Connect with us

Ako to asi dopadlo ?

Domov Diskusné Fóra Kaviareň Ako to asi dopadlo ?

Zobrazuje sa 9 príspevkov - 31 až 39 (z celkového počtu 39 )
  • Autor
    Express
    Účastník (Participant)

Podla mna je to oklep, nevidime ci brzdi, spojkovu packu nema stlacenu, co by podla mna pri prudkom brzdeni mala byt stlacena, preco pravy padak nedava iskry, ked by sa mal suchat aj on, nie?

raptor
    Účastník (Participant)

Express ja si zas myslim ze pri prudkom brzdeni spojku stlacat netreba aby si vyuzil aj brzdny ucinok motora pri ubratom plyne

aj tak sa neviem ubrat dojmu ze panko sedi privelmi stoicky na to ze prave prebrzdil predne koleso v plnom naklone v zakrute

Express
    Účastník (Participant)

Podla toho co nam hovorili v motoskole, (superdrive) to nie je tak ako pri aute. Tiez sme si vsetci mysleli ze sa spojka pri prudkom brzdeni nema stlacat hned ale tam nam vysvetlili ze sa ma, ale preco to si uz neviem.

blackhole
    Účastník (Participant)

Hmmm, ta fotka nie je fake, nech sa nad tym akokolvek zamyslim a porovnam si to s padmi, ktore som sam absolvoval, je to na 99,9% realisticke zachytenie momentnu padu…vtedy clovek nema cas premyslat nad tym co sa ucil v auto/motoskole a ani nad tym aky ma zrovna vyraz v ksichte…. 😉

manana
    Účastník (Participant)

blackhole 👍 samozrejme, vobec by som to neriesil. ad vyraz ksichtu – je to drsny choprak(a o sekundu bude este drsnejsi)

kramos
    Účastník (Participant)

Ten pán je už vlastne v páde. Vytočenie predného kolesa je nereálne oproti ose motorky, aspoň v tejto zákrute určite. Ak to teda nie je fotomontáž ( ako vy voláte fake ). A lakte takto zdvíham aj ja, keď sa veľmi zľaknem……… 😀

kramos
    Účastník (Participant)

A tiež mi vtedy zamrzne tvár

raptor
    Účastník (Participant)

Express ked to hovorili pankovia v motoskole asi na tom bude nieco pravdy lebo oni o jazdeni musia vediet viac ako ja 👍

avsak dovolim si povedat ze urcite ma na to vplyv konstrukcia motora..4R brzdi inak ako 2V tez zas inak ako 2B ten zas inak ako jednobuch, 1000 brzdi inak ako 600 a ta zas inak ako 350 a ta tiez inak ako 125

za 2B mozem povedat ze ovlea skor zabrdim ked necham spojku v zabere lebo brzdny ucinok boxera je silny

blackhole
    Účastník (Participant)

…no a brzdny ucinok V2 Harley Davidson so spojenymi ojnicami je minimalne taky ako u 2B. Okrem toho vyrocnicovy Road King je pekne v prdely a mozno ze aj o dva cm dalej

Zobrazuje sa 9 príspevkov - 31 až 39 (z celkového počtu 39 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.
Advertisement

Partneri