II. exebatovica
- This topic has 291 odpovedí, 60 hlasov, and was last updated pred 18 years, 6 months by .
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.
Domov › Diskusné Fóra › Zrazy a akcie › II. exebatovica
Furby, pridi len nakuknúť, aj to bude stáť za to …
Za termín nadávaj Kuriatku,
a Ty, chňavo, uč sa aj cez rok.
P.S. kecám. Pretrápil som dve vysoké školy a viem, čo je finál. Opravujem : ak môžeš a máš rezervu, príď. Ak nie, budú aj ďalšie akcie.
uz sa velmi tesim.. a mozno nakoniec motorku stihnem, len potom nemozem nalozit veci co som slubil, ide niekto iny autom?
uz sa tesim na vyjazd okolo bojnic.. potom vsetkych pozyvam na kolac k babke do Prievidze.. 😉
Fajn, koláč sa zaradí do programu. Díky Andoo za babkinu ochotu.
takze motorku uz mam dufam ze sa mi podari ju poskladat do spickoveho stavu dovtedy 😉
no a mozem dojst aj ja pozriet ? 😎
majlan ved vies jak to jee 🙂 povedz mi kam a…
ahojte slniecka.. jej kolko ste tu toho posilali za ten mesiac.. otazky na mna nejake su? nie? inak pijem vsetko.. 😁 a tesim sa na vas
tesime tesime, dufam ze vyda a neposere sa nieco (napr motorka ☹️ ) tak zatial 🙄 F!
pridem cucnut 😉
no rozmýšľam že prídem aj ja pozrieť..kto ma prichýli na noc ? 🙄 🙂
A moze aj ujo reeko prist? 😁
Ako je to stym motocrossom? Ak bude tak som tam vareny peceny.. teda aj keby nebol sa rad zastavim.. 😎
MioK ja ta k sebe prichylim. Moze byt?? Budem slusny
centauro vidim ze zhanas poctivo baby do toho slubeneho grupaku 😀 😀 😀 😀
🤐
Možno prídem aj ja len pozrieť a keď bude dobre možno aj zostanem.
Cookie | Dĺžka trvania | Popis |
---|---|---|
cookielawinfo-checkbox-analytics | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics". |
cookielawinfo-checkbox-functional | 11 months | The cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional". |
cookielawinfo-checkbox-necessary | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary". |
cookielawinfo-checkbox-others | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other. |
cookielawinfo-checkbox-performance | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance". |
viewed_cookie_policy | 11 months | The cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data. |