Connect with us

Odpoveď na: "nedorozumenie a omyl od Awiu"

Domov Diskusné Fóra Kaviareň "nedorozumenie a omyl od Awiu" Odpoveď na: "nedorozumenie a omyl od Awiu"

przwjhrjaujzepieztjte
Účastník (Participant)

😈  Menton, preceňuješ ma: …„si myslim, ze svojim „disidentom“ na tom serveri uskodil najviac akurat tak sam sebe…lebo sa sam odstrihol od potencialnych sparring partnerov…

Disidenti odchádzajú, keď sa im krajina nezdá slobodná.
Tým ale sebe neuškodia ani v najmenšom, aspoň v mojom prípade nie. 😈 
Svojich kvalitných sparring-partnerov mám už z praveku, čo Billigaťes ešte do piesku cikal, a „hádame sa“ aj dnes mimo verejné fóra, navyše motorky a strojarina sú len moje záľuby, ja som stavbár. Teda sa nenudím, keby… 😈 
Môj názor (znova):
Za poklesom úrovne nestojí tých pár odídencov, všetci sme len zrnko piesku, aj keď mi vyslovene chýbajú napr. Vadimove eNeMkove, Krivoklatove (atď) príspevky. Ostalo tam ešte veľa-veľa kapacít, len po nejakých „nekvalifikovaných“ zásahoch zhora sa tá atmosféra tak  zmenila, že to sa trochu ťažšie napraví. A nenapraví sa to vyhláseniami, že „už sa to napravilo“, lebo atmosféra sa nerobí vyhláseniami.
To chce čas, prepracovanú koncepciu a rešpektovanie teamu okolo seba, ktorí včas upozornia Duceho, že klame sám seba… Upozornili aj teraz, ale Duce ich vyhnal… 😈 

Moje ego už nepotrebuje masáž, nekritizujem, neradím, len takto to vidím a som sk.rvene ukecaný. 😈 
Keby som to chcel riešiť, vrátil by som sa a nedebatil by som takto cez „iné siete“.
Ale voľne po klasikovi Egrešovi: mne je jedno aj to, čo mi jedno nie je…

Advertisement

Partneri