Connect with us

40+ – tu sme

Domov Diskusné Fóra Kaviareň 40+ – tu sme

Označené ako: 

Zobrazuje sa 15 príspevkov - 11,131 až 11,145 (z celkového počtu 16,927 )
  • Autor
    przwjhrjaujzepieztjte
    Účastník (Participant)

😈 Ja aj so svojou optikou môžem do prdele, u Deda MHD mi už druhý deň vyhadzuje toto:

Page cannot be displayed

The requested URL was not found on this server.

IceWarp

404 Not found

dedomotorhea
    Účastník (Participant)

Papi, ak mas google chrome tak: CTR + R then CTRL + F5, once or twice – usually sorts the problem out. 

Pre ostatne CTRL+F5 niekolko krat.

dedomotorhea
    Účastník (Participant)

A este ma napadlo…. restartuj doma optiku. dost mozne, ze ti home router drzi staru IP v DNS zaznamoch.

theo
    Účastník (Participant)

Po našom, treba preplachnuť kabel…  😎  😈

malylapaj
    Účastník (Participant)

theo ty si marha 😁

maguma
    Účastník (Participant)

Zaslúžilá mááárha

theo
    Účastník (Participant)

Kto si zaslúži ten ma.  😈 😇

Bopsik
    Účastník (Participant)

Aaaaa, sag aj ja mam optiku,… Na nose…

przwjhrjaujzepieztjte
    Účastník (Participant)

Len tak:
    Pre niektorých hen z dolnej zeme možnosť „testnúť“ nejakú tú Hondu. (Talma len v nedeľu).
    Salón Laci Kissa, Komárom, HU.

maguma
    Účastník (Participant)

Vážení súkmeňovci,

po roku sa znovu stretneme na Borovej Sihoti a chcel by som sem k tomu napísať pár informácií. Stretnutie sa začína dňa 25.6.2015 . t.j. posledný júnový víkend. Každý môže prísť a odísť kedy chce, ale tí z nás ktorí sa chcú zúčastniť piatočnej exkurzie, by mali prísť už vo štvrtok alebo skoro ráno v piatok. Odchod na exkurziu bude o 7:30 nezulu t.j. presne. Exkurzia bude tentoraz na Orave a to prehliadka Oravskej priehrady, strojovňa, priehradný múr a všetko okolo toho. Exkurzia je možná len v pracovné dni a preto na mňa nenaliehajte aby som vybavil výnimku, ako sa už stalo, to jednoducho zamietli a ani sa no tom nechcú baviť. Jediný problém s exkurziou by bol v prípade nejakej poruchy, pre ktorú by sa museli vykonávať opravy, vtedy nás tam nepustia. Pre tento prípad by som mal v zálohe Podbrezovské železiarne, kde sme už boli vlani, ale teraz by sme išli do oceliarne.
    Teraz k ubytovaniu, ak už hotel nie je obsadený,  😈 tak miesta bude určite dosť. Vydržte s objednávaním izieb do zajtra alebo ešte lepšie do stredy, ja to zajtra dohodnem s prevádzkárkou a potom sem dám info čo a ako.
    Na objednanie pajty a piva máme ešte dosť času, len by som chcel vedieť, že čo s pivom, vlani ste ho nechceli a aj tak som objednal dva veľké a dva malé sudy a po piatku zostal len jeden malý sud, ostatné sa vypilo, problém bol v sobotu zohnať sud piva, boli sme preň až v meste, kde si to prevádzkárka požičala.
    Myslím si, že s ubytovaním problémy nebudú, miesta je tam v hoteli a na chatkách dosť a stanisti už tradične problém nemajú, preto by som poprosil aby nikto nerobil paniku ako vlani, zmestíme sa tam všetci.

Ešte jeden môj návrh, cestou nazad z Oravskej priehrady by sme sa mohli ísť okúpať do termálov na Oraviciach.

Na dnes iba toľko a zajtra sem dám info od prevádzkárky. 🙂

przwjhrjaujzepieztjte
    Účastník (Participant)

Nepoznám majiteľa, ale palec hore! 👍  👍  👍 

przwjhrjaujzepieztjte
    Účastník (Participant)

😈  Brazel žartuje.
    Podobnosť síce až prevapivá, ale zas podobných „údržbárskych“ motoriek bola vo svete plná riť, Rokon robil dokonca v malosérii aj s pohonom oboch kolies.
    Kopírovali aj meno Bulldog, ale našťastie Yamaha bulldog vyzerá ináč… 😁  
    Zdá sa, že všetko tu už bolo a nových, originálnych  nápadov, jak šafránu.

Honda Bulldog

Ale keď už, tak Honda Motra z 1982… Reklamu vtedy robili, že ideálne pre elektrikárov, údržbárov vysokohorských diaľkových vedení.
    No, s pribaleným nafukovacím vrtulníkom určite… 😉

Hroch
    Účastník (Participant)

Papi: máš mail 🙂

Mishko
    Účastník (Participant)

Papi: Nebolo by jednoduchšie a „normálnejšie“ reagovať na motoride.sk v predmetnej diskusii?

Len sa pýtam.

Mlhos
    Divák (Spectator)

Na BANanovej stranke  😁

Zobrazuje sa 15 príspevkov - 11,131 až 11,145 (z celkového počtu 16,927 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.

Partneri