5. Exebatovica- Kukovica a Miokovica
- This topic has 191 odpovedí, 51 hlasov, and was last updated pred 17 years, 3 months by .
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.
Domov › Diskusné Fóra › Zrazy a akcie › 5. Exebatovica- Kukovica a Miokovica
Ludia bozi, vezmem si aj dochadzkovu knizku.Kuky ten prsten si uz konecne kupil? A bude vsetko v poradecku 😶
Zeby som aj ja dobehla?? som vas uz davno nevidela, hovada😀 tak zatial som tak na 50%, mozno sa zjavim 😈
packy pacôčka rohatá, rád s tebou zoznámim… 😀
Senior: rohy uz som zlozila, dochadzalo k castym urazom😀 teraz sa radsej maskujem sirakom 😎 😈
Hm..neviem,ci dojdem..sice to zacina den po mojich okruhlych narodkach,a oslavit s vami by bolo uplne skvele…..ale neviem….. 😟
snaad….. 😇
Ani ja uz nevem… 😟
Furby maskot musi byt 😁
kuky to je pravda… 😁
Furby no ved preto 😁
Ahojte všetci rada by som aj prišla, uvidíme či sa mi to podarí prísť už na moto, už ju konečne predsa mám 😎 😁 😁
wewe ked uz mas moto,tak co ti brani prist? 😁
Nazdar kluci a klucky,
Miocicek a Kukynko,
mno vyzera to tak, ze vam pridem potriast pravicou a vyboskavat v piatok vecer, v sobotu rano uz budem musiet padat prec, povinnosti volaju, nebojte sa prchnem rano, za svitania, takze vas nebudem drazdit odchodom 😁
Pche-to neviete dat lepsi datum…prave vtedy som na Morave..avlastne co by tam namysleny Blavak robil-,Ze KUKY 😁 😁 😁 tak prajem vsetko najlepsieeeeee 🙂 🙂 🙂 😇
kuky ešte som na cestách nová 😁 a pre vašu bezpečnosť radšej musím potrénovať ešte na bratislavských cestách 🙂 🙂
TondoZZR 😁 😁 😁 namysleneho Blavaka ani na Morave nebudu chciet 😁 😁 😁 😁 wewe tak trenuj mas este 2 tyzdne nato 😁
Cookie | Dĺžka trvania | Popis |
---|---|---|
cookielawinfo-checkbox-analytics | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics". |
cookielawinfo-checkbox-functional | 11 months | The cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional". |
cookielawinfo-checkbox-necessary | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary". |
cookielawinfo-checkbox-others | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other. |
cookielawinfo-checkbox-performance | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance". |
viewed_cookie_policy | 11 months | The cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data. |