BMW 325i
- This topic has 61 odpovedí, 14 hlasov, and was last updated pred 16 years, 2 months by .
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.

Domov › Diskusné Fóra › Kaviareň › BMW 325i
RoboNM jedno mam ale mrkni si ten link to gs 125 bonsai nema chybu 👋
Videl, poznám, je to heeeeezké 😁
Inak, s tým miestom na mňa mysli, uvidím aké bude počko 😉
Hehe raptor,vadim a im podobni 😛 bolo vam tam treba zostavat? tisice prispevkov pisat? a vraj anonymi 🤣
za dobrotu na zobrotu
Tak tak som tam mal asi 1350 prisp?vkov
nerd, celkom rád ťa znova vidím! 😉
Nejde o príspevky. Moje ego, alebo ješitnosť, alebo čo to vlastne je, trolilinku nasiera, že ma za anonyma vyhlási mládenec po napísaní 36 článkov na ktoré bolo do pol milióna kliknutí. ☹️
Vadim presne viem co myslis 🙂
psik : nuž nová doba,Mladým patrí svet!My si už budeme musieť vyhliadnúť nejaké Veteránfórum,kde nás starý psi nazvú Azeťákmi 😁 👋
cazzo , akí starí? My nestárneme,my nemáme to medziobdobie,my ideme z puberty rovno do senility 😁 😁
Lehy: Aspoň tam máš šancu dost(r)ať sa rýchlejšie, aj na "Harlejke". 🤣
cazzo: No starký mój, keby nás tak videli pri tej našej čajíčkovo-kávičkovo-mliečkovej session… 🙄 😀
Je tu niekto okolo paďesátky, kerý by nám skonštruázny server http://www.motopardal.sk?
psik a zrazy budeme mávať v Mliečnom bare 😁
cazzo: Cazzo, ty si bol v meste naposledy ešte ako ázeťák? Veď mliečák (ani Tempo) už zo 20 rokov neexistujú. 😠
Miesto oboch sú už banky. A chodiť na čajíky do bánk… Môže to starým pardálom dakto zakázať? ☹️
psik tak v tom prípade sa stretneme U Mýtnika na rohu 😁
cazzo: Stretávať sa s psíkom na rohu je vždy riziko.
…šak víš…
Cookie | Dĺžka trvania | Popis |
---|---|---|
cookielawinfo-checkbox-analytics | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics". |
cookielawinfo-checkbox-functional | 11 months | The cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional". |
cookielawinfo-checkbox-necessary | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary". |
cookielawinfo-checkbox-others | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other. |
cookielawinfo-checkbox-performance | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance". |
viewed_cookie_policy | 11 months | The cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data. |