40+ – tu sme
Domov › Diskusné Fóra › Kaviareň › 40+ – tu sme
Označené ako: Hruso25
- This topic has 16,925 odpovedí, 115 hlasov, and was last updated pred 3 years, 9 months by maco.
-
AutorPríspevky
-
27. septembra 2015 o 7:18 #98156magumaÚčastník (Participant)
Teraz odchádzam do Pažravej na DGR 2015, možno tam niekoho stretnem 😉
27. septembra 2015 o 8:06 #98158GoldyÚčastník (Participant)Tak že Kvyatovi poskladali nejakú skladačku, inak všetko po starom. Ale mladý Versthaphen ( či jak sa píše) dobre dáva. 👍 Minule aj teraz nejakých 8 miest zlepšenia oproti štartu. Teraz neviem, či má fakt talent, alebo taktika a managment teamu je taký dobrý. Alebo náhoda, ale zase už najazdil 32 bodov v prvej sezóne 😶 Kua, ja v jeho veku som naháňal 15 ročného Moskviča po okolitých poliach 😁
27. septembra 2015 o 10:37 #98161przwjhrjaujzepieztjteÚčastník (Participant)😈 A ja 15 ročnú z Moskvy pri veľkom blatnom jazere. 😈
Ale som friško prestal, keď mi predsatvila trojdverovú skriňu opierajúceho sa o zábradlie vedľa:
„i vot moj atéc…“ 😁27. septembra 2015 o 18:03 #98163magumaÚčastník (Participant)27. septembra 2015 o 18:25 #98165HogÚčastník (Participant)Tak jsem se podíval na maguma.rajce.idnes a málem mě j e b l o ! 😟 Tak takovýchto
gentlemanov nepoznám !
A co to bylo za „akci“, když tam na motocyklech jezdili v obleku?
Sogoma gomora Cecilko ! Už se v ničem nevyznám !!!!!!!! Odcházím do důchodu!! 😛28. septembra 2015 o 7:37 #98167bacaonoÚčastník (Participant)S tými kravatámi som vás voláko nevedev spoznať. 😇
Ale šak dobre…….každé poránné hovado mosí byť uvázané. 😁 😈 🤐28. septembra 2015 o 7:56 #98170przwjhrjaujzepieztjteÚčastník (Participant)😈 Gentlemani sem, gentlemani tam, Bobo mi s tou kombináciou vzorkovania kravaty a košele pripomína Jana Ľuptáka, ale nie v parlamente, len v robote… 😁
28. septembra 2015 o 14:44 #98172theoÚčastník (Participant)Ked som bobovi nazúmoval dhekolt, tak mi zamrzla tehnyka bzmg… 😈 😁
papi, to si mu račej mal požičať nejake čisté tričko. 🤐
28. septembra 2015 o 17:05 #98174BopsikÚčastník (Participant)Vy nerozoznáte recesiu od reality…
28. septembra 2015 o 17:19 #98176przwjhrjaujzepieztjteÚčastník (Participant)😈 Realita je drsná, drsnejšie by bolo robiť recesiu z charitatívnej akcie a z tých, čo to berú vážne. 😉
29. septembra 2015 o 6:40 #98178przwjhrjaujzepieztjteÚčastník (Participant)Bobo dnes narukuje do pumpa-servisu.
Bobo, kua, drž sa.
A neboj, keď sa potom prebereš a hompáľajú sa nad tebou nádherné štvorky, to ešte nie si v nebi…
Šecko v porádku, to len sestrička ťa jemne facká, že „Pán Bobolak, preberte sa, už to má te úspešne za sebou“
Držíme ti palce, kravaťák… 👍 😘 😈No a šeckým našim kaskadérkam jménem Michaela a kaskadérom Michalom gratule k meninám, večer bude aj KOZEL, na zdravie! 👍 😈
29. septembra 2015 o 8:07 #98180HogÚčastník (Participant)
Bobo drž se! Ať se můžeme na Borovej Síhoti zase vzít kolem ramen ! Hog29. septembra 2015 o 11:00 #98182BopsikÚčastník (Participant)Reminiscencia GTX
Tak som sa minule zamyslel nad existenciou GTX.
Ak sa v niečom mýlim, opravte ma.Nie som členom lístia od začiatku, myslím, že cca rok až dva po založení som sa včlenil medz Vás.
Ak dobre čítam, a viem, tak myšlienka a prvá realizácia bola od AYCA, nášho kamaráta, ktorý dal dokopy prvé stretnutie GTX.
Vtedy sa to volalo „40-tnici a starší“. Ayco, dozeraj na našu partiu tam zhora.Náčelníkom kmeňa bol direktívne ustanovený papi, ale papi sa z tej funkcie vyvliekol, asi to nechcel robiť.
Neviem ako sa stal náčelníkom GTX Vilo Magáth, nepoznám túto históriu, ale on sa na to hodí najviac.
