Odpoveď na: 40+ – tu sme
Domov › Diskusné Fóra › Kaviareň › 40+ – tu sme › Odpoveď na: 40+ – tu sme
😈 Jakže všemožnú nastaviteľnosť nevyužijem? Šak sám mám 4 motorky, čo kus, to iné koleso, no a myslel som aj na ďalekú budúcnosť, keď budem musieť previesť svoj skútrik s malinkými kolesami. Veď aj ten Bačov skúter má kolieska z nejakých hypermarket-vozíkov… 😁
No a Pala Nyíriho ( 👍 ) aj s Apriliou budem voziť zadarmo, kedy chce, kam chce, to je, hádam, jasné.
Samozrejme som ten stojan vyrobil sám, a z odpadu.
Veď mám doma cca 3 tuny železného šrotu, kde každý kus má svoj cieľ… 😈
Očká a kotvy sú všetky kúpené od dealerov prívesov (ako náhradné diely) alebo zo seriózneho obchodu. Žiadna garancia nie je, že nepochádzajú z Číny, ale môj „nový“ príves je tiež takými kotvami vybavený z fabriky, zatiaľ bez problémov. Kotvil som už kadečo, aj na preťaženom prívese, fošne, okná, železný materiál, aj Zuzanu Mierumilovnú som kotvil na kotvy prívesu. Akurát to som ešte nemal ten stojan, tak keď som sa dozvedel,že na druhý deň môžem ísť pre SVčko, rýchle som za pol dňa zbil dokopy takýto „nosič“ :

Orientačná rally otvorí motosezónu v Banskobystrickom kraji
TEST Zontes 703 Frontier: Trojvalcové prekvapenie, ktoré mení pravidlá hry
Lukáš Pešek: „Jazdite tak, aby ste sa vždy vrátili domov.“ Bývalý jazdec MotoGP dnes učí ostatných, ako na to
TEST CFMOTO 1000 MTX: Čínsky liter, ktorý prepisuje pravidlá hry
TEST Honda Goldwing 50th Anniversary: Polstoročie na vrchole potravinového reťazca
Kawasaki sa vracia do Banskej Bystrice
TEST Moto Morini Alltrhike 450: Adriano Celentano s pasom z Hongkongu?
Ducati Superleggera V4 Centenario: 247 koní, 173 kilogramov, nula kompromisov
TEST BMW R 12 S: Oranžová revolúcia s chuťou benzínu a tradície
TEST: Yamaha MT-07 Y-AMT – Súboj generácií: Je robot skutočne lepší ako spojková klasika?
Ducati Superleggera V4 Centenario: 247 koní, 173 kilogramov, nula kompromisov
TEST CFMOTO 1000 MTX: Čínsky liter, ktorý prepisuje pravidlá hry
TEST Moto Morini Alltrhike 450: Adriano Celentano s pasom z Hongkongu?
TEST: Yamaha MT-07 Y-AMT – Súboj generácií: Je robot skutočne lepší ako spojková klasika?
Lukáš Pešek: „Jazdite tak, aby ste sa vždy vrátili domov.“ Bývalý jazdec MotoGP dnes učí ostatných, ako na to
TEST BMW R 12 S: Oranžová revolúcia s chuťou benzínu a tradície
Kawasaki sa vracia do Banskej Bystrice
TEST Honda Goldwing 50th Anniversary: Polstoročie na vrchole potravinového reťazca
Orientačná rally otvorí motosezónu v Banskobystrickom kraji