Connect with us

Odpoveď na: Vodu káže, víno pije

Domov Diskusné Fóra Kaviareň Vodu káže, víno pije Odpoveď na: Vodu káže, víno pije

eXeBaT
Účastník (Participant)

psik

Mýliš sa, aj tvoja osoba je v tomto prípade dôležitá. Aj tvoje rozumy som počúval, keď som mal problémy s čajkom (Ladisom) a jeho správaním sa na exebate.

Morský vták – čajka (Ladis)

Anonymný prispievateľ článkov. Ľahko a pekne napísané. Nejednalo sa o technické články, skôr o motorkársku prózu. S nadšením som kontroloval, či mi náhodou nejaký zase neposlal. Prečo anonymne? To som sa dozvedel „zažil“ na vlastnej kožy. Jeho nadnesené a povýšenecké správanie sa na chate, urážanie ľudí (nie vulgárne), opovrhovanie mladými a neskúsenými motorkármi a napokon naše osobné spory, ktoré takmer dorástli do vášnivej chuti po osobnom stretnutí.

Jediným spôsobom ako sa ho „zbaviť“, aby mi prestal likvidovať nových návštevníkov bolo požiadať ho, aby exebat nenavštevoval. Čím viac som to robil, tým horšie sa dalo od neho čakať. Jediným riešením bolo odstrániť pojítko medzi ním a exebatom. Zmazal som jeho články a tým som mu prestal byť niečo dlžný. Neskôr to pochopil a síce sa tu prihlasuje pod cudzími nickami, nezapája sa do diania. Bol by som rád, aby to tak aj zostalo.

Cigáň – Roman (Ladisov kamarát)

Ladis mi ponúkol v mene Romana scripty na chat. Keďže som ho nemal hotový, prijal som ponuku. Roman poznal svoje scripty dokonale, takže o pár malých úprav som ho aj požiadal, než sa zorientujem. Roman neprogramoval nič zo scriptov exebatu. Ak som si nevedel s niečím rady, otázky boli typu „Nevieš poradiť?“ Zakaždým som mu poďakoval, išlo vždy iba o pár minút jeho času a nezostal som mu nič dlžný. Nakoľko si zobrazovali obsah exebat chatu aj na svojom chate (Hehson), bral som to od neho ako no fair hru. Urobil malý script, ktorý používal ID prihláseného užívateľa a ktokoľvek si čítal správy z exebatu na Hehsone. Odstránil som ten chat, musel som si nájsť náhradu a neskôr si ho urobiť sám až do dnešnej podoby. Roman má dvere otvorené, chodí sem, stačí si pozrieť dátum jeho posledného prihlásenia. Osobne proti nemu nič nemám a dvere sú mu otvorené.

Advertisement

Partneri