Connect with us

5. Exebatovica- Kukovica a Miokovica

Domov Diskusné Fóra Zrazy a akcie 5. Exebatovica- Kukovica a Miokovica

Zobrazuje sa 15 príspevkov - 61 až 75 (z celkového počtu 192 )
  • Autor
    pitbulka
    Účastník (Participant)

CBR900RR ale šak nech ju nám tam aspoň dovezie….potom si môžte danielsovať 😈 ale bez kúsania 😈

CBR900RR
    Účastník (Participant)

pitbulka no to powedz tomu howadowy to je taky ťazky hryzman 😈 😈 😈

senior
    Účastník (Participant)

cbr900 najstarší? Ak prídem ja, budem najmladší 😀

cbr900
    Účastník (Participant)

all …. tisla sa mi otázka a musím sa s ňou podeliť…. nemám nič proti Nedožerom, je tam super, ale už neviem z ktorej strany tam mám prísť… asi si to šľahnem, odstavím v Prievidzi, dám sa vyviezť (za 3000 SK) lietadlom hore a zoskočím s padákom (je tam taká možnosť) 😁 … okolie poznám už naspať a trochu ma to odradzuje… áno, pre tých, čo idú na akciu prvý, druhý krát je to zážitok…tak ako aj pre mňa bol, keď som tam prišiel prvýkrát s Pumou a odvtedy každú akciu…chodíme tam kvôli super partii, pohode, ale tá partia by mohla byť aj na inom mieste… práve tá rôznorodosť sa mi páčila….. tí skalní vedia o čom hovorím: 1. exebatovica ZH, 2. exebatovica Remata, 3. Nedožery, 4. Nedožery a 5. takisto Nedožery… alebo Bojná, Bojnice, Staré Hory, Tajov, Kremnica …. práve to, že sme menili miesta stretnutí a spoznávali nové miesta, zákutia Slovenska ma neskutočne lákala… keď niekto chce ísť na akciu, tak mu je jedno, či je tá akcia o 50 km ďalej (čo sa v globále stratí) … viem o čom hovorím, okrem 3. ackií sme mali všetky okolo 200 km od domova, ale chceli sme tam byť, tak sme prišli… porozmýšľajte nad tým 🙂

… napr.: boli sme s Pumou týždeň v Tatrách a verte, že aj tam je čo pozerať a o výjazdoch ani nehovorím …

PS: nemám nič proti personálu, je superácky…. je to len osobný pohľad na vec

… len ma teraz neukameňujte 😀

kuky
    Účastník (Participant)

cbr900 na vyjazd predsa mozes ist kedy chces 😁 vyhodu to ma ze nas tam uz personal pozna a aj my ich a vieme ake sluzby mozme ocakavat..ak si chces pozriet ine miesta ,to mozes kedykolvek,ved tam nechodime kazdy vikend 😁 😁 😁

Heavy
    Účastník (Participant)

cbr900 – je to všetko pekné o tom spoznávaní, ale rovnako dobre vieš, že už existujú miesta, kde nás spoznali a nechcú nás tam. Tu hráme na istotu…vieme do čoho ideme. Ale nebránim sa tomu, keď niekto nájde lepší flek, tak tam poďme a uvidíme, ale môže sa stať, že: "buďte potichu, sú tu aj iný hostia…nie už Vám nenalejeme, lebo už sú tri hodiny ráno…atď. Bolo to dobre vymyslené, keď sme v sobotu vypadli na Kysuce, teraz môžme obehnúť Štiavnicu, Liptov, Detvo…alebo hocičo podľa dohody… 😉

PS: …ale aby si nepovedal, že len protestujem a nič konkrétne nenavrhnem tak – nech sa páči: [linka] 😇

reeko
    Účastník (Participant)

Ja navrhujem [linka] 😈

amazonka
    Účastník (Participant)

Heavy , brácho ty si zver, skoro som sa počúrala od smiechu 😀 😀 😀 😀

PS: vo všetkých argumentoch máš pravdu 🙂 🙂

kuky
    Účastník (Participant)

amazonka kruci pisek tak ja napisem presne co predseda a len on ma pravdu? 😶 😁 😁 😁 😁

sothar
    Účastník (Participant)

cbr900 vyborna pripomienka 🙂 my s drahym sa chodime vacsinou na hovadovice len povozit, a sice okolie prievidze je naozaj pekne, ale treti krat ta ista trasa.. 🙄 Viem lahko sa mi vravi ked sa ma netykaju hovadske problemy typu "uz vam nenalejeme, lebo mate dost", "budte tichsie, rusite nocny klud" 😁 ale keby sa vybrala nejaka nova, zaujimava lokalita, urcite by sme sa radi prisli povozikat 🙂

senior
    Účastník (Participant)

Takže bude……ICA

kuky
    Účastník (Participant)

senior 😶

senior
    Účastník (Participant)

kuky KUKOVICA…?

kuky
    Účastník (Participant)

senior keby len kukovica,ved si precitaj kolko ICA 😁 budes prist mladej aj ty?dufam ze hej

senior
    Účastník (Participant)

kuky no, aspoň kuken, snáď až do rána bílého… 🙄

Zobrazuje sa 15 príspevkov - 61 až 75 (z celkového počtu 192 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.

Partneri