Odpoveď na: Vodu káže, víno pije
Domov › Diskusné Fóra › Kaviareň › Vodu káže, víno pije › Odpoveď na: Vodu káže, víno pije
Domáce zviera – psík (Vadim)
Skontaktoval si ma so SMN (šéfredaktorom p.Brniakom). Naša spolupráca je vzájomná, je to vidieť na exebate, ale aj v novinách SMN.
O tvojich článkoch a mojom vyrovnaní sa za ne som už písal. Chcel som ranky, vedel som, že sa rád zapájaš, zavol ti, hodil si pár nápadov, páčili sa mi, ale medailu ti Vadim za to dať nemôžem. Slová ako „Vyjadril svoj názor na duplicitné články“ neberiem. Ale aj k tomu som sa už vyjadril vyššie. Ja som ťa nevyhodil, vyhadzuješ sa sám každým novým príspevkom na túto tému.
„Ty útočíš, ja sa iba bránim.“
Prehistorický jašter – raptor
Vieš, aký je medzi ním a tebou rozdiel? Že ak má nápad, netlačí mi ho na rozdiel od teba do hlavy násilím a diskutuje. To je niečo, čo ty nedokážeš. A má ešte jednu veľmi dobrú vlastnosť navyše, ak urobí chybu, prizná si ju. Raptor je užívateľom, nezapája sa do diania webu tak, ako ty … neviem, prečo si ho vôbec spomenul.
Ideálny systém budovanie exebatu?
Ktokoľvek, komu je demencia cudzia má na exebate dvere otvorené. Návrhy posudzujem, nepríjimam okamžite a diskutujem o nich. To, čo sa páči jednému, nemusí vyhovovať ostatným. Škoda, že si nebol na stretnutí na Kysuciach. Tam by si videl časť zdravého jadra tých správnych ľudí, ktorí navštevujú exebat.sk

Aprilia RS 457: Skutočný zážitok z jazdy

Yamaha Ténéré 700 Extreme 2024: Ultimátna Off-roadová zbraň

TEST BMW M1000XR vs S1000XR: cestovateľ s okruhovým bratom

POZVÁNKA na 15. výročie Customs of Slovakia 2025

Motocyklový intercom SCS – ktorý si vybrať a ako ho namontovať?

Triumph Speed Triple 1200 RS 2025

Harley-Davidson – novinky 2025

TEST Ducati Diavel V4 vs Triumph Rocket 3 Storm R: Súboj titánov

TEST Honda CB650R s e-clutch: veľký pomocník bez obmedzovania

Malé supermoto, more zábavy: KTM 125 SMC R a KTM 390 SMC R

Motocyklový intercom SCS – ktorý si vybrať a ako ho namontovať?

TEST Honda CB650R s e-clutch: veľký pomocník bez obmedzovania

Triumph Speed Triple 1200 RS 2025

TEST Ducati Diavel V4 vs Triumph Rocket 3 Storm R: Súboj titánov

Harley-Davidson – novinky 2025

POZVÁNKA na 15. výročie Customs of Slovakia 2025

TEST BMW M1000XR vs S1000XR: cestovateľ s okruhovým bratom

Yamaha Ténéré 700 Extreme 2024: Ultimátna Off-roadová zbraň