Domov › Diskusné Fóra › Kaviareň › 40+ – tu sme › Odpoveď na: 40+ – tu sme
V dňoch 6. až 8. marca 2020 ideme na zájazd do Prahy. Cieľom je prehliadka technického múzea a práve teraz v múzeu prebieha výstava FENOMÉN JAWA alebo JAWA ako ju nepoznáte. Viac o výstave sa dozviete na tomto odkaze
http://www.motorkari.cz/clanky/clanky-reportaze…
Do Prahy sa odchádza z Nitry zo sídla firmy TURANCAR ktorá nám zabezpečila dopravu aj ubytovanie. Odchod autobusu je 6. 3. 2020 o 9:00 hod. Stojíme v Trnave a v Bratislave a odtiaľ už ideme rovno do Prahy. V Prahe budeme ubytovaní v hoteli AIDA a máme to aj s raňajkami. Cez deň sa prestravujeme v meste. Po príchode a ubytovaní sa pôjde do mesta a piatkovú večeru skúsim zariadiť v reštaurácii Bředovský dvůr. V sobotu sa pôjde do múzea (nie je to povinné) a popoludní si každý účastník môže vybrať svoj program. V nedeľu po raňajkách by sme navštívili Svetovú výstavu kozmonautiky na Holešovickom výstavisku a odtiaľ by sme vyrazili na cestu domov. Cena za zájazd je 93€ na osobu
Máme ešte 5 voľných miest a kto by mal záujem, nech sa mi ozve, všetky kontakty na mňa mám v profile
maguma
Cookie | Dĺžka trvania | Popis |
---|---|---|
cookielawinfo-checkbox-analytics | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics". |
cookielawinfo-checkbox-functional | 11 months | The cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional". |
cookielawinfo-checkbox-necessary | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary". |
cookielawinfo-checkbox-others | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other. |
cookielawinfo-checkbox-performance | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance". |
viewed_cookie_policy | 11 months | The cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data. |