Cestovna motorka
Domov › Diskusné Fóra › Motoporadňa › Cestovna motorka
- Toto téma obsahuje 34 odpovedí, 8 hlasov, a bola naposledny upravená pred 17 rokmi, 7 mesiacmi od
italofighter.
-
AutorPríspevky
-
24. septembra 2008 o 18:45 #80519
Spider
Účastník (Participant)Matooo Kamarat,to vieš,niekto začina novy život,tak sa aj musi pytat,kde inde sa to mam dozvediet???Na aute mam najazdene dost ale na motorke až 1300km 🤐
24. septembra 2008 o 18:48 #80520Spider
Účastník (Participant)Marek750 šikovny chlapec,konečne niečo k veci 👋
24. septembra 2008 o 18:52 #80521Matooo
Účastník (Participant)Spider k novemu a znova lepsiemu zivotu ti gratulujem, ved zivot je zmena 😎
To s tym nesuvisi. Kazdy ti odpovie nieco ine, je to subjektivne ty sam si musis dat za a proti, podla mna je najlepsia motorka na cestovanie tha moja 😁 😘24. septembra 2008 o 19:16 #80522italofighter
Účastník (Participant)Spider niekedy mi vazne tie tvoje temy nic v zlom pripadaju ako vyslovena provokacia ze aka je dobra na cestovanie aka je spotreba a tak ono tak ako matooo povedal kazda moto je ina nenajdes ani dve na vlas rovnake moto ci to bude dva GW alebo BMW proste nic nebude mat rovnaku spotrebu a a ani pohodlie pretoze zalezi to aj od jazdca aky je fajnovy a ako sa spraca k danemu stroju pozri chces turistiku na kludne jazdenie stylom idem kuknut nejaky hrad ale aby tam bola pekna rovna cesta najlepsie asfaltova tak kukaj nejake take stroje ako eroplan alebo goldas ak mas rad rychlost a omrzel ta uz zivot kup nieco ako xx busa alebo gtr ko no a ak ti sem tam prepne v bedni a potrebujes odventilovat svoje stresy a chces vypadnut za hranice vsednych dni a nebavi ta kukat sa pri tom na ludi le kludne sa budes kukat na kamziky ci alpske sviste niekde pod nejakym tym Pasom alebo na mongolskej pusti pripadne na ukrajinskych kopcoch alebo v rumunskych transylvanskych alpach chces nahanat upirov nevahaj a kup nieco ako BMW, strom varan a podobne cuda co vylezu kdekolvek aj ked zalezi len od tvojej sikovnosti a pudu sebazachovy co si na danej moto dovolis petoze akokolvek dobra moto je na prt cloveku co nemam ani paru o tom ako ten stroj skrotit a ovladat proste potom to moze byt doslovne povedane ze je na pi… medzikus co v nasej reci znamena ze vodic stoji za konsky ko… a nech radsej sedi v plechovici alebo doma pri krbe a kuka sa z okienka alebo do bedne kde vsade sa da s moto ist
24. septembra 2008 o 19:22 #80523Spider
Účastník (Participant)italofighter neboj takychto otazok tu bude ešte vela,ber to tak že ja fakt nič neviem a som rad že som tych 1300km prejazdil bez ujmy na zdravi a bez padu.
24. septembra 2008 o 19:30 #80524italofighter
Účastník (Participant)Spider nikdy predtym si nejazdil na moto? to mi nejde do hlavy kazdy chce jazdit na moto a je jedno ci zacina na simaku pinchli alebo comkolvek ale uz niekedy jazdil a skusa ze co by mu najviac vyhovovalo
otazka priamo na teba preco si kupil vlastne suki yuki spider ? preco si nerozmyslal priamo uz nad niecim inym nejaky polokapotovany stroj s vacsim objemom mozno nejaky nahacik alebo ja neviem mozno to cestne enduro?24. septembra 2008 o 19:56 #80525Spider
Účastník (Participant)italofighter jazdil som,mal som babetu automat,novu kupenu v OD Prior tušim stala 5600,po dvoch rokoch som ju predal za 10 000 🤐 No povodne som si išiel kupit enduro ale ked som zbadal pred obchodom Spider tak mi bolo jasne že enduro nechcem 😶,teda v tej dobe,ako polahčujucu okolnost uvadzam že som v ten den absolvoval rozvod a priamo zo sudu som išiel do predajne,teda mal som na vyber,bud pojdem do bordelu alebo si kupim motorku,kto pozna Ba tak vie že Yuki je asi 500m pred nemenovanym erot.salonom 🤣
