Connect with us

Odpoveď na: Tuning

Domov Diskusné Fóra Motoporadňa Tuning Odpoveď na: Tuning

Vadim
Účastník (Participant)

aver : Spôsobil si mi zmätok v duši. Z viacerých dôvodov:

1. Máš vraj 3 hračky, v hodnote cez melón v 21 rokoch, keď si prakticky ešte len študent a hovoríš, že je za nimi tvrdá práca. Ak tvoja, tak kua kedy si to stihol? Viem, že ma do toho hovno, len som zvedavý.

2. Kúpiš si dve prakticky rovnaké motorky. Načo? Keby si mal ľahký SS a k tomu napríklad XX, tak to pochopím…

3. Viac, ako jednu motku majú väčšinou len ozajstní fanatici do motoriek, ale ty o základných veciach okolo motoriek nič netušíš.

4. Zdá sa že si v balíku a máš veľké plány (a skúsenosti s tuninngom Hondy Accord), ale 2790 za reflektor sa ti zdá veľa. Aby si bol v obraze: pri tunningu sú tri litre len drobné!

Ale k veci. Tuning motoriek sa robí z dvoch základných dôvodov:

1. Aby sa mi na motorke dobre jazdilo

2. Aby sa všetci okolo mňa posrali

Tebe ide zjavne o bod č.2.( hlučný výfuk, svetielka, imitácia karbónu na zrkadlách, farebné skrutky).

V bežných katalógoch je takýchto serepetičiek „mrte“ a ceny sa pohybujú v tisícoch. Ak chceš „chuťovky“ priprav si desaťtisíce.

Ak to myslíš vážne (prepáč, ale pochybujem), tak oslov profesionála. Reči na webe ti môžu dať len základné informácie. V ďaľšej fáze ťa určite len dopletú.

Ja napríklad, keby som chcel prestavať barák, tak vyhľadám architekta a nebudem detajly stavby riešiť s neznámymi návštevníkmi webu.

Advertisement

Partneri