II. exebatovica
- This topic has 291 odpovedí, 60 hlasov, and was last updated pred 18 years, 6 months by .
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.
Domov › Diskusné Fóra › Zrazy a akcie › II. exebatovica
Ďakujem Vám všetkým za perfektnú akciu!
– neviem prečo, ale bolia ma kozy
– Heavy a Raptor sa vôbec, ale vôbec nevedia bozkávať
– ďakujem svojmu autu, že ma bezpečne zaviezlo domov … keďže som išiel sám, nemá mi kto o ceste porozprávať
…
– toto je na ďalší článok, preto už radšej nepokračujem 😁
Super akcia.. Super ludia.. nove tvare.. fakt nemam co vytknut.. 😎 Diky.. 😀
Domov sme sa flakali kade tade takze ja osobne som sa dotrepal az niekedy po osmej.. zhumplovany jak sa patri.. ale spokojny s dobre stravenym vikendom.. 😉
PS: a pome vsetci: „..aaa teeraaaz maaa miiilaaaa..“ 😀
niekto ma u mna okuliare
wazbitch
Čierne okuliare s tmavými sklami? Také športové? Kua, mne takéto chýbajú 🙂
neviem ci su sportove… skor mi pripadaju ako zenske… 😁
wazbitch
A na boku majú bielou farbou napísané logo a značku? To sú moje starej, mala ich v aute a keď už som nosil tie kozy, dal som si aj jej bríle 😀
Bolo dobre 🙂 tú pesničku poj..li kone voz som mala v ušiach celu cestu domov 🙄 😁 o ostatnom som radšej ticho 😁
mňa osobne prekvapil Andoo… 😁 ja by som po tom fernete a všetkom už nevládala ani udržať gitaru, nie to ešte hrať a spievať..čo spievať – HULÁKAŤ!!! 😀 😀 😀
😁 mne sa pacilo ako sme cestou domov zastavili v Modre a samozrejme som si dal jogurtovu i ked som bol teraz bobik na traktore
ayayu – robo kazik featuring centauro
kam sa hrabe o-zone :75:
Vy zvery 🙂 Mam vas rad
milan3232
Miškáá, poďme na Becherovku 😀
milan s tebou sa nerozpravam.. ty jazdis zadarmo 😀
Prišiel som-videl som- spokojný som-prídem zas.
NIe milanovi je jedno kolko stoji benzin a vzdy tankuje za 300 😁
Cookie | Dĺžka trvania | Popis |
---|---|---|
cookielawinfo-checkbox-analytics | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics". |
cookielawinfo-checkbox-functional | 11 months | The cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional". |
cookielawinfo-checkbox-necessary | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary". |
cookielawinfo-checkbox-others | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other. |
cookielawinfo-checkbox-performance | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance". |
viewed_cookie_policy | 11 months | The cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data. |