40+ – tu sme
Domov › Diskusné Fóra › Kaviareň › 40+ – tu sme
Označené ako: Hruso25
- Toto téma obsahuje 16,926 odpovedí, 115 hlasov, a bola naposledny upravená pred 4 mesiacmi, 1 týždňom od
Mlhos.
-
AutorPríspevky
-
5. marca 2015 o 6:26 #97825
przwjhrjaujzepieztjte
Účastník (Participant)😈 Ja aj so svojou optikou môžem do prdele, u Deda MHD mi už druhý deň vyhadzuje toto:
Page cannot be displayed
The requested URL was not found on this server.
IceWarp
404 Not found5. marca 2015 o 13:13 #97827dedomotorhea
Účastník (Participant)Papi, ak mas google chrome tak: CTR + R then CTRL + F5, once or twice – usually sorts the problem out.
Pre ostatne CTRL+F5 niekolko krat.
5. marca 2015 o 13:46 #97828dedomotorhea
Účastník (Participant)A este ma napadlo…. restartuj doma optiku. dost mozne, ze ti home router drzi staru IP v DNS zaznamoch.
5. marca 2015 o 15:41 #97829theo
Účastník (Participant)Po našom, treba preplachnuť kabel… 😎 😈
5. marca 2015 o 16:44 #97830malylapaj
Účastník (Participant)theo ty si marha 😁
5. marca 2015 o 18:50 #97832maguma
Účastník (Participant)Zaslúžilá mááárha
5. marca 2015 o 19:38 #97833theo
Účastník (Participant)Kto si zaslúži ten ma. 😈 😇
5. marca 2015 o 20:24 #97834Bopsik
Účastník (Participant)Aaaaa, sag aj ja mam optiku,… Na nose…
6. marca 2015 o 7:15 #97836przwjhrjaujzepieztjte
Účastník (Participant)Len tak:
Pre niektorých hen z dolnej zeme možnosť „testnúť“ nejakú tú Hondu. (Talma len v nedeľu).
Salón Laci Kissa, Komárom, HU.
17. marca 2015 o 10:31 #97837maguma
Účastník (Participant)Vážení súkmeňovci,
po roku sa znovu stretneme na Borovej Sihoti a chcel by som sem k tomu napísať pár informácií. Stretnutie sa začína dňa 25.6.2015 . t.j. posledný júnový víkend. Každý môže prísť a odísť kedy chce, ale tí z nás ktorí sa chcú zúčastniť piatočnej exkurzie, by mali prísť už vo štvrtok alebo skoro ráno v piatok. Odchod na exkurziu bude o 7:30 nezulu t.j. presne. Exkurzia bude tentoraz na Orave a to prehliadka Oravskej priehrady, strojovňa, priehradný múr a všetko okolo toho. Exkurzia je možná len v pracovné dni a preto na mňa nenaliehajte aby som vybavil výnimku, ako sa už stalo, to jednoducho zamietli a ani sa no tom nechcú baviť. Jediný problém s exkurziou by bol v prípade nejakej poruchy, pre ktorú by sa museli vykonávať opravy, vtedy nás tam nepustia. Pre tento prípad by som mal v zálohe Podbrezovské železiarne, kde sme už boli vlani, ale teraz by sme išli do oceliarne.
Teraz k ubytovaniu, ak už hotel nie je obsadený, 😈 tak miesta bude určite dosť. Vydržte s objednávaním izieb do zajtra alebo ešte lepšie do stredy, ja to zajtra dohodnem s prevádzkárkou a potom sem dám info čo a ako.
Na objednanie pajty a piva máme ešte dosť času, len by som chcel vedieť, že čo s pivom, vlani ste ho nechceli a aj tak som objednal dva veľké a dva malé sudy a po piatku zostal len jeden malý sud, ostatné sa vypilo, problém bol v sobotu zohnať sud piva, boli sme preň až v meste, kde si to prevádzkárka požičala.
Myslím si, že s ubytovaním problémy nebudú, miesta je tam v hoteli a na chatkách dosť a stanisti už tradične problém nemajú, preto by som poprosil aby nikto nerobil paniku ako vlani, zmestíme sa tam všetci.Ešte jeden môj návrh, cestou nazad z Oravskej priehrady by sme sa mohli ísť okúpať do termálov na Oraviciach.
Na dnes iba toľko a zajtra sem dám info od prevádzkárky. 🙂
21. marca 2015 o 17:18 #97838przwjhrjaujzepieztjte
Účastník (Participant)Nepoznám majiteľa, ale palec hore! 👍 👍 👍
23. marca 2015 o 9:29 #97839przwjhrjaujzepieztjte
Účastník (Participant)😈 Brazel žartuje.
Podobnosť síce až prevapivá, ale zas podobných „údržbárskych“ motoriek bola vo svete plná riť, Rokon robil dokonca v malosérii aj s pohonom oboch kolies.
Kopírovali aj meno Bulldog, ale našťastie Yamaha bulldog vyzerá ináč… 😁
Zdá sa, že všetko tu už bolo a nových, originálnych nápadov, jak šafránu.Ale keď už, tak Honda Motra z 1982… Reklamu vtedy robili, že ideálne pre elektrikárov, údržbárov vysokohorských diaľkových vedení.
No, s pribaleným nafukovacím vrtulníkom určite… 😉
23. marca 2015 o 10:05 #97841Hroch
Účastník (Participant)Papi: máš mail 🙂
23. marca 2015 o 10:16 #97842Mishko
Účastník (Participant)Papi: Nebolo by jednoduchšie a „normálnejšie“ reagovať na motoride.sk v predmetnej diskusii?
Len sa pýtam.
23. marca 2015 o 11:50 #97843Mlhos
Divák (Spectator)Na BANanovej stranke 😁
-
AutorPríspevky
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.
Súboj o korunu mesta: Yamaha NMAX 125 Techmax vs. Honda PCX 125
Orientačná rally otvorí motosezónu v Banskobystrickom kraji
TEST Zontes 703 Frontier: Trojvalcové prekvapenie, ktoré mení pravidlá hry
Lukáš Pešek: „Jazdite tak, aby ste sa vždy vrátili domov.“ Bývalý jazdec MotoGP dnes učí ostatných, ako na to
TEST CFMOTO 1000 MTX: Čínsky liter, ktorý prepisuje pravidlá hry
TEST Honda Goldwing 50th Anniversary: Polstoročie na vrchole potravinového reťazca
Kawasaki sa vracia do Banskej Bystrice
TEST Moto Morini Alltrhike 450: Adriano Celentano s pasom z Hongkongu?
Ducati Superleggera V4 Centenario: 247 koní, 173 kilogramov, nula kompromisov
TEST BMW R 12 S: Oranžová revolúcia s chuťou benzínu a tradície
TEST CFMOTO 1000 MTX: Čínsky liter, ktorý prepisuje pravidlá hry
Ducati Superleggera V4 Centenario: 247 koní, 173 kilogramov, nula kompromisov
Lukáš Pešek: „Jazdite tak, aby ste sa vždy vrátili domov.“ Bývalý jazdec MotoGP dnes učí ostatných, ako na to
TEST Moto Morini Alltrhike 450: Adriano Celentano s pasom z Hongkongu?
TEST Honda Goldwing 50th Anniversary: Polstoročie na vrchole potravinového reťazca
Kawasaki sa vracia do Banskej Bystrice
TEST Zontes 703 Frontier: Trojvalcové prekvapenie, ktoré mení pravidlá hry
Orientačná rally otvorí motosezónu v Banskobystrickom kraji