Connect with us

Hľadá sa …

Domov Diskusné Fóra Kaviareň Hľadá sa …

Zobrazuje sa 15 príspevkov - 1 až 15 (z celkového počtu 17 )
  • Autor
    yagiza
    Účastník (Participant)

potrebujem VASU pomoc.😉

dnes si ma sef zavolal do svojeho pajzlu (kancel) a takto mi recie:

„ak mi povies na aku originalnu cestu na motorke minies moje zvysenie platu tak ti ho dam. cesta okolo sveta ale nie je originalna a tolko by som ti stejne nezvysil. mas do konca roka (20.12)“

neviem kolko zvysenie bude, ale kaslat na to. ak mate niekto originalny a vtipny napad sem s nim!

diky

milan3232
    Účastník (Participant)

denne chodievaj do prace okolo jeho domu ked vstava a vytoc to + zatrub na pozdrav… 😀

Pri dalsej prilezitosti ti ponukne dalsie zvysenie platu, ak to robit nebudes.

Vidicon
    Účastník (Participant)

1) vyprava na severny pol, alebo staci na najsevernejsi bod Europy

2) pojdes do detskeho domova a budes vozit deticky po ihrisku

3) slubis mu, ze pojdes na Elefantentreffen (velky zimny zraz), alebo na to medzinarodne stretnutie, kde z kazdeho statu pride niekolko motoriek aj zo zastavami (blizsie informacie u Herghotta)

4) pojdes do Disneylandu

5) pojdes do Irska, Gronska, alebo na Island

6) pojdes na dno Marianskej priekopy 😁

yagiza
    Účastník (Participant)

milan3232 😁 to je fakt dobre, ale ja byvam 10 km juzne od prace a on 70 km zapadne…uz len to je samotny vylet prejst okolo jeho domu 😀

vidicon 🙂 ty sa ratas… pises ako keby tebe islo o to zvysenie 🙂 …to medzinarodne stretnutie sa mi paci… je to to vo Fare?

Sani
    Účastník (Participant)

Skus vymysliet ako nieco zaujimave, napr. okolo Slovenskych hranic z vonkajsej strany, alebo motorkou po vsetkych jaskyniach …

Zaujimave zazitky najdes vsade, len ta tema musi zniet .

Jozefko
    Účastník (Participant)

😀 je to jednoduche 😉 Vysvetli mu ze ak ti da to zvisenie platu tak ho az do dalsieho zvisenia platu nebudes otravovat zo zvisenim platu 😁 😎

yagiza
    Účastník (Participant)

Sani ja som v anglicku, a to by z vonkajsej strany neslo 😁 ale aj tak diky

Jozefko poviem ti ze aj mna uz napadli vselijake vyhovorky: ak zvysi dostatocne tak u neho este rok pobudnem 🙂

Traver
    Účastník (Participant)

Povedz mu že sa mu poprevažaš okolo domu v kratkych nohaviciach a tesnom tričku s holým bruchom,ak je zdravý tak to zaberie….. 😁 😁 😁 😁

yagiza
    Účastník (Participant)

Traver hovorime o mne… podobam sa na Pamelu Andersonovu len usami. a ked sa nad tym tak zamyslim, mam rovnake usi aj ako Britney Spears. ale nazad k teme: dakujem ti za pomoc ale vela si sa s tym napadom nenamahal, vsak? tvoj napad skrtam. 😀

Traver
    Účastník (Participant)

Angličani niesu prieberčivý,ak maš pulz tak to určite zaberie 😘

yagiza
    Účastník (Participant)

Traver 😀 😀 tvoj napad bude pouzity iba ako posledne vychodisko, ked uz ostatne napady zlyhaju… 😎

jybka
    Účastník (Participant)

povedz mu,ze ak ti zvysi plat, tak ho kazdy den pekne pozdravis,a jeden tyzden bude mat na stole ranajky aj s kavickou..hm? 😉 🙂

Furby
    Účastník (Participant)

alebo mu povedz, ze po zvyseni platu mu das uz pokoj 😛 F!

milan3232
    Účastník (Participant)

yagiza ako to dopadlo?

Furby
    Účastník (Participant)

nedostala nic a vyhodili ju 😁 F!

Zobrazuje sa 15 príspevkov - 1 až 15 (z celkového počtu 17 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.
Advertisement

Partneri