Domov › Diskusné Fóra › Zrazy a akcie › 3. Motoparky Kysuce
Pedrito: maš v tom jasno!!!! Myslím, že sme sa začali stretávať rovnaká krvná skupina ľudí a to mooooooožem aj ja 😛 😎 😎
Čistič: áno, tradícia Motopárkov sa prenáša na celý rok, už sme to s Dračiatkom prebrali, presný harmonogram spravíme ešte v zime, ale miesto konania sa trošku pozmení, aby sme nemuseli byť až tak úplne triezvi a mohli sadnúť na motorky až na druhý deň s čistou hlavou. 🤐 😎
🙂 Zase si múdro prehovorila, si kráľovná, tradícia Motopárkov bude zachovaná – rovnaká krvná skupina…to je presne o Motopárkoch, HOVADSKY dobrá parta. Ako predseda môžem konštatovať, že títo drsní satanistickí motorkári si sadli perfektne – priam famózne… A nesmieme zabudnúť na Klasika nech sa už konečne predvedie snowborďák 😁 . Že bude väčšina zúčastnených na motorkách triezva mi nevadí, ja som abstinent. Aspoň tam nebudú všetci takí rozmazaní. 😎
PS: AMAZONKA – vysvetli mi prosím ťa slovné spojenie : „…až tak úplne triezvi..“ to som celkom nepochopil 😀
Heavy:slovne spojenie „….až tak úplne triezvi…“ znamena, že vždy v piatok bude total brutal…. 😀 😀 😀 tomu už rozumieš, dúfam 😉 a ak nie, tak iba take jednohubky hodím do pľacu: Kabát, Bojná, FC, Motorhead, piiiiiiiiiiiivo, stoly s pevnými nohami, ladenie nástrojov, sendvič,………ešte chceš??????? 😀 😀 😀 😀
ALL
Nazdar Kysučania, zveriny, hovadá a myslím že za ostatnými stolmi sedeli aj ľudia.
Práve teraz som sa vrátila z firemnej akcie kde nás síce bolo okolo 180 ľudí, kultúrny program nebol, bo ty neboráci zapadli a dorazili až po polnoci ked polovica ľudí bola pod obraz boží, mali sme jedla pitia, človek sa nemohol sťažovať, no ani zďaleka sa to nedá prirovnať k atmosfére ktorá panovala na Kysuciach a to okrem dvoch ľudí som tam nepoznala nikoho osobne.
Takže Vám srdečne dakujem že som Vás spoznala,osobitne zdravím aj moje dve p**iny s kockatým smiechom.
A po Kysuciach ma celý deň bolela hlava, to znamená že celú sobotu som si vás nemohla vyhodiť z hlavy.
Teším sa na ďalšie stretnutie a sľubujem že už ostatnem aj na noc.
PS: dik exe
PS: Heavy síce aj ja som mala menší problém s motorikou, no uznaj keby toho nebolo, kto iný by ťa chytal za koleno pod stolom.
😘 😘 😘
SILVIKE som rad ze sa ti u nas pacilo 😉 😉 😉 a dufam ze nabuduce popijeme viacej 😁 😁 😁
😁 😁 😁 tak konecne som zaregist uz aj tu tak vas vytam moto ridinka inac bilo to fajn i ked som bol len chvilu ale zase som spoznal nove tvare 😛
Boss az na to ze si nebol na tretich motoparkach ale na piatych a to je ina galeria
Cookie | Dĺžka trvania | Popis |
---|---|---|
cookielawinfo-checkbox-analytics | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics". |
cookielawinfo-checkbox-functional | 11 months | The cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional". |
cookielawinfo-checkbox-necessary | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary". |
cookielawinfo-checkbox-others | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other. |
cookielawinfo-checkbox-performance | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance". |
viewed_cookie_policy | 11 months | The cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data. |