Connect with us

Cestovna motorka

Domov Diskusné Fóra Motoporadňa Cestovna motorka

Zobrazuje sa 15 príspevkov - 1 až 15 (z celkového počtu 35 )
  • Autor
    Spider
    Účastník (Participant)

Aku by ste si kupili na cestovanie,skuste napisat aj klady a zapory… 🙄

Lehy
    Účastník (Participant)

YUKI Spider 250 😁 😁

Slon
    Účastník (Participant)

Lehy Ja mu ju nepredám 😈 🤣

Spider
    Účastník (Participant)

Lehy nooo je viem že je to dobra mašina ale k nej by som chcel do garaže postavit ešte niečo ine,…..ten skutrista na križovatke ma fakn nahneval 🤐

Spider
    Účastník (Participant)

Slon asi zavidi 🤣

Slon
    Účastník (Participant)

Spider Nezávidím ja aj skútra mám 😉 😁

italofighter
    Účastník (Participant)

Spider co cestovna kazda moto je cestovna len zalezi aku mas fanovu rit

Spider
    Účastník (Participant)

italofighter to maš pravdu len na mojej Spiderke sa pri 90tke tažko cestuje po dialnici.

italofighter
    Účastník (Participant)

Spider naco sa seres na dialnicu a ak si chces vychutnavat pozitok z jazdy a pozerat sa okolo tak 90 ka je idealna ak chces rychlo prefrcat a mat turistiku tak kukaj po gtr 1400 ma to tusim 200koni na maximalka obmedzena na 300 ale ako pri dvestovke urcite nebudes mat pocit ze ides pomaly a budes to mat turistiku zarucene narychlejsiu a neviem co sa chces inak turistikovat po dialnici ked vacsina normalnych ludi co maju moto dialnice pouzivaju iba ako nutne zlo na presun z bodu A do bodu B ved existuju bocne cesty a vela razy su zaujimavejsie ako tie blbe dialnice a inak tych dialnic zasa u nas nieje tak vela tusim 500km dokopy a neviem ci som aj vela nepovedal

bubo
    Účastník (Participant)

Mne sa strašne páči tá GTR 1400. 😘

AMIS
    Účastník (Participant)

GW, STROM, Intuder, Silverwing, na všetkom sa dá cestovať 😈 ja to fakt o tej riťke

Spider
    Účastník (Participant)

Slon som nemyslel teba že zavidiš 😟

Spider
    Účastník (Participant)

italofighter no ved ja tu dialnicu použivam na rychly presun až 90km/h a to už ležim na nadrži 😁

Marek750
    Účastník (Participant)

Cestovná motorka by mala mať veľkú nádrž ,do mojej sa zmestí 30 litrov 🙄 a veľkú kapotáž a nízko stupačky a nosiče na batožinu a keď máš kryté aj ruky vychádza mi z toho cestné enduro .Nevadí rozbitý asfalt , nevadí cesta bez asfaltu 😁 😁 😁

Matooo
    Účastník (Participant)

Spider tato tema je presne "ona" …idealne sa hodi na motoride 😁 len autor nema 17 ako tomu vacsinou byva 😇

Zobrazuje sa 15 príspevkov - 1 až 15 (z celkového počtu 35 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.

Partneri