25. septembra 2008 o 5:59 #80526Slon
Účastník (Participant)Spider to si chcel tolko penazi prej…ť 😶
ale k téme, najlepšia je minibike,s tou sa najpohodlnejšie cestuje.Hodíš do kufra a ideeeeš 😇 🤣25. septembra 2008 o 6:02 #80527italofighter
Účastník (Participant)Spider viem kde je yuki bol som tam aj ja nie raz v tej predajni je to niekde kusok na zlatych ak sa dobre pamatam no vyber urcite lepsi ako ich pustit na nejaku ku…. no ale teraz zda sa ze ti je moto male a spekulujes co by si kupil vacsie ono vazne zalezi ze ci budes jazdit s nejakou partou a podla toho sa pozeraj co maju oni ci su to enduraci , ci jogurtaci alebo nieco ine proste treba sa pokukat a taktiez dnes nemas problem nechat v ktorejkolvek predajni zalohu a moto si oskusat takze zalezi len na tebe co kupis ale urcite rozmyslaj nad 600kubikov a je jedno co pretoze ak planujes moto nalozit a jazdit aj dlhsie trate mensi objem ti bude na nic
25. septembra 2008 o 6:23 #80528Slon
Účastník (Participant)Spider keď prídeš na guláš, budeš mať možnosť si riadne pozrieť mašiny všeho druhu,a chalani Ti určite dovolia aj na ne sadnúť,ale aj tak treba aby si si sám vybral ktorým smerom chceš pokračovať a podla toho si aj moto vybrať.
Mne stačí cestovať ako sa hovorí okolo komína,čiže Slovensko a moja moto k tomu "mne" postačuje 😉25. septembra 2008 o 6:39 #80529italofighter
Účastník (Participant)Slon dobre vravis ja vravim to iste pokial neskusi nevie a zalezi kam sa chce az vybrat vidim ze ty mas tiez to iste a moto tis taci a a ni po dialnici sa asik nenahanas 90 kou xixixi
25. septembra 2008 o 6:57 #80530Slon
Účastník (Participant)italofighter ale ja mám 250ku,Tatoska keeway supershadow 250 takže sma kubatúrou vyrovnaný a neutečieme si navzájom 😁 a dialnice nemáme radi 😉 cestovná rýchlosť 90-100km nám dokonale postačuje.Ale je to o tom kto má aké priority,každý sme iný…
25. septembra 2008 o 7:58 #80531Spider
Účastník (Participant)Chlapci asi to urobim inak,kupim si prives,naložim Spider a cestujem 😁
25. septembra 2008 o 10:52 #80532italofighter
Účastník (Participant)Spider to ta bude bavit iba chvilu potom ta to omrzi
25. septembra 2008 o 11:07 #80533Spider
Účastník (Participant)italofighter ja som to myslel ako žart 😈
-
AutorPríspevky
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.
Súboj o korunu mesta: Yamaha NMAX 125 Techmax vs. Honda PCX 125
Orientačná rally otvorí motosezónu v Banskobystrickom kraji
TEST Zontes 703 Frontier: Trojvalcové prekvapenie, ktoré mení pravidlá hry
Lukáš Pešek: „Jazdite tak, aby ste sa vždy vrátili domov.“ Bývalý jazdec MotoGP dnes učí ostatných, ako na to
TEST CFMOTO 1000 MTX: Čínsky liter, ktorý prepisuje pravidlá hry
TEST Honda Goldwing 50th Anniversary: Polstoročie na vrchole potravinového reťazca
Kawasaki sa vracia do Banskej Bystrice
TEST Moto Morini Alltrhike 450: Adriano Celentano s pasom z Hongkongu?
Ducati Superleggera V4 Centenario: 247 koní, 173 kilogramov, nula kompromisov
TEST BMW R 12 S: Oranžová revolúcia s chuťou benzínu a tradície
TEST CFMOTO 1000 MTX: Čínsky liter, ktorý prepisuje pravidlá hry
Ducati Superleggera V4 Centenario: 247 koní, 173 kilogramov, nula kompromisov
Lukáš Pešek: „Jazdite tak, aby ste sa vždy vrátili domov.“ Bývalý jazdec MotoGP dnes učí ostatných, ako na to
TEST Moto Morini Alltrhike 450: Adriano Celentano s pasom z Hongkongu?
TEST BMW R 12 S: Oranžová revolúcia s chuťou benzínu a tradície
TEST Honda Goldwing 50th Anniversary: Polstoročie na vrchole potravinového reťazca
Kawasaki sa vracia do Banskej Bystrice
TEST Zontes 703 Frontier: Trojvalcové prekvapenie, ktoré mení pravidlá hry
Orientačná rally otvorí motosezónu v Banskobystrickom kraji