Connect with us

II. exebatovica

Domov Diskusné Fóra Zrazy a akcie II. exebatovica

Zobrazuje sa 15 príspevkov - 121 až 135 (z celkového počtu 292 )
  • Autor
    eXeBaT
    Účastník (Participant)

Vyzerá to zaujímavo, asi prídem vážne aj ja 😀

raptor
    Účastník (Participant)

varíte gulášik varíte? ale jest ho nebudete :75:

milan3232
    Účastník (Participant)

Uz sa s manzelkou tesime.

Kuriatko – ubytko som objednaval uz straaasne davno, dufam, ze to plati. 😉

Andoo – ranna rozcvicka ale nezacina o 13:00, takze sa moc netes 😁

wazbitch
    Účastník (Participant)

halo!

sani, poslal som ti mail este v nedelu.

w

Vidicon
    Účastník (Participant)

no, ak bude tento vikend pekne, splnim si svoje povinnosti a buduci vikend, t.j. termin Exebatovice, by som v sobotu isiel pilit drevo (uz som to slubil pred pol rokom) a poobede by som mozno prisiel, ak frajerka pusti (alebo ak sa prida). Jo moment, este musim pozriet, jak je to daleko…

Sani
    Účastník (Participant)

Ahojte kamaráti.

Najskôr vám chcem oznámiť, že 50% zľava na požičovňu a servis platí aj na Remate pre motorkárov celoročne. Platí aj na lyže, aj snowbordy …

Potom vám chcem oznámiť, že náš organizačný team sa rozšíril o ďalších kvalitných členov:

1./ Wazbitch – odborný referent výjazdov (Wazbitch, prepáč, Tvoj mail som prehliadol)

2./ Evička a Vladko – naši Rematoví kamoši a zástupcovia. Tí nám dnes poslali nejaké aktuálne fotky, ako to teraz vyzerá, skúsil som ich (fotky) pridať do albumu. Budú tam riešiť všetky odborné aj iné operatívne požiadavky motorkárov. Ako miestni znalci sú to odborní referenti na všetko nedefinovateľné a dôležité. Aj správcovia nástenky.

Motokrosovú trať v spolupráci s Kuriatkom a nimi upravíme do možnosti ponuky, ale POZOR !!! Je možnosť si objednať údené ryby 1 kg = 240 Sk , min. 2 dni pred dodaním. Objednávky zasielajte tímto členom výboru na mail: ceruzky(z)post.sk . Ryby si môžte aj sami nachytať, len nie údené.

Ajdina
    Účastník (Participant)

No tento rok hrozí aj moja účasť a týmto si zabezpečujem ubytko od piatku do nedele 🙂 ak nebude liať tak isto prídem..kto ide z BA nech mi napíše dáme stretko

Furby
    Účastník (Participant)

to aby som uz zacal skladat aj motorku 🙄 F!

Sani
    Účastník (Participant)

Furby, prídi aj na traktore, je to jedno. Hlavne si pripav vstupné. Vstupné je úsmev. 😁

packy
    Účastník (Participant)

Aj packyna by vas rada prisla pozriet, len ked my cyklistky, hm… asi nie no 😠 . Tak sak volakedy buduceho roku, ak sa zmozem na moto 😎

Vierka
    Účastník (Participant)

Ahoj, Packyňa,

my sa tešíme na všetkých účastníkov, ktorí majú motorkársku dušu, aj keď motorku nevlastnia. Prídi kľudne aj na kolobežke, aj to sa ráta! Odkiaľ si, keď si to trúfaš na bicykli? Ale sa veľmi tešíme na stretko, aj keď je teraz také nemotorkárske počko, dúfam, že sa to dovtedy spraví… A keď sa to nespraví, tak my tam prídeme aj tak!

Tak sa majte, detičky, tešíme sa na Vás! 😁 😁 😀

erer22
    Účastník (Participant)

jak ja vam zavidim,kazda zaujimava akcia a a ja vzdy v zamestnani 😟 prajem prijemnu zabavu…

doctor
    Účastník (Participant)

Erer vyser sa na robotu.Aj ja robim v piatok do 19 tej tak dufam sa mi to podari skratit a dojdem tam v piatok.

A bude vlastne niekto stanovat?

erer22
    Účastník (Participant)

doctor nedasa,ani keby som sa zabil…v robote je nas 15, 13 bab a ja sa s nimi neviem dohodnut na volnych vykendoch 😟

mam len jednu ,,normalnu“(jazdi RR900)baby ja vas lubim vsetky(hlavne ked vas nevidim)

milan3232
    Účastník (Participant)

Sani – dufam, ze si vybavil pocasie, lebo tohtovikendovy zraz na zlatych pieskoch nie je velmo slnecny… 😟

Zobrazuje sa 15 príspevkov - 121 až 135 (z celkového počtu 292 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.
Advertisement

Partneri