BMW 325i
- This topic has 61 odpovedí, 14 hlasov, and was last updated pred 16 years, 2 months by .
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.

Domov › Diskusné Fóra › Kaviareň › BMW 325i
To listie treba spalit… (nie chatu) 😈
1. šprint na 1/4 míle: HD 7,81 sec, Triumph: 7,56 sec
No takhle to asi nebude….. na 1/8 míle možná táto. 🤐
Wing nerozmýšľal som nad tým, len som písal to, čo hovorili… 😕
psik : Wing bude mať pravdu,lebo na 1/4 míle by to bol pre H-D už vytrvalostný závod! 🤣 🤣 Ktovie či by jazdec preťal aj cieľovú pásku? 😈 PS: a ešťe som chcel poslať pozdrav a blahorečenie Lehy -mu 😁
cazzo: To je hlúpe ohováranie!!! ☹️
Bol som jedným z dvoch svedkov, že sa Lehyho stroj dostal až pod devínsky hrad a raz dokonca aj hore na Babu. To, že sa dostal až na Tomky môže dosvedčiť aj moja mladá a dieťa. Do uší sa mi dostalo, že raz bol až v Trnave, ale za to sa zaručiť nemôžem… 😕
psik , 02.15h si mal už dávno spať a nie bludy vypisovať 😕
Lehy tiez som si myslel, ze to je blud, ze HD došlo až do Trnavy..
vďaka za vyvrátenie omylu 😛
Steinar : tak to by si mohol poslať ako námet na další diel, pre Bořičov mýtov z Discovery 😁
Steinar ,cazzo , nejakí ste vtipní. 😕
Lehy : Ťažký život hárlejáka na Slovensku 😁 Je to jen slepá závisť nás ryžožrútov 👋
Cazzo ano pošlem to tam a zaroveň aj do Špinavej práce… jazda na haryku…ruky od oleja a pod… 👋
inak teraz pozeram ze na motoride to krasne vrie..dalsi ludia si dali pomazat profily a podobne srandy
Steinar :no stáva sa z toho servra spionride.Vraj budu mať aj vlastné zrazy v novej budove[linka]
Steinar: A ja, ruka v ruke s raptorom, sme deaktivovaní, ako anonymovia! 🤣
Hmm, ale Lehyho HD a moje BMW jazdia aj pri mínusových teplotách 😛 😘 , ryže som včera vytiahol dve so mnou jazdiť, ale dobrovoľne sa im z garáže nechcelo 😈 👋
Cookie | Dĺžka trvania | Popis |
---|---|---|
cookielawinfo-checkbox-analytics | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics". |
cookielawinfo-checkbox-functional | 11 months | The cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional". |
cookielawinfo-checkbox-necessary | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary". |
cookielawinfo-checkbox-others | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other. |
cookielawinfo-checkbox-performance | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance". |
viewed_cookie_policy | 11 months | The cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data. |