Alarm na motocykel
Domov › Diskusné Fóra › Motoporadňa › Alarm na motocykel
- Toto téma obsahuje 17 odpovedí, 11 hlasov, a bola naposledny upravená pred 20 rokmi, 2 mesiacmi od
oolo.
-
AutorPríspevky
-
15. februára 2006 o 23:55 #64951
Sani
Účastník (Participant)Vierka má taký, čo sa automaticky aktivuje po nejakom čase, ja mám iný, musím ho aktivovať diaľkovým ovládačom. Oba sú dobré, majú imobilizér a reagujú aj na pohyb (naklonenie) motorky v kľudovom stave,ceny neboli vysoké, mne dali dokonca slušnú výstavnú zľavu v Inchebe, ale značky vám viem povedať, až keď sa dostaneme cez sneh do garáže.
16. februára 2006 o 19:20 #64952Duco
Účastník (Participant)Taktiež som zistil, že motocyklové alarmy su drahšie ako automobilove vo všeobecnosti. Ja si to vysvetlujem tým, že motocyklový je menší -na moto menej miesta, kompaktný – v jedej krabičke je elektronika alarmu, naklonové a otrasové čidlo a samozrejme siréna so záložným zdrojom. To všetko vymyslené tak aby ho bolo počuť a bol vode odolný. Taktiež ovládače moto alarmu sú vode odolné. Ja mám na svojej moto talianský alarm GT, teraz to bude 4 sezona, najazdené mám 40 tis. km a je to úplne bez problémov (nemenil som ani bateriu v ovládači). Ak je alarm správne umiestnený a predcízne zapojený musí fungovať bezchybne nadlho. GT-čko stojí cca 4900 Sk. Auto alarm sa na moto neda použiť, pretože nie je vodeodolný a sirény k nim sú dosť veľké.
16. februára 2006 o 21:01 #64953 -
AutorPríspevky
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.
Súboj o korunu mesta: Yamaha NMAX 125 Techmax vs. Honda PCX 125
Orientačná rally otvorí motosezónu v Banskobystrickom kraji
TEST Zontes 703 Frontier: Trojvalcové prekvapenie, ktoré mení pravidlá hry
Lukáš Pešek: „Jazdite tak, aby ste sa vždy vrátili domov.“ Bývalý jazdec MotoGP dnes učí ostatných, ako na to
TEST CFMOTO 1000 MTX: Čínsky liter, ktorý prepisuje pravidlá hry
TEST Honda Goldwing 50th Anniversary: Polstoročie na vrchole potravinového reťazca
Kawasaki sa vracia do Banskej Bystrice
TEST Moto Morini Alltrhike 450: Adriano Celentano s pasom z Hongkongu?
Ducati Superleggera V4 Centenario: 247 koní, 173 kilogramov, nula kompromisov
TEST BMW R 12 S: Oranžová revolúcia s chuťou benzínu a tradície
TEST CFMOTO 1000 MTX: Čínsky liter, ktorý prepisuje pravidlá hry
Ducati Superleggera V4 Centenario: 247 koní, 173 kilogramov, nula kompromisov
Lukáš Pešek: „Jazdite tak, aby ste sa vždy vrátili domov.“ Bývalý jazdec MotoGP dnes učí ostatných, ako na to
TEST Moto Morini Alltrhike 450: Adriano Celentano s pasom z Hongkongu?
TEST BMW R 12 S: Oranžová revolúcia s chuťou benzínu a tradície
TEST Honda Goldwing 50th Anniversary: Polstoročie na vrchole potravinového reťazca
Kawasaki sa vracia do Banskej Bystrice
TEST Zontes 703 Frontier: Trojvalcové prekvapenie, ktoré mení pravidlá hry
Orientačná rally otvorí motosezónu v Banskobystrickom kraji