Odpoveď na: 40+ – tu sme
Domov › Diskusné Fóra › Kaviareň › 40+ – tu sme › Odpoveď na: 40+ – tu sme
😈 Nedá mi to, citujem Yoffa:
OK…….DOHODA BOLA, že odchádzame od Awiju aj z motorbycygeľa.(tu som bol iniciátorom ja)
Ja som to dodržal.
Som mimoriadne dojatý 😁 😁 😁 😁 😁
Keď som na motorájde zrušil účet, žiadna dohoda nebola a neviem, kto tam čo inicioval, o žiadnom hromadnom odchode nebola reč. Moje posledné príspevky sú tam dodnes, všetko sa dá prejsť znova.
Nikoho som nikam neťahal, aj sem som sa prihlásil, keď ste tu už niektorí boli, ale bolo jasné a trochu aj bolelo, že skupina GTX sa štiepi.
Žiadna dohoda, že odchádzame aj z motorbycigeľa, nebola, odišiel len Yoffo, no a VANUCCI kvôli nejakým fotkám, tak neviem, kto akú dohodu „dodržal“… Trucovaciu dohodu samého zo sebou a nejakou zlanárenou obeťou? Všetko je tu, čítajte… 😁
Nalejme si už čistého vínka do teho špinavého pohára, jóvan? 😈
Veď Vila ste na RJS ťahali asi mesiac, kým tam registroval, pritom ostal aj na mr, aj tu, tak aká dohoda?
Aj AYCO (RIP) ponúkol vlastný server a cez mail som ešte predtým upozorňoval DedaMH, aby nezakladal vlastný server, lebo to bude ďalej štiepiť skupinu, Dedo to môže potvrdiť. On však odpovedal, že už to rozbehol a teda to asi pustí – čo sa aj stalo.
O motorkách to však moc nie je, aj keď tam sú registrovaní ľudia, čo nejakým nedopatrením vlastnia motorky…
Predtým, než sa urazíte, čítajte, všetko je ešte aj tu, aj na mr, aj na RJS… 😈
Dúfam, že okoloidúci sa dobre bavia na týchto žabomyšoch, poučenie samozrejme žiadne.
Lidé jsou různí, někteří jsou však různější… 😈
(Smajlov 11 !!!) 😛
TEST Moto Guzzi V7 Special (2026): Talianska klasika s novým elektronickým plynom a nefalšovanou dušou
Triumph Speed Twin 1200 TFC (2027) – Britská custom dokonalosť v limitovanej edícii 750 kusov
TEST Ducati Monster Plus (6. generácia): Nečakané rande s naháčom, ktorý vám okamžite ukradne srdce
DUEL (2026): Honda PCX 125 DX vs. Honda CUV e: – Oplatí sa už presedlať na mestskú elektriku?
Revolučný trojvalec V3R s elektrickým kompresorom mieri do výroby. Honda ním chce preplniť aj ďalšie modely!
TEST Moto Morini X-Cape 1200 (2026): Charizmatické talianske véčko s čínskym pasom a skvelou cenou
TEST Ducati Hypermotard V2 (2026): Ostrý chuligán bez desma, ktorý ťa vyzlečie z trenírok
AKTUALIZOVANÉ: Predá koncern Volkswagen taliansku Ducati? Na stole je obria reštrukturalizácia!
REPORTÁŽ: Mototest Camp 2026 – Trenčianske letisko zažilo motorkársky sviatok roku
TEST Vmoto Stash (2026): Elektrický ekvivalent tristovky s vodičákom na auto
TEST Moto Morini X-Cape 1200 (2026): Charizmatické talianske véčko s čínskym pasom a skvelou cenou
TEST Ducati Hypermotard V2 (2026): Ostrý chuligán bez desma, ktorý ťa vyzlečie z trenírok
AKTUALIZOVANÉ: Predá koncern Volkswagen taliansku Ducati? Na stole je obria reštrukturalizácia!
DUEL (2026): Honda PCX 125 DX vs. Honda CUV e: – Oplatí sa už presedlať na mestskú elektriku?
TEST Ducati Monster Plus (6. generácia): Nečakané rande s naháčom, ktorý vám okamžite ukradne srdce
REPORTÁŽ: Mototest Camp 2026 – Trenčianske letisko zažilo motorkársky sviatok roku
Triumph Speed Twin 1200 TFC (2027) – Britská custom dokonalosť v limitovanej edícii 750 kusov
Revolučný trojvalec V3R s elektrickým kompresorom mieri do výroby. Honda ním chce preplniť aj ďalšie modely!