II. exebatovica
Domov › Diskusné Fóra › Zrazy a akcie › II. exebatovica
- Toto téma obsahuje 291 odpovedí, 60 hlasov, a bola naposledny upravená pred 19 rokmi, 10 mesiacmi od
jaRRo.
-
AutorPríspevky
-
5. marca 2006 o 20:42 #65942
Sani
Účastník (Participant)Nejaké ilustračné foto som šupol do albumov, len dúfam, že už tam vtedy nebude sneh, aj keď to tak zatiaľ nevyzerá.Základný program navrhujem taký, ako je vždy:
Piatok príjazd, pokec, pivko, gitary, ….
Sobota dopoudnia výjazd po krásnom okolí,popoludní o 15,00 sa otvorí bufet na svahu – oheň, špekáčky, slaninka, alko, nealko, (zemiaková placka po 10,– Sk, lángoš á 15,– a pod.) a gitarky, večer pre zmenu zábava
Nedeľa: ešte neviemDo toho treba vmontovať: Jazda na koňoch, motokrosová dráha v Lovčici, rybolov, ZOO v Bojniciach …
6. marca 2006 o 7:32 #65943Furby
Účastník (Participant)Sani zoo?? sak ved ked tam dojdu niektore hovada, nebude treba chodit ani do zoo 🙄 F!
6. marca 2006 o 8:12 #65944papaya
Účastník (Participant)Eeeej bistu fajne palene sa tu vypaluje 😛 Aj niekto pobnukne za stamprlik? 😀
6. marca 2006 o 9:02 #65945Pedrito
Účastník (Participant)Sani kua starý dá sa tam dostať aj zo Skleného alebo to musím celé obísť ??
6. marca 2006 o 11:03 #65946MaAT
Účastník (Participant)Kuriatko a Sani – organizacny tim, to bude zase megaluxusna akcia 😎 , to sa neda neprist…
… ale je to este 3 mesiace 😟
Pedrito cez Sklene sa da, je to pohodova skratka..pre enduro 🙂6. marca 2006 o 11:49 #65947kuriatko
Účastník (Participant)papaya ked nikto iny nie, tak ja osobne ti nalejem.. 😁
a co sa programu tyka, hlasujem za ten pansky striptiz.. (zaroven prijimam prihlasky dobrovolnikov)6. marca 2006 o 11:54 #65948Pedrito
Účastník (Participant)MaAT ale ja sa potrebujem dostať autom 😕
6. marca 2006 o 13:37 #65949egres2
Účastník (Participant)Prídem pozrieť.
6. marca 2006 o 14:17 #65950Furby
Účastník (Participant)ja chcem radsej damsky striptiz 😛 F!
6. marca 2006 o 14:18 #65951papaya
Účastník (Participant)kuriatko beriem Ta za slovo 😉
6. marca 2006 o 21:14 #65952Sani
Účastník (Participant)Lucija, máš špeciálnu cenu zrazu za povýšenie akcie na gitarovú.
Pedrito, kamarát tade jazdí aj Wartburgom, keď nie je veľa snehu.
Furby, asi na Remate bude lepšie ZOO ako v Bojniciach.
Domáce pálenô (napr. Orešanská vínovica) bude v programe, len si vezmite aj väčšie prilby na cestu domov.
Taniec hore bez sme tam už na jednej lyžovačke zažili. Bližšie informácie podá Vierka, ako aktívny účastník. (za toto ma asi dorazí a potom nebudem môcť prísť).
All: veľmi sa tešíme, ale kto bude členom výboru s funkciou zabezpečovateľa počasia ?6. marca 2006 o 21:23 #65953Jozefko
Účastník (Participant)Sani Jasne !!! Zliznes smotanu za vsecko a pocasie by si hodil na niekoho ineho ?? 😀 😀 😀 😀 😀 Ja s pocasim nechcem nic mat … ak sa nebude dat jazdit pridem na 4 kolach a privesom dovezem skuter 😁 😁 😁 😁 😁
6. marca 2006 o 21:42 #65954Sani
Účastník (Participant)Kua, prekukol si ma. Takže zodpovednosť za počasie beriem. Na Dunaji v canoe platí, že nikdy nie je zlé počasie. Len iné, ako minule. Ale na túto akciu objednáme slniečko. 😉
6. marca 2006 o 21:45 #65955Jozefko
Účastník (Participant)Sani To je pekna hlaska !! Neboj podla mna ocasie bude ok !! Uz sa tesim boze to je este dalekooooooo ….
6. marca 2006 o 21:54 #65956Sani
Účastník (Participant)Vieš koľko krásnych akcií ešte do vtedy stihneme? Prilbu hore a nech už ťaháme za lanká. Ale na začiatku pomaličky, opatrne. Výtlky, posypový materiál, odvyknutí plechovkári a nabudení motorkári ktorích to napína na rýchlu jazdu… Kamaráti, opatrne. Nech sa tam zdraví stretneme.
-
AutorPríspevky
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.
Súboj o korunu mesta: Yamaha NMAX 125 Techmax vs. Honda PCX 125
Orientačná rally otvorí motosezónu v Banskobystrickom kraji
TEST Zontes 703 Frontier: Trojvalcové prekvapenie, ktoré mení pravidlá hry
Lukáš Pešek: „Jazdite tak, aby ste sa vždy vrátili domov.“ Bývalý jazdec MotoGP dnes učí ostatných, ako na to
TEST CFMOTO 1000 MTX: Čínsky liter, ktorý prepisuje pravidlá hry
TEST Honda Goldwing 50th Anniversary: Polstoročie na vrchole potravinového reťazca
Kawasaki sa vracia do Banskej Bystrice
TEST Moto Morini Alltrhike 450: Adriano Celentano s pasom z Hongkongu?
Ducati Superleggera V4 Centenario: 247 koní, 173 kilogramov, nula kompromisov
TEST BMW R 12 S: Oranžová revolúcia s chuťou benzínu a tradície
TEST CFMOTO 1000 MTX: Čínsky liter, ktorý prepisuje pravidlá hry
Ducati Superleggera V4 Centenario: 247 koní, 173 kilogramov, nula kompromisov
Lukáš Pešek: „Jazdite tak, aby ste sa vždy vrátili domov.“ Bývalý jazdec MotoGP dnes učí ostatných, ako na to
TEST Moto Morini Alltrhike 450: Adriano Celentano s pasom z Hongkongu?
TEST BMW R 12 S: Oranžová revolúcia s chuťou benzínu a tradície
TEST Honda Goldwing 50th Anniversary: Polstoročie na vrchole potravinového reťazca
Kawasaki sa vracia do Banskej Bystrice
TEST Zontes 703 Frontier: Trojvalcové prekvapenie, ktoré mení pravidlá hry
Orientačná rally otvorí motosezónu v Banskobystrickom kraji