Má komunikatívnu povahu, organizačné schopnosti, a hlavne je splachovací. Nikto nie je ideálny, ale náčelník OW (Ohnutá Willa)
dokáže (a chce) dať ľudí dokopy na jedno miesto a v jeden čas.Veľké stretnutia (čo do počtu) sa uskutočnili na Tajove, Gaderi, Borovej sihoti, Dargove.
Menšie rôzne stretnutia ČUD, ČUP, … ČUx sa konali a aj konajú priebežne na rúznych miestach, Pri Dunaji,
na Orave, a kadetade. Tiež je potrebné spomenúť niekoľko ročníkov Mažola.GTX členovia sa tiež zúčastňujú rôznych iných akcií, a to buď jednotlivo, alebo pod hlavičkou GTX, napr.
Route66, Mikuláš, Zbierky, Svatby, pioniercup, a iné. Jedna z najsmutnejších akcií bola pohrem Ayca v Michalovciach.Niektorí členovia GTX ak nemôžu zo zdravotných dôvodov, alebo iných, prísť na motorke, tak dôjdu na plechu,
resp. na skútri.Ja chodím na stretnutia pomenej, mám to zo Sniny dosť ďaleko, a na stanovanie moc nemám chuť, takže tých informácií
zas toľko nemám.Členstvo GTX je otvorené. Členom je každý kto príde, zabaví sa a zase odíde. Nikto neplatí členské príspevky,
nikto nemá preukaz člena, nemáme žiadne stanovy, ani smernice. Na zrazoch sa stretávame vždy trošku v inom zložení,
niektorí odpadnú, noví prídu. Členstvo GTX beriem ako zábavu a nie ako svoju hlavnú činnosť, a idem tam len keď mi to vyhovuje.Samozrejme, ako medzi ľuďmi, okrem zábavy a dobrej nálady, dochádza aj k nedorozumeniam, nie každému sa všetko páči,
a niektorí urazení odišli. Len v blázinci sa všetci usmievajú…Mám dojem, a asi sa nemýlim, že základ GTX vznikol na stránkach motoride.sk, kde tému:
40tnici a starší, ste tu? založil cees2r (ani neviem kto to je) 23.4.2010. Tam potom v diskusii sa sformovala
postupne partia GTX.Prvý zo serveru motoride odišiel papi, lebo mu boli mazané, či pozmeňované príspevky, ktoré sa nepáčili redaktorom
serveru (konkrétne Awia). Keďže papi píše zaujímavo, múdro, a je jeden z naobľúbenejších členov, časť skupinu GTX
sa presťahovala za ním na server motocykel.sk. Časť nie.Tu ale nastal problém ďalší, keď bol Yoffo označený za holobriadka, lebo mal zo začiatku málo príspevkov.
Jeho ego to nemohlo prežiť, tak sme migrovali na server rajdyjackaskulla.sk, ktorý pre nás vytvoril náš člen,
DedoMotorHead.Ani neviem prečo, ale myslím si, že kvôli napadnutiu náčelníka magumu Bobolákom a Yoffom, že dal link s holými zadkami
na server motoride, vytýkal papi Yoffovi, že je namyslený, a migroval späť na motocykel.sk
Takže teraz si odkazy píšu krížom z jedného
serveru na druhý a tretí, hehe, jako malé deti.Nedá mi nespomenúť Mlhoša, a jeho „trefné“ citáty a názory z Googla, s ktorým sa chytil papi (za registráciu na FB),
Yoffo a Vanucci – proste sranda.Dalo by sa písať ešte kadečo a o všeličom, aj keď poznám len mizivé percento z toho, čo sa tu ešte kadečo medzi nami udialo.
Chcem len poukázať na pestrosť života, rozmanitosť pováh, a je dobre že po sebe nestrieľame, a nevrháme nože,
ale sa len povadíme, a poväčšine si odpustíme a stretneme sa zase pri motorkách, pri ohni a pri pive.Ja som v tomto promiskuitný, čítam (a občas aj prispejem) do všetkých troch spomínaných serveroch, prioritne som sa vrátil
na motoride.sk, je tam asi najviac informácii. Nikomu som nič nesľuboval, a je to moja vec. Cítim sa čiastočne ako slobodný ček.Nikoho som nechcel uraziť, ani napadnúť, zosmiešniť, len reprodukujem skutočnosti ako ich vidím ja, bez citového podfarbenia.
Zdravým všetkých motorkárov, najmä geriatrikov. Bopsik29. septembra 2015 o 12:10 #98185HogÚčastník (Participant)Bopsik 👍
29. septembra 2015 o 15:35 #98187przwjhrjaujzepieztjteÚčastník (Participant)😈 😈 😈 To sa mi dejú veci, blogger sa nám utrhol z reťaze… 😁
Bopsik, prd do toho vidíš, tak radšej nerieš, nikomu never, nie si kronikár, takého ani nemáme.
