10.motopárky Kysuce
- This topic has 110 odpovedí, 32 hlasov, and was last updated pred 18 years by .
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.
Domov › Diskusné Fóra › Zrazy a akcie › 10.motopárky Kysuce
draciatko
a kde presne je to??
andoo – vsak sa este spojim s tebou.Ak chces mozeme ist spolu.Idem sam.
doctor 0903 023 764 je cislo na mna
Hmm, fnuk Draciatko, tak tento mesiac sa neukazem, ale ufam sa ufam, ze nabuduce sa mi zadariii 😉
draciatko .. o koľkej sa môžeme zliezať 😉 Ubytko je priamo tam?
no ja zasek nedojdem lebo na sk dondem az v january presne 9 (to je informacia pre pripadne napadnicky) 😁 no a v january nedame pivo?? 😁.
Jaj keby som tam bol platim izbu a tri babenky mozu spat pri mne zadara a 5 semnu 😁 😎
doctor uvidim,ci mi do toho nieco nevojde… vy tam budete aj spat?
andoo asik ta budem kontaktovat 😉
Alik smola ze nejdes 😠
xGABRIELAx ty dufam konecne prides.a nechcem pocut ze nie. 😁
ZOMBY dame pivko aj v january 😁
xGABRIELAx ale ja s tebou spat nemozem.. 🤐
Nimo, som to nejako blbie naplanovala tento mesiac. Asi budem musiet planovat tak 5-rocnice, aby som vsetko stiihala.
Aaele sak sa mozno v Kremnici stretneme 😉
xGabrielax – vsak preto tam idem lebo dufam ze budeme spat spolu.
😁 doctor posli mi nejaky kontakt na teba..
all OZNAM PRE VŠETKÝCH !! … nakoľko som mal absenciu na motopárkoch (Ostré a Trenčín), zamyslel som sa nad svojím krátkym životom a došiel som k záveru, že aj keď mám v sobotu skúšku bude čo zapíjať…či to už bude žiaľ alebo radosť … TAKŽE HOVADA, TEŠÍM SA NA VÁS !! 😀
… dúfam, že prídete čo najviac kusov a takisto sa teším na nové tváre 😁
Pojďme se napííííít, pooojďmeeee se napííííít 😀
andoo – 0904430878, dohodneme sa kto kedy ako za co
cbr900 – som rad.Konecne po dlhej dobe nieco buchneme do seba.Povedz pume ze mam novu mikinu podobnu tej starej.
Aj ja by som rád ak môžem. Stiahnem sa do kúta aby som nezavadzal 🙄
Cookie | Dĺžka trvania | Popis |
---|---|---|
cookielawinfo-checkbox-analytics | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics". |
cookielawinfo-checkbox-functional | 11 months | The cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional". |
cookielawinfo-checkbox-necessary | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary". |
cookielawinfo-checkbox-others | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other. |
cookielawinfo-checkbox-performance | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance". |
viewed_cookie_policy | 11 months | The cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data. |