Connect with us

Test Goldwing Airbag

Domov Diskusné Fóra Nehody Test Goldwing Airbag

Zobrazuje sa 9 príspevkov - 1 až 9 (z celkového počtu 9 )
  • Autor
    yagiza
    Účastník (Participant)

[linka]

ako ten goldwinak to auto odfukne 😉

racer8
    Účastník (Participant)

dobre 🙂

vyboh2
    Účastník (Participant)

Sakra tie videá čo sem dávaš my v najlepšom sekne a nedokončí 😀 😀 😀 yagiza

yagiza
    Účastník (Participant)

vyboh2 mal by si kupit novy pocictac… podla moznosti notebook 😉 plus prides na ine myslienky ako napr odlisne farby na monitore 😀 😀

vyboh2
    Účastník (Participant)

😀 😀 No ja neviem myslíš že 2.8GHZ je mmálo 😁 a tá ramka 1gb no a nevravým grafika Nvidia GF 6600 256MB 😁 😀 😀 😀

milan3232
    Účastník (Participant)

Nemyslim si, ze toto video je realne. Je to iba nalinajkovany crashtest. Pri kolkych nehodach motorky zostal jazdec pri strete na moto a nabalil to do auta v normalnej vzpriamenej polohe? Je vidno, ze moto isla po kolajniciach, rovno, Dummy nic nerobil, iba to napratal do auta.

V reale jazdec brzdi, klopi, dostava smyk, pada… skratka moto sa chova uplne inak. Nemyslim si, ze velke percento nehod maju takyto priebeh. skor si myslim, ze vacsina nehod su pady, smyky… a nasledne kolizie s nejakym predmetom.

JonJon
    Účastník (Participant)

milan3232 mas pravdu! to by musela byt riadna nahoda, celne sa zrazit! kazdy ma snahu zabranit zrazke tak skoci na brzdu a hned ide moto do smiku! to je len teoria, vyzera to dobre ale v praxi je to hlupost!

JonJon
    Účastník (Participant)

http://www.ogrish.com pozrite si tuto stranku!

minotaurus
    Účastník (Participant)

podla mna je rozumnejsi airbag priamo v obleceni jazdca,ale radsej by som neskusal ziaden… 😀

Zobrazuje sa 9 príspevkov - 1 až 9 (z celkového počtu 9 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.
Advertisement

Partneri