Connect with us

II. exebatovica

Domov Diskusné Fóra Zrazy a akcie II. exebatovica

Zobrazuje sa 15 príspevkov - 46 až 60 (z celkového počtu 292 )
  • Autor
    Sani
    Účastník (Participant)

Nejaké ilustračné foto som šupol do albumov, len dúfam, že už tam vtedy nebude sneh, aj keď to tak zatiaľ nevyzerá.Základný program navrhujem taký, ako je vždy:

Piatok príjazd, pokec, pivko, gitary, ….

Sobota dopoudnia výjazd po krásnom okolí,popoludní o 15,00 sa otvorí bufet na svahu – oheň, špekáčky, slaninka, alko, nealko, (zemiaková placka po 10,– Sk, lángoš á 15,– a pod.) a gitarky, večer pre zmenu zábava

Nedeľa: ešte neviem

Do toho treba vmontovať: Jazda na koňoch, motokrosová dráha v Lovčici, rybolov, ZOO v Bojniciach …

Furby
    Účastník (Participant)

Sani zoo?? sak ved ked tam dojdu niektore hovada, nebude treba chodit ani do zoo 🙄 F!

papaya
    Účastník (Participant)

Eeeej bistu fajne palene sa tu vypaluje 😛 Aj niekto pobnukne za stamprlik? 😀

Pedrito
    Účastník (Participant)

Sani kua starý dá sa tam dostať aj zo Skleného alebo to musím celé obísť ??

MaAT
    Účastník (Participant)

Kuriatko a Sani – organizacny tim, to bude zase megaluxusna akcia 😎 , to sa neda neprist…

… ale je to este 3 mesiace 😟

Pedrito cez Sklene sa da, je to pohodova skratka..pre enduro 🙂

kuriatko
    Účastník (Participant)

papaya ked nikto iny nie, tak ja osobne ti nalejem.. 😁

a co sa programu tyka, hlasujem za ten pansky striptiz.. (zaroven prijimam prihlasky dobrovolnikov)

Pedrito
    Účastník (Participant)

MaAT ale ja sa potrebujem dostať autom 😕

egres2
    Účastník (Participant)

Prídem pozrieť.

Furby
    Účastník (Participant)

ja chcem radsej damsky striptiz 😛 F!

papaya
    Účastník (Participant)

kuriatko beriem Ta za slovo 😉

Sani
    Účastník (Participant)

Lucija, máš špeciálnu cenu zrazu za povýšenie akcie na gitarovú.

Pedrito, kamarát tade jazdí aj Wartburgom, keď nie je veľa snehu.

Furby, asi na Remate bude lepšie ZOO ako v Bojniciach.

Domáce pálenô (napr. Orešanská vínovica) bude v programe, len si vezmite aj väčšie prilby na cestu domov.

Taniec hore bez sme tam už na jednej lyžovačke zažili. Bližšie informácie podá Vierka, ako aktívny účastník. (za toto ma asi dorazí a potom nebudem môcť prísť).

All: veľmi sa tešíme, ale kto bude členom výboru s funkciou zabezpečovateľa počasia ?

Jozefko
    Účastník (Participant)

Sani Jasne !!! Zliznes smotanu za vsecko a pocasie by si hodil na niekoho ineho ?? 😀 😀 😀 😀 😀 Ja s pocasim nechcem nic mat … ak sa nebude dat jazdit pridem na 4 kolach a privesom dovezem skuter 😁 😁 😁 😁 😁

Sani
    Účastník (Participant)

Kua, prekukol si ma. Takže zodpovednosť za počasie beriem. Na Dunaji v canoe platí, že nikdy nie je zlé počasie. Len iné, ako minule. Ale na túto akciu objednáme slniečko. 😉

Jozefko
    Účastník (Participant)

Sani To je pekna hlaska !! Neboj podla mna ocasie bude ok !! Uz sa tesim boze to je este dalekooooooo ….

Sani
    Účastník (Participant)

Vieš koľko krásnych akcií ešte do vtedy stihneme? Prilbu hore a nech už ťaháme za lanká. Ale na začiatku pomaličky, opatrne. Výtlky, posypový materiál, odvyknutí plechovkári a nabudení motorkári ktorích to napína na rýchlu jazdu… Kamaráti, opatrne. Nech sa tam zdraví stretneme.

Zobrazuje sa 15 príspevkov - 46 až 60 (z celkového počtu 292 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.
Advertisement

Partneri