II. exebatovica
- Toto téma obsahuje 291 odpovedí, 60 hlasov, a bola naposledny upravená pred 20 rokmi od .
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.
Domov › Diskusné Fóra › Zrazy a akcie › II. exebatovica
robim si slniecka ciarocky na papierik, kto si objednal izbu a na koho budeme mysliet.. 😁 ti, co sa im ubytovanie neujde, nech neplacu a tiez pridu, keby vas malo zo stanu vyplavit, tak este mozete so mnou nocovat.. si myslim, ze lepsie znasat moju pritomnost ako prirodne vlhko 🙂 😁 to si len tak skoromne myslim.. 🙄 s troskou stastia nam ale nebude prsat.. ze SANI?
a budu aj zeny ? ci mam doniest..
No uz je jasne ze pridem aj ja, ale vôbec netuším, kde budem spať. Preto prosím organizačný team, ak by bolo niečo voľné nech na mňa myslia. 🙄 Do stanu nejdem, lebo v mojom veku už si musím ľadviny chrániť a šetrím si ich radšej na chľast ako na prechladnutie. Ešte tak pod Stanom by to nemuselo byť zlé 🤐
Takže v piatok čafte, teším sa na všetky hovadá 🙂 🙂
for Kuriatko: Ak nebude nič voľné idem k tebe do kurína, dúfam, že ma prichýliš 😎
chcem ísť aj ja.. teším sa aj na spoločnú jazdu za zosnulých motorkárov a hlavne na Šturec..
andoo ty si len pekne dones tu svoju nafukávacú
ak mi nic do toho nepride,tak urcite pridem
Noooo rozmýšlam že by som došiel aj ja kuken, ak je ešte volné miesto !? 😕 Spím v spacáku , a potrebujem len kútik kde na mna nikto nešliapne .
amazonka mam zohnat aj nejakeho Stana? 🙂
Nikto nechce stanovat?A ja som si robil nadej ze sa o mna nejaka potkne.
Kuriatko: jasne !!!!! 🙂 🙂 😉 A može byt aj Jano aleno Ondro 😀 😀 😀
Alebo vieš co? Mozno si donesiem svojho 😛
Chcel by som sa spýtať, že ako je to tam s ubytovaním, či je dosť izieb, alebo sú tam chatky? Kolko ludí sa tam zmestí? Dakujem 🙄
MONTY: my s Horalkou sa tam ukážeme a pokecáme konečne o tom HR.
doctor – no niekto by aj stanovat chcel, ale to pocasie nechce spolupracovat 😁
kuriatko – tak pri najhorsom teda dufam, ked si takto verejne vyhlasila volne bydielka v kurine, ze tam bude miesto este pre 2 osoby…aj na zemi …ak ano tak ehm no to vyzera na pekne babske sidelko 😁 😁 …zajtra mam este skusku, ale potom dufam,ze ta odchytim na msn mam este nejake ehm technicke otazky 🙄 😉
našlo by sa neaké miestečko aj pre dôchodcov? Rád by som sa pripojiť a spoznať Vás. Ak ide niekto z BB ozvi sa.
dedko ja pôjdem ale až v sobotu po šturci
| Cookie | Dĺžka trvania | Popis |
|---|---|---|
| cookielawinfo-checkbox-analytics | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics". |
| cookielawinfo-checkbox-functional | 11 months | The cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional". |
| cookielawinfo-checkbox-necessary | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary". |
| cookielawinfo-checkbox-others | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other. |
| cookielawinfo-checkbox-performance | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance". |
| viewed_cookie_policy | 11 months | The cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data. |