Odpoveď na: "nedorozumenie a omyl od Awiu"
Domov › Diskusné Fóra › Kaviareň › "nedorozumenie a omyl od Awiu" › Odpoveď na: "nedorozumenie a omyl od Awiu"
😈 Menton, preceňuješ ma: …„si myslim, ze svojim „disidentom“ na tom serveri uskodil najviac akurat tak sam sebe…lebo sa sam odstrihol od potencialnych sparring partnerov… „
Disidenti odchádzajú, keď sa im krajina nezdá slobodná.
Tým ale sebe neuškodia ani v najmenšom, aspoň v mojom prípade nie. 😈
Svojich kvalitných sparring-partnerov mám už z praveku, čo Billigaťes ešte do piesku cikal, a „hádame sa“ aj dnes mimo verejné fóra, navyše motorky a strojarina sú len moje záľuby, ja som stavbár. Teda sa nenudím, keby… 😈
Môj názor (znova):
Za poklesom úrovne nestojí tých pár odídencov, všetci sme len zrnko piesku, aj keď mi vyslovene chýbajú napr. Vadimove eNeMkove, Krivoklatove (atď) príspevky. Ostalo tam ešte veľa-veľa kapacít, len po nejakých „nekvalifikovaných“ zásahoch zhora sa tá atmosféra tak zmenila, že to sa trochu ťažšie napraví. A nenapraví sa to vyhláseniami, že „už sa to napravilo“, lebo atmosféra sa nerobí vyhláseniami.
To chce čas, prepracovanú koncepciu a rešpektovanie teamu okolo seba, ktorí včas upozornia Duceho, že klame sám seba… Upozornili aj teraz, ale Duce ich vyhnal… 😈
Moje ego už nepotrebuje masáž, nekritizujem, neradím, len takto to vidím a som sk.rvene ukecaný. 😈
Keby som to chcel riešiť, vrátil by som sa a nedebatil by som takto cez „iné siete“.
Ale voľne po klasikovi Egrešovi: mne je jedno aj to, čo mi jedno nie je…