Kysucka akcia
- This topic has 73 odpovedí, 11 hlasov, and was last updated pred 16 years, 10 months by .
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.
Domov › Diskusné Fóra › Zrazy a akcie › Kysucka akcia
Pogicko: jedlo je dobry napad… 😁 😀
jybka ty nevies ze po piatej vecer sa nema jest?? 😛
Noo ked najdem na mape kde to je tak dojdem
Tekilu uz nebudem pit
zahri 😁 😁 tak veru
MajLanKoSK ved to kuusok 🙂 🙂
MajLanKoSK ty, akoze to nenajdes ,pridi,cakame ta a teqilu nemusis mam daco ine xixix
zahri frajerku zeber ze sebu a ak nebude chcet tak prides sam a basta a ja ti cestu poviem je to lahke….len mi staci zavolat
ahlooo moze mi niekto povedat kto pride na100%??
lebo potrebujem dat priblizny pocet na vasu hlavu…aby ste ju mali kde ulozit ked vas bude bolit
takze kto ze pride ??
pogicko s polutovanim musim oznamit ze nepridem tentokrat..som prelozil skusku takze nebudem na blizku v danej dobe.. ale tak snad vam to niekedy vynahradim 😈
Ja 😈 😈
Pogo ja nepridem 😁 tu sa marne snazis daco zorganizovat to mi ver!
jybka ty si moj anielik… 😁
pogicko hovadoo….ja ee 😇 ja som mensi 😈
😀 😀
jybka pogicko no budete partia 😎 ..btw. na majales do ZA nechodite?? 😈
NO tak čo hovadáááááá…. 😁 fto to fšecko prinde? Pretože by som potrebovala priebežne nahlasiť stav Hovad.
Rozumieme sa, však?
Dolšlo k menšej zmene, keďže kapacita volných miest v hotely to nejak nepovoluje, tak sme sa rozhodli o ubytovanie v malých chatkách asi 5 – 10 minút od toho BARU… checheee…
tak čo? aky hlásiť stav? 😈 😈 😈
CHACKY sak za 10 min tam ani triezvy nedojdem 😁
Cookie | Dĺžka trvania | Popis |
---|---|---|
cookielawinfo-checkbox-analytics | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics". |
cookielawinfo-checkbox-functional | 11 months | The cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional". |
cookielawinfo-checkbox-necessary | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary". |
cookielawinfo-checkbox-others | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other. |
cookielawinfo-checkbox-performance | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance". |
viewed_cookie_policy | 11 months | The cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data. |