40+ – tu sme
Domov › Diskusné Fóra › Kaviareň › 40+ – tu sme
Označené ako: Hruso25
- Toto téma obsahuje 16,926 odpovedí, 115 hlasov, a bola naposledny upravená pred 4 mesiacmi, 1 týždňom od
Mlhos.
-
AutorPríspevky
-
26. augusta 2015 o 13:55 #97916
maguma
Účastník (Participant)Tu je link na miesto konania ČuDu
3. septembra 2015 o 9:34 #97917przwjhrjaujzepieztjte
Účastník (Participant)Nejaký ČuDný mix zo záberov kolegov:

4. septembra 2015 o 12:31 #97918przwjhrjaujzepieztjte
Účastník (Participant)😁 Hej, dramatizéri, odjakživa sa zdielajú fotky, kmeň nie je len na RJS, ale všade, hlavne na motorájde. Tam vznikol a je tam stále, akurát hybernuje, lebo ostal bez tlčhubov, akí sme my… 😈
Tých cca 200 ľudí, čo sa už na našich stretnutiach objavilo, to je kmeň, nie tých pár, čo Yoffa nasledovalo do lunaparku, keď odišiel aj z motocyklu.sk, lebo tu ho nasral „holobriadok“ a nikto nehlasoval za vylúčenie Mlhoša… 😈
Horkoťažko nahovorili Vila, aby aj na RJS registroval, ale z tých 200 ľudí je 190 stále (aj) na motorájde, čo mimózu serú, lebo nešli za ním, za samozvaným prdcedom trubinálu.
Ale Yoffis objavil problémy aj tam, napr. koho že náčelník reprezentoval na Nočných Vlkoch? Ako to, že tam vôbec šiel?! Ako to, že pridá fotky tam, kde už mali zhasnúť, či čo?No, ja som sa rozhodol, že predsalen sa nejak zaobídem bez Yoffa, nemienim sa podriaďovať nikomu, ani sa pýtať, kam môžem a kam nie… 😁
A keď šlohnem niekde verejne zavesenú fotku, dám ju, kam len chcem. Kto sa bojí, nech nejde do lesa, číha tam aj náčelník s oštepom a USB-kľúčom… 😁4. septembra 2015 o 12:36 #97919theo
Účastník (Participant)Papi, som nevedel že sa až tak bojíš tribunálu… 🤐 😁 😁
4. septembra 2015 o 12:50 #97920przwjhrjaujzepieztjte
Účastník (Participant)😁 Theo, ja som sa vždy zaoberal motorkami a nie hysteričkami okolo nich…
Dal som sa zaviesť do slepej uličky, je čas to otočiť…
Dokonca pred nejakým mesiacom som uvažoval o návrate na motoride, mám tam stále veľký kopec pravých sparring-partnerov na úrovni. 👍
Ale neviem, či mi tam bude vyhovovať tá diktatúra, tak nejdem radšej nikam.Resp. idem…
O chvíľu na kuk na starých kamarátov do Komoče. Bude ich tam veľa… 😈4. septembra 2015 o 12:58 #97921Bielyorol
Účastník (Participant)Papi, nedaj sa. Ani ja sa nedám a vidíš ako bokukem! 😁 🙂
4. septembra 2015 o 12:59 #97922Bielyorol
Účastník (Participant)Kua, preklep, chcel som napísať: bojujem.
4. septembra 2015 o 13:00 #97923Bielyorol
Účastník (Participant)Papi, zajtra sme v Komoči aj my. Vrážame o 13,00 od nás. Stretneme sa ?
4. septembra 2015 o 13:09 #97924przwjhrjaujzepieztjte
Účastník (Participant)😈 Vieš jazdiť aj pod dáždnikom?
Zajtra ťažko, ale ak nejdeme kamošovi kupovať motorku, aj možno aj hej…
Vyzerá to ale na „okolo Slovenska“ 🙂4. septembra 2015 o 13:14 #97925Bielyorol
Účastník (Participant)Keď bude pršať, máme nepremoky, ta ňe? No uvidíme, samozrejme všetko záleží od počka. 🙂
4. septembra 2015 o 13:21 #97926theo
Účastník (Participant)Radšej nepojdem do Komoče keď bude Orol vrážať, to by som nemchcel 😁 , papi ked pojdete aj cez Bazmegcity, tak sa zastavte, tu sa da teraz lacno zohnať crosska. 😈
4. septembra 2015 o 13:26 #97927Bielyorol
Účastník (Participant)Theo, v poslednom čase mi nótbúk robí také preklepy, že až. A tu na motocylki.sk neviem upraviť príspevok.
4. septembra 2015 o 18:47 #97928przwjhrjaujzepieztjte
Účastník (Participant)😈 Boli sme, Komoča začína praskať vo švíkoch.
Našli sme aj Gambovo Kinder-autíčko, aj keď už vyzerá ako Karkulka:

