Vytvor logo MOTOMAGAZÍN a vyhraj 166 EUR
Domov › Diskusné Fóra › Kaviareň › Vytvor logo MOTOMAGAZÍN a vyhraj 166 EUR
- This topic has 38 odpovedí, 14 hlasov, and was last updated pred 14 years, 10 months by MartineR.
-
AutorPríspevky
-
18. novembra 2009 o 14:57 #82605VladiBÚčastník (Participant)
Časopis Motomagazín má 10. výročie a z toho dôvodu pripravujeme nové logo MOTOMAGAZÍN. Pokiaľ si kreatívny, pracuješ v obore, alebo máš dobrý nápad, pozri si podmienky a vyhraj 166 Eur.
Podmienky:
Logo môže mať zmenu farebnosti
Logo nemusí byť usporiadané v tvare „MOTO“ hore „MAGAZÍN“ dolu
Logo by malo mať moderný, dynamický, zároveň jednoduchý a dobre čitateľný vzhľadPS: Pokiaľ bude vybraný návrh loga od niekoho od vás, návrh bude honorovaný čistou sumou 166 EUR (5000 Sk).
Vaše návrhy zasielajte na: motomagazin(z)stonline.sk. Do výberu bude zaradené iba logo v elektronickej podobe.
PS: Pristúpili sme k tomu z dôvodu, že týmto spôsobom sa vytvorilo logo Motocykel.sk a nemá to chybu.
Tešíme sa na vaše návrhy.
Red. Motomagazín a Motocykel.sk18. novembra 2009 o 15:04 #82606raptorÚčastník (Participant)Vladi web aj casopis patria predsa tebe
ak si spokojny s logom na webe preco nemat aj casopis pod tym istym logom, konkurencia nielen v SR ale aj za hranicami (a nielen v tejto motorkarskej branzi) v pripade ze vlastni viacero medii tak castokrat ide pod tym istym logom
zabijes dve muchy jednou ranou a este aj usetris stefanika 🙂
p.s. dufam ze nejaky potencialny mlady zacinaju grafik teraz na mna za toto spacha atentat 🤣
18. novembra 2009 o 15:30 #82607VladiBÚčastník (Participant)raptor no vieš myšlienka tu bola podobná, ale i napriek tomu sú to dve samostatné veci – portál – časopis, každý bol založený inak a inokedy a Motocykel.sk nie je a ani nemá mať ambíciu byť portálom Motomagazínu a naopak. V tom je zmysel tej práce. Že jedna vec druhú podporuje OK, ale názov Motocykel pre časopis by sa plietol s nemeckým, poľským a českým motocyklom.
18. novembra 2009 o 15:46 #82608raptorÚčastník (Participant)VladiB nepisal som o rovnakom nazve ale o rovnakom logu
ak si tento portal nekupoval ako akviziciu ktora bude vhodne doplnat a podporovat tvoj casak tak potom tejto tvojej kupe vazne nechapem ale na druhej strane… je ma do toho prd makovy 🙂
p.s. logo motocykel.sk sa aj mne osobne velmi velmi paci
18. novembra 2009 o 16:25 #82609VladiBÚčastník (Participant)raptor To je na širšiu debatu, teraz ide o nové logo Motomagazín
18. novembra 2009 o 17:17 #82610zahriÚčastník (Participant)VladiB tu debatu by som rad absolvoval ako posluchac ked raz prebehne 🙂
raptor suhlasim s tym ze toto logo je viac nez dobre..
18. novembra 2009 o 17:44 #82611VladiBÚčastník (Participant)zahri Jasné že logo motocykel je parádne a preto chceme vynoviť i logo Motomagazín. Týmto smerom potrebujem navodiť túto diskuziu, lebo viem že tu sa nájde v tomto smere vždy niekto, kto prekvapí a my ho za to radi odmeníme.
18. novembra 2009 o 18:40 #82612AMISÚčastník (Participant)Škoda 😠 viem iba kresliť a počítač zapnúť a vypnúť 😠
18. novembra 2009 o 21:10 #82613zahriÚčastník (Participant)AMIS ked budes mat dobry napad tak som ochotny skusit ho hodit do pc podoby 😉 odmena samozrejme pojde tebe 😉
19. novembra 2009 o 7:05 #82614eXeBaTÚčastník (Participant)Logo motocykel.sk vytvoril chalan, ktorý mal v tej dobe myslím 17 rokov, žiadna firma, ani profesionál. Videl som postupne ako návrh vznikal od náčrtov na kockovaný papier, až po výstup z Photoshopu.
Takže sa nebojte zamestnať svoju kreativitu a skúste to 😉19. novembra 2009 o 8:10 #82615raptorÚčastník (Participant)No ja viem kreslit este horsie ako spievat 😀
19. novembra 2009 o 9:00 #82616Marek11Účastník (Participant)Osobne by som isiel cestou podobne vyzerajuceho casopisu a webu, nemusi to byt vobec to iste, teda elektronicka verzia printu, obsahovo aj z hladiska zameru sa moze jednat o dve rozdielne veci, ale ak sa hlasia do jednej skupiny, tak by to malo byt na prvy pohlad jasne. Logo, farebnost, font a layout by mali hovorit o pribuznosti medii, ktore sa mozu vzajomne len doplnat, na nieco je lepsi web na nieco print. Dolezite je, aby si to vedel citatel alebo navstevnik spojit v hlave, staci podvedome.
Mne sa napr. logo motocykel.sk celkovo nepaci, vadi mi tam text motocykel.sk, jeho presah za obrazok na mna posobi rusivo 🤐 , obrazok samotny je pekny 🙂
Som zvedavy, co dokazu ludia vymysliet a drzim palce 👋19. novembra 2009 o 11:40 #82617milan3232Účastník (Participant)Mne osobne sa tiez obr. webu velmi paci – logo aj farby ako take. Tiez si myslim ze by bolo vhodne dat podobne, alebo rovnake logo aj casopisu – chapem to vlastne ako reklamu zdarma casopis webu a web casopisu + ved obe patria k sebe pod jednu firmu a zaoberaju sa tym istym.
A preco menit nieco, co sa vacsine ludi paci?
19. novembra 2009 o 12:44 #82618VMaxÚčastník (Participant)Jj aj mne sa logo Motocykle páči , navyše pre mňa je novinka že oba spolu súvisia asi preto že fičim na Majovom MH 🤐
21. novembra 2009 o 23:22 #82619zahriÚčastník (Participant)VladiB snad som to nikde neprehliadol takze sa chcem este spytat dokedy ma zmysel tvorit logo?? mas nejaku uzavierku ??
-
AutorPríspevky
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.