diskusné Fóra › Zrazy a akcie › Stretnutie motorkarov v turci
Ajdina izieb je dost 😉
dobre ze si drtic objednal izbu.. aspon sa budem mat kde osprchovat 😁
raptor motorkari vydrzia aj 3 dni bez sprchy 😁 to je overene
Tak kolko nas vlastne ide z blavy. a co takto ist spolu.hmmm 🙂
Padre – vdaka za tip, ceny izieb su skutocne akciove.
Raptor – kedze si si neobjednal izbu, tak si drsny motorkar a vonku mozes pokojne zapachat. Na moju sprchu zabudni. 😘
drtic dobre cica… spomen si na svoje slova ked budes odo mna chciet veci telesne :75:
za drsneho motorkara sa mam len ked som zarasteny.. ale zvycajne byvam na hladko obratko vyholeny 😁
Padre diky moc 😎
betty jasne že možme ist všetci spolu 🙂 teda ak ťa istá dáma nezatiahne k sebe 😀 ja možem okolo tretej alebo ak bude treba tak aj skor možeš mi cink 0915 471 383
Ajdina neni za co 😉
Ajdina tak fajn ja ti cinknem v piatok okolo 14.hod.joooo 😀
betty vzdy ked citam tvoj nick vybavi sa mi hardrockova vypalovacka od spiderbait – black betty :75:
OK, tak dobehneme.
Pozeram na mape a vychadza mi to tak, ze od Dulic, po pravej ruke miniem chatu Nezabudka a Babia hora je kusok dalej po lavej strane.
DrTic musis preist cez belu nikam neodbocuj az na konci po lavej strane je penzion popri nom do lava a stale rovno az na babiu horu tam uz budeme
Padre – vola sa to Penzion pod Hradom?
raptor a to je zleeee ci dobreeee 😁
pozrite na http://www.meteo.sk a este aj na http://www.shmu.sk!? tak co si ma clovek o tom myslie???
Cookie | Dĺžka trvania | Popis |
---|---|---|
cookielawinfo-checkbox-analytics | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics". |
cookielawinfo-checkbox-functional | 11 months | The cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional". |
cookielawinfo-checkbox-necessary | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary". |
cookielawinfo-checkbox-others | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other. |
cookielawinfo-checkbox-performance | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance". |
viewed_cookie_policy | 11 months | The cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data. |