Potom sme našli známy prešoffský príves, ale bez gazdov:

Potom sme našli k prívesu aj gazdovcov:

Za 6 morganov sa fasuje zdarma klobúk, Štefanovi sme už zaistili, Babkeľubke zaistíme zajtra… 😈
4. septembra 2015 o 19:43 #97929bobolak
Účastník (Participant)Aha ho,na tej poslednej foto ste akísi červený 😶 ,prcedovi by sa to nemlúbilo,aj ja by som rád stretol šických starých kamošov aj hotelierov,ale šak bude aj lepšie,,, 🙂 ,theo ty si horší ako ja 😈 musíš byť v každej r….i 😁 🤐 ako si dobre pamatám tak iba 5 smajlof tuším,,,
5. septembra 2015 o 5:17 #97930przwjhrjaujzepieztjte
Účastník (Participant)😈 Nedá mi to, citujem Yoffa:
OK…….DOHODA BOLA, že odchádzame od Awiju aj z motorbycygeľa.(tu som bol iniciátorom ja)Ja som to dodržal.
Som mimoriadne dojatý 😁 😁 😁 😁 😁
Keď som na motorájde zrušil účet, žiadna dohoda nebola a neviem, kto tam čo inicioval, o žiadnom hromadnom odchode nebola reč. Moje posledné príspevky sú tam dodnes, všetko sa dá prejsť znova.
Nikoho som nikam neťahal, aj sem som sa prihlásil, keď ste tu už niektorí boli, ale bolo jasné a trochu aj bolelo, že skupina GTX sa štiepi.
Žiadna dohoda, že odchádzame aj z motorbycigeľa, nebola, odišiel len Yoffo, no a VANUCCI kvôli nejakým fotkám, tak neviem, kto akú dohodu „dodržal“… Trucovaciu dohodu samého zo sebou a nejakou zlanárenou obeťou? Všetko je tu, čítajte… 😁
Nalejme si už čistého vínka do teho špinavého pohára, jóvan? 😈
Veď Vila ste na RJS ťahali asi mesiac, kým tam registroval, pritom ostal aj na mr, aj tu, tak aká dohoda?Aj AYCO (RIP) ponúkol vlastný server a cez mail som ešte predtým upozorňoval DedaMH, aby nezakladal vlastný server, lebo to bude ďalej štiepiť skupinu, Dedo to môže potvrdiť. On však odpovedal, že už to rozbehol a teda to asi pustí – čo sa aj stalo.
O motorkách to však moc nie je, aj keď tam sú registrovaní ľudia, čo nejakým nedopatrením vlastnia motorky…Predtým, než sa urazíte, čítajte, všetko je ešte aj tu, aj na mr, aj na RJS… 😈
Dúfam, že okoloidúci sa dobre bavia na týchto žabomyšoch, poučenie samozrejme žiadne.
Lidé jsou různí, někteří jsou však různější… 😈(Smajlov 11 !!!) 😛
-
AutorPríspevky
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.
Súboj o korunu mesta: Yamaha NMAX 125 Techmax vs. Honda PCX 125
Orientačná rally otvorí motosezónu v Banskobystrickom kraji
TEST Zontes 703 Frontier: Trojvalcové prekvapenie, ktoré mení pravidlá hry
Lukáš Pešek: „Jazdite tak, aby ste sa vždy vrátili domov.“ Bývalý jazdec MotoGP dnes učí ostatných, ako na to
TEST CFMOTO 1000 MTX: Čínsky liter, ktorý prepisuje pravidlá hry
TEST Honda Goldwing 50th Anniversary: Polstoročie na vrchole potravinového reťazca
Kawasaki sa vracia do Banskej Bystrice
TEST Moto Morini Alltrhike 450: Adriano Celentano s pasom z Hongkongu?
Ducati Superleggera V4 Centenario: 247 koní, 173 kilogramov, nula kompromisov
TEST BMW R 12 S: Oranžová revolúcia s chuťou benzínu a tradície
TEST CFMOTO 1000 MTX: Čínsky liter, ktorý prepisuje pravidlá hry
Ducati Superleggera V4 Centenario: 247 koní, 173 kilogramov, nula kompromisov
Lukáš Pešek: „Jazdite tak, aby ste sa vždy vrátili domov.“ Bývalý jazdec MotoGP dnes učí ostatných, ako na to
TEST Moto Morini Alltrhike 450: Adriano Celentano s pasom z Hongkongu?
TEST BMW R 12 S: Oranžová revolúcia s chuťou benzínu a tradície
TEST Honda Goldwing 50th Anniversary: Polstoročie na vrchole potravinového reťazca
Kawasaki sa vracia do Banskej Bystrice
TEST Zontes 703 Frontier: Trojvalcové prekvapenie, ktoré mení pravidlá hry
Orientačná rally otvorí motosezónu v Banskobystrickom kraji