Connect with us

Dalsia nehoda-Levice

Domov Diskusné Fóra Nehody Dalsia nehoda-Levice

Zobrazuje sa 15 príspevkov - 1 až 15 (z celkového počtu 27 )
  • Autor
    racer8
    Účastník (Participant)

[linka]

to snad neni ani pravda… kolko nas este bude??? 😟

ZOMBY
    Účastník (Participant)

Co dodat uprimnu sustrast rodine a poucenie pre nas! Aj mne sa uz stalo pripredbiehani kolony ze obcas sa clovek musi rychlo zaradit kvoli protiiducemu autu ale ked sa zaradujes mas rychlost omnoho vysiu ako auta v kolone mas malo priestoru a nevies co je na ceste pred tebou lebo ti vo vyhlade brania auta v kolone! takze na teba pri brzdeni a zaradovani cihaju vyjazdene kolaje, strk, nejaky bordel na ceste, diera, ked sa zaradujes za kamion rozne narazi vetra, dobre nastavene ostrekovace ktore ti pekne vyplachnu oci, mne sa stalo ze borec mi vyhodil cigaretu z okna ktora mi skoro spadla za bundu. Takze ak ides brat kolonu bacha radsej jedno auticko po druhom nech ta aj oni vidia ako plny kotel a vsetke naraz!

chalani a baby davajte si bacha !

jaRRo
    Účastník (Participant)

Hm co tak ja pocitam tak za 5 dni je 6 mrtvych to este kolko sa ich musi zabit aby sme si vzali ponaucenie vcera som pisal aby si vseci dnes davali pozor to aj zajtra padne niekto za obet?? kuRRva prerusme tieto statistiky

nemam o moc viac nez tento chalan viem ako sa asi rodina citi

uprimnu sustrast

Lavergsx600
    Účastník (Participant)

Clovek sem pride kazdy den aby si precital nieco pekne, aka nova motorka vysla, alebo pokukala na pipinu nejake babenky ktora nemala nohavicky pri predvadzani motorky ci auta ale preco musi citat stale aj o tych debilnych nehodach? … preco nejazdite opatrne a preco robite picoviny? ved si uvedomte na motorke vas vedie len jedna stopa… budem parafrazovat jedneho motorkara.

"co je vecsia frajerina motorkara? zalostny plac a ospevovanie na pohrebe a 1 dnovi tresk nazvom pohreb? alebo je vecsia frajerina stretnut sa v 50siatke niekde v alpach a vypit pohar dobreho piva a pochytat si mlade mesko hostesiek?… " rozmyslajte o tom ked sadate na motorku… VZDY.

milan3232
    Účastník (Participant)

jaRRo ked tak porovnavam ten narast poctu motoriek s obdobim, ked som mal 17, tak sa to niekde prejavit musi.

zial, tu pomoze iba zvyk. Motoriek aj aut je stale viac a viac, takze bude aj viac a viac nehod…

Lavergsx600 velmo spravne, az mi je to divnô.

Lorenzo
    Účastník (Participant)

Bola to jeho vysnívaná motorka, chcel ju a mal ju. Zomrel na svojej láske

Bol som tam, videl som to, poznal som ho, mal smo ho rád. Veľké nešťastie. Až mi bolo do plaču.

Padol pri 240 km/h, nezvládol ju, bol mladý a neskúsený.

Česť jeho pamiatke.

racer8
    Účastník (Participant)

Aj ja som povodne xcel R1… ale zistil som ze aj moja 750ka ma vacsy vykon ako som sxopny vyuzit

Lavergsx600
    Účastník (Participant)

Lorenzo nezda sa ti ze je to kus picov… co si napisal? prepac moju otvorenost, ale on si kupil tu motorku aby na nej umrel? … a ked neskuseny naklada na motorke do 240 co ine sa da cakat? stalo mu to za slzi blizkych aj tvojich? …

milan3232 ako si to myslel ze ti je to az divne?

kikena
    Účastník (Participant)

úprimnú sústrasť rodine 😠

Lorenzo
    Účastník (Participant)

Lavergsx600 počúvaj ty idiot, myslím, že p***vina si tu ty sama o sebe, kúp si najprv motorku a potom sa vyjadruj. A na to aké máš zamestnanie by som od teba čakal trochu viac rozumu a ľudskejšie vyjadrovanie sa.

Matooo
    Účastník (Participant)

Skoda mladeho zivota 😕

..ja som vzdy snival o kawe 600 ninji ale poznam sa viem ze rychlost mam rad a tiez mam rad seba sameho a zivot….tak som si zadovazil traktor aby ma to nelakalo 😈 a som stastny clovek.

Skusal som od kamosov VTR aj R6 ale pri vyssej rychlosti alebo pri vyssich otackach som sa skoro posral 😛 ….cest vynimkam, ale ked sa niekto rozflaka v premavke, na nasich preplnenych cestach v nadzvukovej rychlosti je to jeho vec, jeho problem, nemyslim si o tom ktorom ze mal velke IQ !

Matooo
    Účastník (Participant)

P.S. Lorenzo a Lavergsx600 preco sa hadate a nadavate si ked sa mozte bit?! 😈

Inac davam za pravdu Lorenzovi! …ty mudry zasran z Presovskeho kraja kup si mašinu, odkrut nieco na nej a potom rozdvaj rozumy motorkarom lebo naseres aj mna. Inac ty si po primatorovi a sefovi VUC v PO treti najvyssi sef?? 😀 ….ja ze na vychode malo prilezitosti na pracu a ty si double director! mooore ty keby si fungoval v Blave si iny čavo….teba tam skoda na vychode chlape. 😁 😁 🙄

snipergun
    Účastník (Participant)

Uprimnu sustrast pozostalym Lavergsx600 myslim, ze si dobre napisal… aj tak… to predbiehal kolonu pri 240km/h? to je jak skakat bungee bez lana… kolko ostrielanych motorkarov by si toto nikdy nedovolilo… sorry Lorenzo ale aj tak sa budes stretavat s takym nazorom, ked, ako si sam napisal, mlady neskuseny chalan da 240km/h… co bude s motorkarmi, ked seci mladi si proste zadovazia to co najviac chcu a zabiju sa na tom… ta uz teraz nic z toho, zbytocne poucovat a vysvetlovat… tie statistiky su fakt krute.

racer8
    Účastník (Participant)

Je zbytocne sa tu hadat … ked niekto xce zabije sa aj na bicykli a ked niekto nexce nezabije sa ani na GSX R 750 😎

charym
    Účastník (Participant)

Lavergsx600 do lorenza moc nepicuj on totizto raz napisal spravnu vec ze mozes mat aj 18 a kupit noveho litra hlavne je aby si mal rozum a vedel ho aj pouzivat pravou rukou, Si myslis ze ked budes mat tvoju vysnivanu tucnucku suzuky ze budes jazdit predpisovo?ze hachacha ..rozdavas rozum a sam zacinas na 600ke anie na 350 sa uvedom skor ako napsies nieco …….

rodicom chalana uprimnu sustrast …

ps :som rad kym necitam o niekom z exe taketo veci

Zobrazuje sa 15 príspevkov - 1 až 15 (z celkového počtu 27 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.
Advertisement

Partneri