Connect with us

Odpoveď na: Tuning

Domov Diskusné Fóra Motoporadňa Tuning Odpoveď na: Tuning

aver
Účastník (Participant)

eXeBaT

dik, ako pozeram neje to nic nakladne take svietielka.

Vadim

mas pravo na svoj nazor, neberiem ti ho, k tomu tuningu, ja nehodlam dat za tuning nekolko 10 000, ani nahodou, ja cem len aby dobre vyzerala motorka, a take LEd svetla a neeony k tomu velmi dopomozu, samozrejme aj ju cem prestriekat, pretoze nemam zaujem o original farby ake vychadzaju z vyrobni. takze ak to mam spocitat tak cem

karbnove spatne, neon, a tie led svetla nejako pekne si spravit. a svetiace skrutky neviem, to su zalezitosti za nekolko korun. necem prekrocit vecsiu sumu ako 10 – 20 000, a aby si tomu chapal, ja ked budem robit take upravy na motorke, tak az v lete. co je dost dlha doba, zatial ako som spominal vysie si robim leen take plany a zhanam informacie a co sa tyka vzhladu si robim pomalicky taky nakres na pc.

ja cem tuning prretoze ma vzdycky fascinovaly tieto veci najme na autach, o tuning motoriek som nevedel ani prd. ale pomlaicky zistujem vdaka vam, zaco vdaka setkym ktory sa zapajaju k tejto debate. tak zistujem ze da sa krasne tuningovat motorka a nemusi to byt ani nakladne velmi. toto bude zniet blbo, pretoze ja sa nechvalim, ale tak musim ti to vysvetlit ked si uz polozil jednoznacnu otazku.

mam 2 masiny, r1 a r6 neviem skade si nabral 3 nestali 1 000 000. studentom neesom uz dlho, od 17 rokoch prracujem. teraz vediem vlastnu firmu. moze byt taka odpoved?

vidicon a tebe sa inaksie paci tuning? aky mas k nemu vztach?

p.s. nech sa neobraca tema na finacne zalezitosti prosim, ja zhanam u vas rady ako co a najme informacie. rad sa naucim nieco nove, preto prave tuna zhanam informacie, pretoze su tu niektory sikovny ludia ktory vedia dobre poradit.

Advertisement

Partneri