3. Motoparky Kysuce
Domov › Diskusné Fóra › Zrazy a akcie › 3. Motoparky Kysuce
- This topic has 21 odpovedí, 17 hlasov, and was last updated pred 18 years, 10 months by Gastan.
-
AutorPríspevky
-
14. decembra 2005 o 16:11 #64787amazonkaÚčastník (Participant)
Pedrito: maš v tom jasno!!!! Myslím, že sme sa začali stretávať rovnaká krvná skupina ľudí a to mooooooožem aj ja 😛 😎 😎
Čistič: áno, tradícia Motopárkov sa prenáša na celý rok, už sme to s Dračiatkom prebrali, presný harmonogram spravíme ešte v zime, ale miesto konania sa trošku pozmení, aby sme nemuseli byť až tak úplne triezvi a mohli sadnúť na motorky až na druhý deň s čistou hlavou. 🤐 😎
14. decembra 2005 o 17:26 #64788HeavyÚčastník (Participant)🙂 Zase si múdro prehovorila, si kráľovná, tradícia Motopárkov bude zachovaná – rovnaká krvná skupina…to je presne o Motopárkoch, HOVADSKY dobrá parta. Ako predseda môžem konštatovať, že títo drsní satanistickí motorkári si sadli perfektne – priam famózne… A nesmieme zabudnúť na Klasika nech sa už konečne predvedie snowborďák 😁 . Že bude väčšina zúčastnených na motorkách triezva mi nevadí, ja som abstinent. Aspoň tam nebudú všetci takí rozmazaní. 😎
PS: AMAZONKA – vysvetli mi prosím ťa slovné spojenie : „…až tak úplne triezvi..“ to som celkom nepochopil 😀
14. decembra 2005 o 17:40 #64789amazonkaÚčastník (Participant)Heavy:slovne spojenie „….až tak úplne triezvi…“ znamena, že vždy v piatok bude total brutal…. 😀 😀 😀 tomu už rozumieš, dúfam 😉 a ak nie, tak iba take jednohubky hodím do pľacu: Kabát, Bojná, FC, Motorhead, piiiiiiiiiiiivo, stoly s pevnými nohami, ladenie nástrojov, sendvič,………ešte chceš??????? 😀 😀 😀 😀
17. decembra 2005 o 11:45 #64790SilvikeÚčastník (Participant)ALL
Nazdar Kysučania, zveriny, hovadá a myslím že za ostatnými stolmi sedeli aj ľudia.
Práve teraz som sa vrátila z firemnej akcie kde nás síce bolo okolo 180 ľudí, kultúrny program nebol, bo ty neboráci zapadli a dorazili až po polnoci ked polovica ľudí bola pod obraz boží, mali sme jedla pitia, človek sa nemohol sťažovať, no ani zďaleka sa to nedá prirovnať k atmosfére ktorá panovala na Kysuciach a to okrem dvoch ľudí som tam nepoznala nikoho osobne.
Takže Vám srdečne dakujem že som Vás spoznala,osobitne zdravím aj moje dve p**iny s kockatým smiechom.
A po Kysuciach ma celý deň bolela hlava, to znamená že celú sobotu som si vás nemohla vyhodiť z hlavy.
Teším sa na ďalšie stretnutie a sľubujem že už ostatnem aj na noc.
PS: dik exe
PS: Heavy síce aj ja som mala menší problém s motorikou, no uznaj keby toho nebolo, kto iný by ťa chytal za koleno pod stolom.
😘 😘 😘19. decembra 2005 o 6:28 #64791nimoÚčastník (Participant)SILVIKE som rad ze sa ti u nas pacilo 😉 😉 😉 a dufam ze nabuduce popijeme viacej 😁 😁 😁
25. februára 2006 o 12:27 #64792BOSSÚčastník (Participant)😁 😁 😁 tak konecne som zaregist uz aj tu tak vas vytam moto ridinka inac bilo to fajn i ked som bol len chvilu ale zase som spoznal nove tvare 😛
27. februára 2006 o 18:32 #64793GastanÚčastník (Participant)Boss az na to ze si nebol na tretich motoparkach ale na piatych a to je ina galeria
-
AutorPríspevky
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.