II. exebatovica
- This topic has 291 odpovedí, 60 hlasov, and was last updated pred 18 years, 3 months by .
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.
Domov › Diskusné Fóra › Zrazy a akcie › II. exebatovica
Vďaka organizátorom za skvelú organizáciu a všetkým za srdečné prijatie. Cítil som sa sam super. Dúfam, že sa s vami budem stretávať častejšie. Na budúce si určite stretko nenechám ujsť. Som rád, že sa zišli skvelí ľudia.
Čo k tomu dodať, bolo super 😉
dyg sprcha, khuuuuul
zodpovedna akcia
dakujem
no ja som najsamradsej ze som odhalil exebatovu pravu tvar…
veru veru… doslova a dopismena sa potvrdilo prislovie.. ticha voda brehy myje !! :75:
exe to mas za tu vynutenu pusu co som ti musel dat :75: :75: :75: :75:
Ahojte…
chcela by som podakovat organizatorom za perfektnu akciu.Ludia boli ste super,skoda ,ze som musela v sobotu rano palit vyvencit hava.ked som vsak dorazila domou mala som teplotu a bola som velmi slaba,takze sa omluvam,ze som sa uz nevratila…..(jaRRo,exe,egres2,cbr900,…..)
V kazdom pripade,dalsiu akciu si istotne nenecham ujst….
Este raz,dakujem…. 😉
a tu nasu: poj**li kone voz… 😁
Jarro, len kôli štatistike,
prezenčka je medzi našimi fotkami v osobných albumoch.
Ale veď nezáleží na počte zúčastnených, ale na kvalite.
A tá bola na veľmi vysokej úrovni. 😁
Pozerám do albumov a vidím, že by to sem tam chcelo aj cenzúru… 😁
Andoo: s refrénom: „denne vožralej…“
Jarro: a to si mal vidieť, čo to so mnou spravilo, keď som išla v noci domov a cez cestu mi popred moto prebehol ježko. 😀 osamelá, hihňajúca sa motorkárka… 😀 😀 😀
Exebat: dlžíš mi bechera… 🙄
Milanovci: ďakujem za úschovňu, ste hrozne zlatí… 😉
Monty: visím ti cesnačku… 😉
niekto tam stale rozpraval o velkom chlapovi, co je dole v dedine.. isiel som sa presvedcit, ci to je pravda… 😁
wazbitch: 😀 😀 😀
Dakujem organizátorom za super akciu.Škoda, že som nemohol byť od piatku, 😠 ale v budúcnosti sa polepším. 😀
Kedže som odchádzal v nedeľu skoro ráno, nestihol som sa rozlúčiť, tak sa lúčim týmto spôsobom a som rád, že som spoznal ďaľších priateľov.
Sani: Na budúce už prídem na motorke. 😀
Lucija: Ty si sa predsa odhodlala odísť v noci?To bola odvaha.
Lucija to teba som predbiehal na banskej?
Monty: to skôr Wazbith mal odvahu… 😁
Wazbitch: áno, mňa… 🙂 išla som trošku striedmejšie, bo som len tak tak minula srnku čo mi vybehla, tak som dávala pozror. 🙂
pozeral som si prave vase fotky: vsetci, co mate hole hlavy, vyzerate rovnako. Ak s tym nieco neurobite, nie som ochotny rozpoznavat vas 😁
hladam majitela zabudnuteho ladvinaka 🙂 prosim, kontaktuj ma.. 😁
Cookie | Dĺžka trvania | Popis |
---|---|---|
cookielawinfo-checkbox-analytics | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics". |
cookielawinfo-checkbox-functional | 11 months | The cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional". |
cookielawinfo-checkbox-necessary | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary". |
cookielawinfo-checkbox-others | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other. |
cookielawinfo-checkbox-performance | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance". |
viewed_cookie_policy | 11 months | The cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data. |