BMW 325i
- This topic has 61 odpovedí, 14 hlasov, and was last updated pred 15 years, 11 months by .
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.
Domov › Diskusné Fóra › Kaviareň › BMW 325i
Hehe 😁 ujo exe by sa mal drapnut sance 😇
RoboNM , máš pravdu,teraz som dorazil domov. 😁 😁 Akurát treba dávať pozor na zamrznuté kaluže v zákrutách 😁
Je zima…
olej primrzol v motore..
idealne jazdenie…
skoro nulova strata oleja….
😉 😉
Lehy, to isté som skonštatoval aj ja včera pri návrate po tme. Všetko OK, akurát na tie kaluže treba dávať bacha 🙂 😁
RoboNM : hlavne ,že si sebou neflákol vozemboucha 😁 ,alebo to bol čulibrk?[linka]
Cazzo, inak vtedy jak si odišiel, tak herr Ďurimu došiel za mohylou benzín a pol hodinu sme čakali na jeho brata, kým nám donesie kanyster 🤣 🤣
RoboNM čo ste robili za mohylou? s yogurtom tam moc nepojazdí?Začínam mať nejaké špatné tušenie 🤣 🤣 👋
Cazzo, neviem prečo ma tam ďuri vliekol, ale vraj že mi chce ukázať ako pristávajú lietadlá 😶 🤣 🤣
Steinar: Už sa drapol. Mne sa vôbec nedá odhlásiť. Budem tu musieť byť až do konca sveta. 😈
Ano ano… awia nas s vadimom znefunkcnil … vraj sme privelmi anonymni
nuz co
wingu – otce… mas niekde tie skripta? ja rad citam take veci
Nechajte Lehyho ja som ho na vlastné oči videl ako pri stosedemdesiatke strácal olej niekde v pi..ci na dialnici okolo Brna, len netuším z ktorej strany bolo to Brno 😈 Boli sme stratení lebo Mishko nevedel kam ide 😈 😈 😈
Chlapci je mi to tak luto popravde, ze vas znefunkcnil…. jeden z klincov do rakvy 😎
No teda jak vam to tu pekne ide 😉
Cazzo, neviem ti ešte povedať, možno aj hej, dľa stavu počasia. Ak nie, mal by si jedno miesto v aute? 😇
Cookie | Dĺžka trvania | Popis |
---|---|---|
cookielawinfo-checkbox-analytics | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics". |
cookielawinfo-checkbox-functional | 11 months | The cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional". |
cookielawinfo-checkbox-necessary | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary". |
cookielawinfo-checkbox-others | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other. |
cookielawinfo-checkbox-performance | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance". |
viewed_cookie_policy | 11 months | The cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data. |