5. Exebatovica- Kukovica a Miokovica
Domov › Diskusné Fóra › Zrazy a akcie › 5. Exebatovica- Kukovica a Miokovica
- Toto téma obsahuje 191 odpovedí, 51 hlasov, a bola naposledny upravená pred 18 rokmi, 7 mesiacmi od
crazyman.
-
AutorPríspevky
-
23. augusta 2007 o 22:10 #75933
pitbulka
Účastník (Participant)CBR900RR ale šak nech ju nám tam aspoň dovezie….potom si môžte danielsovať 😈 ale bez kúsania 😈
23. augusta 2007 o 23:31 #75934CBR900RR
Účastník (Participant)pitbulka no to powedz tomu howadowy to je taky ťazky hryzman 😈 😈 😈
23. augusta 2007 o 23:42 #75935senior
Účastník (Participant)cbr900 najstarší? Ak prídem ja, budem najmladší 😀
24. augusta 2007 o 8:15 #75936cbr900
Účastník (Participant)all …. tisla sa mi otázka a musím sa s ňou podeliť…. nemám nič proti Nedožerom, je tam super, ale už neviem z ktorej strany tam mám prísť… asi si to šľahnem, odstavím v Prievidzi, dám sa vyviezť (za 3000 SK) lietadlom hore a zoskočím s padákom (je tam taká možnosť) 😁 … okolie poznám už naspať a trochu ma to odradzuje… áno, pre tých, čo idú na akciu prvý, druhý krát je to zážitok…tak ako aj pre mňa bol, keď som tam prišiel prvýkrát s Pumou a odvtedy každú akciu…chodíme tam kvôli super partii, pohode, ale tá partia by mohla byť aj na inom mieste… práve tá rôznorodosť sa mi páčila….. tí skalní vedia o čom hovorím: 1. exebatovica ZH, 2. exebatovica Remata, 3. Nedožery, 4. Nedožery a 5. takisto Nedožery… alebo Bojná, Bojnice, Staré Hory, Tajov, Kremnica …. práve to, že sme menili miesta stretnutí a spoznávali nové miesta, zákutia Slovenska ma neskutočne lákala… keď niekto chce ísť na akciu, tak mu je jedno, či je tá akcia o 50 km ďalej (čo sa v globále stratí) … viem o čom hovorím, okrem 3. ackií sme mali všetky okolo 200 km od domova, ale chceli sme tam byť, tak sme prišli… porozmýšľajte nad tým 🙂
… napr.: boli sme s Pumou týždeň v Tatrách a verte, že aj tam je čo pozerať a o výjazdoch ani nehovorím …
PS: nemám nič proti personálu, je superácky…. je to len osobný pohľad na vec
… len ma teraz neukameňujte 😀
24. augusta 2007 o 12:03 #75937kuky
Účastník (Participant)cbr900 na vyjazd predsa mozes ist kedy chces 😁 vyhodu to ma ze nas tam uz personal pozna a aj my ich a vieme ake sluzby mozme ocakavat..ak si chces pozriet ine miesta ,to mozes kedykolvek,ved tam nechodime kazdy vikend 😁 😁 😁
24. augusta 2007 o 12:43 #75938Heavy
Účastník (Participant)cbr900 – je to všetko pekné o tom spoznávaní, ale rovnako dobre vieš, že už existujú miesta, kde nás spoznali a nechcú nás tam. Tu hráme na istotu…vieme do čoho ideme. Ale nebránim sa tomu, keď niekto nájde lepší flek, tak tam poďme a uvidíme, ale môže sa stať, že: "buďte potichu, sú tu aj iný hostia…nie už Vám nenalejeme, lebo už sú tri hodiny ráno…atď. Bolo to dobre vymyslené, keď sme v sobotu vypadli na Kysuce, teraz môžme obehnúť Štiavnicu, Liptov, Detvo…alebo hocičo podľa dohody… 😉
PS: …ale aby si nepovedal, že len protestujem a nič konkrétne nenavrhnem tak – nech sa páči: [linka] 😇
24. augusta 2007 o 12:59 #7593924. augusta 2007 o 13:23 #75940amazonka
Účastník (Participant)Heavy , brácho ty si zver, skoro som sa počúrala od smiechu 😀 😀 😀 😀
PS: vo všetkých argumentoch máš pravdu 🙂 🙂
24. augusta 2007 o 13:26 #75941kuky
Účastník (Participant)amazonka kruci pisek tak ja napisem presne co predseda a len on ma pravdu? 😶 😁 😁 😁 😁
24. augusta 2007 o 13:40 #75942sothar
Účastník (Participant)cbr900 vyborna pripomienka 🙂 my s drahym sa chodime vacsinou na hovadovice len povozit, a sice okolie prievidze je naozaj pekne, ale treti krat ta ista trasa.. 🙄 Viem lahko sa mi vravi ked sa ma netykaju hovadske problemy typu "uz vam nenalejeme, lebo mate dost", "budte tichsie, rusite nocny klud" 😁 ale keby sa vybrala nejaka nova, zaujimava lokalita, urcite by sme sa radi prisli povozikat 🙂
24. augusta 2007 o 14:53 #75943senior
Účastník (Participant)Takže bude……ICA
24. augusta 2007 o 14:55 #75944kuky
Účastník (Participant)senior 😶
24. augusta 2007 o 14:59 #75945senior
Účastník (Participant)kuky KUKOVICA…?
24. augusta 2007 o 15:02 #75946kuky
Účastník (Participant)senior keby len kukovica,ved si precitaj kolko ICA 😁 budes prist mladej aj ty?dufam ze hej
24. augusta 2007 o 15:04 #75947senior
Účastník (Participant)kuky no, aspoň kuken, snáď až do rána bílého… 🙄
-
AutorPríspevky
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.
Súboj o korunu mesta: Yamaha NMAX 125 Techmax vs. Honda PCX 125
Orientačná rally otvorí motosezónu v Banskobystrickom kraji
TEST Zontes 703 Frontier: Trojvalcové prekvapenie, ktoré mení pravidlá hry
Lukáš Pešek: „Jazdite tak, aby ste sa vždy vrátili domov.“ Bývalý jazdec MotoGP dnes učí ostatných, ako na to
TEST CFMOTO 1000 MTX: Čínsky liter, ktorý prepisuje pravidlá hry
TEST Honda Goldwing 50th Anniversary: Polstoročie na vrchole potravinového reťazca
Kawasaki sa vracia do Banskej Bystrice
TEST Moto Morini Alltrhike 450: Adriano Celentano s pasom z Hongkongu?
Ducati Superleggera V4 Centenario: 247 koní, 173 kilogramov, nula kompromisov
TEST BMW R 12 S: Oranžová revolúcia s chuťou benzínu a tradície
TEST CFMOTO 1000 MTX: Čínsky liter, ktorý prepisuje pravidlá hry
Ducati Superleggera V4 Centenario: 247 koní, 173 kilogramov, nula kompromisov
Lukáš Pešek: „Jazdite tak, aby ste sa vždy vrátili domov.“ Bývalý jazdec MotoGP dnes učí ostatných, ako na to
TEST Moto Morini Alltrhike 450: Adriano Celentano s pasom z Hongkongu?
TEST BMW R 12 S: Oranžová revolúcia s chuťou benzínu a tradície
TEST Honda Goldwing 50th Anniversary: Polstoročie na vrchole potravinového reťazca
Kawasaki sa vracia do Banskej Bystrice
TEST Zontes 703 Frontier: Trojvalcové prekvapenie, ktoré mení pravidlá hry
Orientačná rally otvorí motosezónu v Banskobystrickom kraji