Connect with us

Odpoveď na: 40+ – tu sme

Domov Diskusné Fóra Kaviareň 40+ – tu sme Odpoveď na: 40+ – tu sme

przwjhrjaujzepieztjte
Účastník (Participant)

😈 Nedá mi to, citujem Yoffa:

OK…….DOHODA BOLA, že odchádzame od Awiju aj z motorbycygeľa.(tu som bol iniciátorom ja)

Ja som to dodržal.

Som mimoriadne dojatý 😁 😁 😁 😁 😁  

Keď som na motorájde zrušil účet, žiadna dohoda nebola a neviem, kto tam čo inicioval, o žiadnom hromadnom odchode nebola reč. Moje posledné príspevky sú tam dodnes, všetko sa dá prejsť znova.

Nikoho som nikam neťahal, aj sem som sa prihlásil, keď ste tu už niektorí boli, ale bolo jasné a trochu aj bolelo, že skupina GTX sa štiepi. 

Žiadna dohoda, že odchádzame aj z motorbycigeľa, nebola, odišiel len Yoffo, no a VANUCCI kvôli nejakým fotkám, tak neviem, kto akú dohodu „dodržal“… Trucovaciu dohodu samého zo sebou a nejakou zlanárenou obeťou? Všetko je tu, čítajte… 😁 

Nalejme si už čistého vínka do teho špinavého pohára, jóvan? 😈 
Veď Vila ste na RJS ťahali asi mesiac, kým tam registroval, pritom ostal aj na mr, aj tu, tak aká dohoda?

Aj AYCO (RIP) ponúkol vlastný server a cez mail som ešte predtým  upozorňoval DedaMH, aby nezakladal vlastný server, lebo to bude ďalej štiepiť skupinu, Dedo to môže  potvrdiť. On však odpovedal, že už to rozbehol a teda to asi pustí – čo sa aj stalo.
O motorkách to však moc nie je, aj keď tam sú registrovaní  ľudia, čo nejakým nedopatrením vlastnia motorky…  

Predtým, než sa urazíte, čítajte, všetko je ešte aj tu, aj na mr, aj na RJS… 😈 

Dúfam, že okoloidúci sa dobre bavia na týchto žabomyšoch, poučenie samozrejme žiadne.
Lidé jsou různí, někteří jsou však různější… 😈 

(Smajlov 11 !!!) 😛 

Partneri