Domov › Diskusné Fóra › Motoporadňa › Alarm na motocykel
Vierka má taký, čo sa automaticky aktivuje po nejakom čase, ja mám iný, musím ho aktivovať diaľkovým ovládačom. Oba sú dobré, majú imobilizér a reagujú aj na pohyb (naklonenie) motorky v kľudovom stave,ceny neboli vysoké, mne dali dokonca slušnú výstavnú zľavu v Inchebe, ale značky vám viem povedať, až keď sa dostaneme cez sneh do garáže.
Taktiež som zistil, že motocyklové alarmy su drahšie ako automobilove vo všeobecnosti. Ja si to vysvetlujem tým, že motocyklový je menší -na moto menej miesta, kompaktný – v jedej krabičke je elektronika alarmu, naklonové a otrasové čidlo a samozrejme siréna so záložným zdrojom. To všetko vymyslené tak aby ho bolo počuť a bol vode odolný. Taktiež ovládače moto alarmu sú vode odolné. Ja mám na svojej moto talianský alarm GT, teraz to bude 4 sezona, najazdené mám 40 tis. km a je to úplne bez problémov (nemenil som ani bateriu v ovládači). Ak je alarm správne umiestnený a predcízne zapojený musí fungovať bezchybne nadlho. GT-čko stojí cca 4900 Sk. Auto alarm sa na moto neda použiť, pretože nie je vodeodolný a sirény k nim sú dosť veľké.
Cookie | Dĺžka trvania | Popis |
---|---|---|
cookielawinfo-checkbox-analytics | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics". |
cookielawinfo-checkbox-functional | 11 months | The cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional". |
cookielawinfo-checkbox-necessary | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary". |
cookielawinfo-checkbox-others | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other. |
cookielawinfo-checkbox-performance | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance". |
viewed_cookie_policy | 11 months | The cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data. |