II. exebatovica
- Toto téma obsahuje 291 odpovedí, 60 hlasov, a bola naposledny upravená pred 20 rokmi, 2 mesiacmi od .
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.
Domov › Diskusné Fóra › Zrazy a akcie › II. exebatovica
kto ma rad nohavicu nech si stiahne tento aktualny zimny singel: [linka]
ku komu by som sa mohol votriet so spacajom?? 🙄 F!
Andoo,
poznám, ale aj tak ďakujem za zážitok.
Čarovné. 😁
ak sa mozu zucastnit aj novacikovia rad pridem aj s priatelkou – hadam uz budeme mat po statniciach = dalsi dovod na oslavu 😉
zatial je to tak na 95% vsetko zavisi od poslednych skusok…
ra100 ak mozem poradit, tak predtym nez nabehnes na exebatovicu, strav niekolko hodin v kecarni/hovadariu aby si nebol potom prekvapeny 😉 🙂
ra100 uplne bezpredmetna otazka, kludne dojdite s pani Hradnou… nejaka stolicka a krigel sa tam pre vas najde. Uz hovorim ako usporiadatel, ale snad ma kuriatko nenakope niekam 😉)))
a bude sa tam moct pozivat aj alkohol???????????? 😁 F!
pockat tu sa predsa nehovorilo o ziadnom alkohole 🤐
do toho ma chlapci netahajte..
Napísali sme príspevok s Vierkou na našom lesnom vysokorýchlostnom internete, ale blbec, kým prišiel k Exemu, zahol. Hovado.
ra 100: Ani my sa všetci osobne nepoznáme. Tešíme sa na všetkých, ktorí prídu, aby sa to zlepšilo. Nevšímaj si kecy, bude aj tak supeeeeeeeeeeeeer! Chcete špeciálnu falošne spievanú uspávanku s piatimi gitarami ? Organizačný výbor zariadi.
Andoo, berieš mandolínu ? To musíme zabezpečiť asi aj bicie. To asi bude treba aj sajdu.
sani: ja poberem vsetky nastroje co mam doma a vidim to tak ze pojdem autom lebo moto asi nestiham dovtedy.. 😠
aaando!!!: a kam to vsetko chces nalozit? ved mas vzadu v aute dalsie 3 motory a 2 prevodovky! 😁 :)))))
KURIATKO TY TO ORGANIZUJES? PRIDEME TO OMRKNUT AK CAS DOVOLI UZ SA TESIM PA PAAAAAAAAA DUFAM ZE SA TAM MOZE PRIST AJ NA MOTORKACH 😁
Ubytovanie v chate, reštaurácia len pre nás, bufet v sobotu na zjazdovke a stráženie motoriek sú zabezpečené.
Hľadáme v ďalšej etape:
– sobotňajší výjazd (určite okolo Bojníc … )
– lovčica – dráha, ak bude záujem, vyskúšať …
– kto chce jazdiť na koňoch, prídu koníky pripravené najazdu po lesoch.
Ďalšie témy nás ešte len čakajú.
Kto sa pridá k organizačnému výboru?
Kuriatko, treba ďalšie chaty, alebo nám stačí ?
Ja len, aby ste si nemysleli, že tu už nikto nič negrantuje.
vyzera to byt nadejne len sa mi nepaci ze to bude cez skuskove… 😕 no uvidime co sa bude dat poriesit 🙄 F!
| Cookie | Dĺžka trvania | Popis |
|---|---|---|
| cookielawinfo-checkbox-analytics | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics". |
| cookielawinfo-checkbox-functional | 11 months | The cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional". |
| cookielawinfo-checkbox-necessary | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary". |
| cookielawinfo-checkbox-others | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other. |
| cookielawinfo-checkbox-performance | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance". |
| viewed_cookie_policy | 11 months | The cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data. |