Odpoveď na: Tuning
Domov › Diskusné Fóra › Motoporadňa › Tuning › Odpoveď na: Tuning
eXeBaT
dik, ako pozeram neje to nic nakladne take svietielka.
Vadim
mas pravo na svoj nazor, neberiem ti ho, k tomu tuningu, ja nehodlam dat za tuning nekolko 10 000, ani nahodou, ja cem len aby dobre vyzerala motorka, a take LEd svetla a neeony k tomu velmi dopomozu, samozrejme aj ju cem prestriekat, pretoze nemam zaujem o original farby ake vychadzaju z vyrobni. takze ak to mam spocitat tak cem
karbnove spatne, neon, a tie led svetla nejako pekne si spravit. a svetiace skrutky neviem, to su zalezitosti za nekolko korun. necem prekrocit vecsiu sumu ako 10 – 20 000, a aby si tomu chapal, ja ked budem robit take upravy na motorke, tak az v lete. co je dost dlha doba, zatial ako som spominal vysie si robim leen take plany a zhanam informacie a co sa tyka vzhladu si robim pomalicky taky nakres na pc.
ja cem tuning prretoze ma vzdycky fascinovaly tieto veci najme na autach, o tuning motoriek som nevedel ani prd. ale pomlaicky zistujem vdaka vam, zaco vdaka setkym ktory sa zapajaju k tejto debate. tak zistujem ze da sa krasne tuningovat motorka a nemusi to byt ani nakladne velmi. toto bude zniet blbo, pretoze ja sa nechvalim, ale tak musim ti to vysvetlit ked si uz polozil jednoznacnu otazku.
mam 2 masiny, r1 a r6 neviem skade si nabral 3 nestali 1 000 000. studentom neesom uz dlho, od 17 rokoch prracujem. teraz vediem vlastnu firmu. moze byt taka odpoved?
vidicon a tebe sa inaksie paci tuning? aky mas k nemu vztach?
p.s. nech sa neobraca tema na finacne zalezitosti prosim, ja zhanam u vas rady ako co a najme informacie. rad sa naucim nieco nove, preto prave tuna zhanam informacie, pretoze su tu niektory sikovny ludia ktory vedia dobre poradit.
Triumph Tiger Sport 800 Tour – plnohodnotný sport-tourer pre rok 2026
Bike Angel MOTO – najlepšie slovenské zabezpečenie pre motocykle?
Moto Morini 3½ Sport – talianska klasika sa vracia v modernom 350-kovom balení
VIDEO Predstavenie VOGE: Nový hráč s ambíciami poraziť zavedených šampiónov
Triumph Street Triple RX a Street Triple Moto2™ Edition – limitované špeciály pre jazdcov, ktorí chcú okruh na dosah ruky
MV Agusta šokuje na EICMA 2025: vyvíja úplne nový päťvalcový motor
ZXMOTO: Nová značka z Číny vstupuje do Európy aj na Slovensko
Moto Guzzi V85 Strada: stará škola, nový charakter
BENDA 2026: Dark Flag 950, Rock 707 a Rock 250 CVT
Inovácie pre Moto Guzzi 2026 – nové farby pre V7, V85 a Stelvio
VIDEO Predstavenie VOGE: Nový hráč s ambíciami poraziť zavedených šampiónov
Čínske motorky: nové mená, veľké ambície
BENDA 2026: Dark Flag 950, Rock 707 a Rock 250 CVT
ZXMOTO: Nová značka z Číny vstupuje do Európy aj na Slovensko
Moto Guzzi V85 Strada: stará škola, nový charakter
Benelli TRK 602 X (2025): Nová generácia dobrodružstva
EICMA 2025 – BMW, Ducati, Triumph, Aprilia, Moto Guzzi a Vespa