Hmm……Super
- Toto téma obsahuje 27 odpovedí, 15 hlasov, a bola naposledny upravená pred 19 rokmi, 11 mesiacmi od .
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.
Domov › Diskusné Fóra › Kaviareň › Hmm……Super
jybka – nechváliš sa, ale dobre sa to číta. Sladkých bezstarostných 😉 19…
Vsetko najlepsie a cestu plnu ruzi.
Milan
milan3232 pocuj ty tej svojej krehotinke ruze casto nekupujes… inak by si vedel ze maju kopec trnov 😀 a v 19 som uz mala riadne starosti 🙂
jybka sicko dobre a dufam ze ti dedomraz k tej tvojej velkej noci doniesol aspon dvojvalec 🙂
na jeden motosajt (ameriky) gde obcas behnem, maju taku somarinu ze uplne dole je torta a vedla nej su mena kto ma v ten den narodeniny a v zatvorke je vek ak ho chcu uviest. je aj moznost nemat napisane narodky ( ja nemam napisane)
je to celkom psina 🙂
roentgen dakujem… 🙂 😉
milan3232 neviem,ci bezstarostnych(ako to uviedla kolegyna),ale budem sa o to snazit… 🙂
yagiza veru nie… 😟 dostanem akurat peknu novu prilbu… 😉 na zaciatok mi to staci.. 😁
jybka uz vies aku? kazdy nejak zacinal. dufam ze bude kvalitna. hlavu mas len jednu. na prilbe nesetrim a s rukou na srdci mozem povedat ze je to jedina vec ktoru vzdy mam na sebe ked jazdim 🙂
yagiza priblizne ano..po odporuceniach roznych znamych sa zhodli na Suzuki GS 500..na zaciatok je to vcelku pekna masinka,na naucenie… 🙄 ved ja sa tiez bez prilby ani nepohnem,aj ked zatial len ako ladvinka… 🙂 😉
uzi si to.. ja uz si posledny krat nast uzijem len zopar dni.. postupujem o priecku vyssie .. ale este sa nejako necitim byt dospely 😕 😁
kua som zabudoll ze setko najlepsie 😀
vsetko najlepsie… 😉
zahri no,ani ja sa necitim na svoj vek,hlavne ked mi hovoria,ze mam 15… 😕 a diky diky… 😁
pogicko dik.. 😉
jybka
bodaj by si nadavala 😁 😉
pogicko 😀 😁
všetko najlepšie…
kurorr: dik… 😉
| Cookie | Dĺžka trvania | Popis |
|---|---|---|
| cookielawinfo-checkbox-analytics | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics". |
| cookielawinfo-checkbox-functional | 11 months | The cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional". |
| cookielawinfo-checkbox-necessary | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary". |
| cookielawinfo-checkbox-others | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other. |
| cookielawinfo-checkbox-performance | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance". |
| viewed_cookie_policy | 11 months | The cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data. |