Holopupkari už chladia liter mlieka..
- This topic has 123 odpovedí, 29 hlasov, and was last updated pred 16 years, 6 months by .
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.
Domov › Diskusné Fóra › Zrazy a akcie › Holopupkari už chladia liter mlieka..
jaRRo ale tento rok Ti už tepláky nedám! 😁
Furby moje modré tepláčiky tiež už nikto nebude nosiť 😁 teda hádam 🙄
Aj ja len sobotu, lebo furt prši 🤐
blueeyes budeš bez? 🙄
blueeyes ja si myslim ze si ich este ani neoprala lebo prirodzene vonaju od mohjo prirodzenia ktoore v tych teplackoch krasne vyniklo a jaro bol sneho cely uneseny 😁 😇
prajem vam peknu zabavu ja idem na zraz do Austinu v texase 😈
Dobre rano… takze bolo super nie??
keby mal niekto zaujem o kurz tanca nech sa ozve… 😁
jaRRo no vies jarro na toto by mi celkom vááážne nestacila kondiccka 😁 😁 😇
Bolo fajn treba uznat.
jaRRo – chlape dobry ste.klobuk dole.
Furby ako to bolo z tým druhým mliekom? 😁 😁 Pamätáš si ma ešte? 🤣 🤣
doctor dúfam,že ti to hovado neublížilo 😀 😀 Daj vedieť osadenstvu. 🙄 👋
Dobre bolo 😁 aj nocľah pod umývadlom v 2.A sa mne páčil , amiske nie 😈
AMIS Chlope jeden!!!! Som sa Ta nedockal. Dufam, ze aspon moj spolucestovatel Ta vydrzal cakat!!! 😁 😁 😁
Mali ste ist vecer domov, ako to nakoniec skoncilo??? 😈
ZOMBY neprezrádzaj 😁 vieš ako krásne sa mi zaspáva keď ich mám každý večer pri posteli? 😁 jaRRo no ja som rýchlokurz dostala a dokonca bezplatne…máme to aj zachytené..ďakujem krásne 😁
hovadá bol to skvelý víkendík aj napriek doctorovmu chrápaniu 😁 ..kedy niečo podobné zopakujeme? 🙄
Kanko dočkal som sa,zostali sme až do rána,jasom spal medzi lavicami lebo začalo fest pršať ☹️
ráno som šiel domov sám nechcelo sa mi čakať kým sa vybuvinkajú 🤐
ponáhlal som sa za Tatoskou lebo ju veeelmi milujem 🙂 spoznal som kopu dobrých ludí a bolo fajn 👋
blueeyes no o tom Doctorovom chrápaní ,by som Vám mohol vypávať! 😁 Prežil som s ním na izbe 2 noci v Chorvátsku,no hrúza!!! 😶
cazzo : Teraz som zvedavý, ako zareaguje Doctor na tvoje chrápanie. 🤣
Cookie | Dĺžka trvania | Popis |
---|---|---|
cookielawinfo-checkbox-analytics | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics". |
cookielawinfo-checkbox-functional | 11 months | The cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional". |
cookielawinfo-checkbox-necessary | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary". |
cookielawinfo-checkbox-others | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other. |
cookielawinfo-checkbox-performance | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance". |
viewed_cookie_policy | 11 months | The cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data. |