😈 Nuda je strašná vec, dám aj ja dôkaz:Kapitola prvá: Začiatky a náčelník
Ako prvý navrhol guláš-stretko trimer (2. strana 40+ na mr), dal aj návrh na miesto (Gašparov neďaleko Brezna).
Nastalo však okolo toho ticho, ja som to teda začal rozbalovať, navrhol som nejaký program na tri dni a apeloval na Stredoslovákov o pomoc pri výbere miesta.
Direktívne nik nebol stanovený za náčelníka, akurát ma raz „podrazil“ CB750 (30.04.2010), že ma navrhol za predsedu klubu 40+, čo som samozrejme odmietol, hehehe…
Následne (po mojom mudrovaní) na str. 3 ma Egreš „určil“ kompetentným za organizovanie stretka 40+ (06.07.2010).
TAJOV navrhol ako prvý, Jeff. Hneď sa k nemu so súhlasom pridali aj Egreš, aj JanJan.
AYCO sa v téme ozval prvýkrát až 19.07.2010 (str.3), ale o dva dni už konkrétne referoval o TAJOVe na str. 4 (21.07.2010), jeho referát bol veľmi priaznivý, až sa začalo prihlasovať – a tým aj organizačné práce okolo stretka rozbehol AYCO sám a naplno.
To tiež on vymyslel aj „funkciu“ náčelník, moje meno v spojení s touto funkciou (asi z dôvodu mojej rozkecanosti) aj uviedol na oficiálnom oznámení stretnutia pre políciu, no zaslúžilá márha-srandista, ten AYCO, určite sa nám tam hore smeje.
Funkciu náčelníka som samozrejme tiež odmietol, tak sprísahanci vymysleli, že sa nemám plašiť, bude to funkcia putovná. Lapaj mi na druhý TAJOV aj spravil tričko (bez môjho vedomia), že „dočasný náčelník“. Najprv som si to nechcel obliecť, šak nie som ani dočasný , ale tlak verejnosti ma premohol, no a aby sa aj Lapaj neurazil, tak som v tom tričku trochu promenádoval. Ešte ho mám, je, ako nové…
Teda nezaslúžená a srandovná funkcia nebola direktívna, ale tričko ano.
Vilovi funkcia náčelníka prischla počnúc jelením gulášom, Mažolami, Cibajkami a všetkými jeho aktivitami, sám za to môže, tak mu treba, ale dobre, že ho máme…Kapitola druhá: Upresnenia
1.)Papi neodišiel z motorájdu, ako prvý, ale z GTX odišiel len papi. Nepáčil sa mi prístup a povyšovačné správanie sa Awie k niektorým členom, mazania len oponentov, no a vyžadované potvrdzovanie vriťolezectva pri pridávaní každého príspevku. Nepáčilo sa to viacerým, okrem „vyhodených“ viacerí odišli sami, čo tam dodnes chýbajú.
2.)Neorganizoval som však žiadny odchod členov GTX, to sa dialo už mimo mňa iniciatívnymi samozvancami, z ktorých sa niektorí vyhovárajú na mňa, akože ja som, kto zapríčinil rozkol. To si vyprosím, zároveň upozorňujem, že aj v ďalšom živote si vyhradzujem právo špacírovať medzi servermi, ako sa mi zachce. V záujme kmeňa už vlastne dokonale rozsypaného žiadam ale tieto moje prípadné odchody aspoň v ďalšom nezneužiť. Kde sa necítim dobre, idem preč. Na motoride to bolo kvôli vedeniu, s nikým som nemal problém, môj posledný príspevok je tam dodnes, že pokoj, budem vás čítať naďalej.
3.)Na motocykel sa za mnou nik nepresťahoval, lebo ja som na motocykel registroval až po telefonickom upozornení aj od dvoch členov GTX, že náčelník tu založil tému 40+ a aby som sa tu registroval. Teda ja som išiel za vami. Nejaké rokovania o prestupe sem vraj prebiehali osobne medzi členmi GTX na nejakej akcii v Malackách alebo v Bernolákove, ani na jednej akcii som však v inkriminovanom roku nebol.
4.)Čo a ako prebiehalo už tu, na motocykel.sk, a prečo sa sťahovalo ďalej na RJS, to je všetko jasné, škoda opakovať znova. Na RJS ma nik nenasral, nik neurazil, odišiel som na protest. Niektoré prístupy silne nemusím, kazia mi celé dni…
5.)Nikomu nič ale neodkazujem, je to zbytočné. Stačí trocha sebareflexie, ak chýba, aj tak škoda rečí.
Mám sa inak výborne, čítam vás aj tam, hehehe.
Nerobí mi to problém, klik sem, klik tam. 😈 -
AutorPríspevky
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.